Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. december 01. - 12:36

Írta 2005. december 01. - 12:35

Este jó volt! Kössz mindent! A Jiggereket is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 01. - 11:46

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 01. - 11:24

Írta 2005. december 01. - 10:57

Írta 2005. december 01. - 10:54

Írta 2005. december 01. - 10:15

Milyen Dani, milyen film, he?
Írta 2005. december 01. - 09:58

Igen, nagyon jó volt a tegnap esti röffenés.... És a film is jó volt.
De Ákosnak új mezt kell vennie. Meg állítólag nekem is.
Dani jó voltál a filmben!
BandQ:
Nem vágtam, hogy Te is közénk tartozol... Boldog névnapot utólag is!
Kokka:
Azért tegnap nem voltál annyira készen! Sörház jó volt

LL:
Nem para, elsõ a család! És nagyon jó a zsiráfotok

Csajomtól kaptam Hagakure-t (A szamurájok kódexe), és elég komoly dolgok vannak benne.
Itt vannak a tegnapi vallásos témájú fotóim

Egy
Két
Hár
Írta 2005. december 01. - 01:29

-Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.
Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
-Amelyikbe neked jólesik.
Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
-"Anyu, szeretnék melltartót."
Feltünõn csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Elõtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret.
-Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?
Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt.
-Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellenõrizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.
16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szõrök nõttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tõletek kérek segítséget!
-Keresd fel Chuwbacca-t, õ is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.
Úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele.
-Ebben a sorrendben?
16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
-Ha szerencséd van, is-is.
13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja.
-Alapítsatok kommunát.
13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
-Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.
Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg?
-Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erõs férfiakat. Nehogy sírj!
16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errõl, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
-Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.
8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
-Maximum elmebeteg.
15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nõtt szõr. Hogyan növesszem meg?
-Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.
Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
-Mindent a maga helyén: elõször szokjál le a bevizelésrõl, és csak utána szokjál rá a szexre.
11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?
-Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.
....még hónaljszorzetem sincs...
-Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes
....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
-FÜRÖDJ VAZZE!!!!
....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szûzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?...
-Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 01. - 01:21

Meglehetõsen hosszú volt a film, és sokat ültek benne ugyanabban a pólóban. Meg ugrattak is. Köszönet érte zsolo-nak.
Jó lesz aludni most egyet. Köves, poros, sáros utakkal fogok álmodni. Meg a "D" betûvel.
Írta 2005. november 30. - 21:29

a bolt fölött lakónak elszállt a golyóscsapja.
déltõl este 7-ig cserélgethettem a lavorokat, meg stb...
és fogadok, hogy a biztosító is ki fog találni valamit, hogy mérnem fizet...
szal ezerjókedv.
érintõlegesen 1-2 kép a hangulat kedvéért:
http://pix.bikemag.h...-1/000_0537.JPG
http://pix.bikemag.h...-1/000_0565.JPG
http://pix.bikemag.h...-1/000_0575.JPG
a privid megkaptam, holnap megoldjuk

Írta 2005. november 30. - 20:34

Írta 2005. november 30. - 18:04

Írtam vhol olyat, hogy ne sírjál? Nem találom... Tudom / elhiszem milyen. Nem vagy ezzel egyedül. Mással is elõfordult már.Eddig is túléltem, ezt is túl fogom. De nehéz és szar. Kurva szar. Most egy kicsit "joggal" lehetek letört... Nem?!
Csak biztatlak. Hajrá Kokkk

Írta 2005. november 30. - 17:43

Este: hozz nekem sört!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 30. - 17:35

kokka,me too...
Gabesznak köszi az egész cuccot!!
akor este?!
részemröl oksa
mit kell huzni?Patti Kuki,üditõ és bódító italok,ropi,mogyi?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 30. - 17:28

Írta 2005. november 30. - 17:24

Mi meg reméljük fel fogsz ebbõl állni (Biztosan.)...Remélem jön egy meteorit és agyonbasz mindent. Úgy nem olyan szar szomorkodni...
Írta 2005. november 30. - 17:11

Írta 2005. november 30. - 16:59

Vicces dolgok vannak itten. Úgy néz ki, lesz egy projektünk, amit január 15-ig kell befejzni. Hát ez már most is nehéz ügynek néz ki... Na mindegy. Remélem akkor is ilyen szar idõ lesz, mert úgy nem annyira szar dolgozni az irodában.
Írta 2005. november 30. - 15:49