Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. July 10. - 22:42

Nagyon nagy volt a mai ride! Viki is nagyon jól érezte magát! Köszönöm neki, hogy rábeszélt! Holnap dobok fel képeket!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. July 10. - 19:36

Na jövõ héten nem lesz csajom, de lesz nagyon közeli leadási határidõ. Így aztán megint nagyon keveset fogok tekerni. Francba, francba.
Most épp azon gondolkozok, hogy fel kéne ugrani a Nagy-Tubesre naplementét fényképezni. De magamat ismerve nem lesz belõle semmi. Fáradt vagyok. Alig aludtam mostanában.
kölyök:
Mikor lesz a SAUH? És ez OB futam, vagy a BMFT-re akarsz menni? Jó, hülye vagyok, megnéztem. Eh, pedig ráérnék. Fotózni meg szívesen megyek akárhova. De amúgy csak élõsúly lennék...
Posted 2005. July 10. - 12:40

kepeket neytem nagyon jo palya volt...
bar nekem taln a normal tempohoz kicist tul eknikas..
90 az szerintem sok kicst neyy aprot es kalkulalj arat

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. July 10. - 11:19

Én tuti nem indulok, de lenézek. Sztem olyan negyed 1 - fél 1 körül indulok.
És köszi szépen, de ne izgulj, beképzeltebb vagyok már, mint hinnéd...

Ja és nem kell valakinek a telóm? Segítsetek eladni, mondjátok mindenkinek!!! Jó állapotban van és sztem olyan 90 körül... Kössz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. July 10. - 11:06

Kokka,nagy gratula.de ne mondom tobet mert bekepzelt leszel

kernek mindenkit aki pesti utban erdekelt hogy augusztusban menjunk fel
illetve ha Ti jottok akkor augusztusban gyertek le
jul 19 tol 13napig nem vagyok itthon es most mar szeretnek en is menni...
Matyi.tegnap jol leleptetek....
ma valki versenyizk?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. July 10. - 01:37

Shoshi mondta:
2005. július 5., 12:07 Gratula Dalma! Kokkának csak annyi, hogy idióta ámokfutó ;-))!
Imádlak vazz!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. July 10. - 01:28

Mivel egy héten át ilyenkor még bõven ittunk a végkimerülésig, most nem tudok magammal mit kezdeni, mert se tivornyázás, se rettnetes mennyíségû pia...

Best pia: "kígyóméreg" vagy "lónyál"...! Recept: fél liter cseresznyepálinkához 2 tubus sûrítetttejet adunk, jól fölrázzuk, majd jegesre hûtjük. A siker biztos, könnyen fogyasztható és és félelmetes a hatása!

Posted 2005. July 09. - 19:45

Jajjjmár...Minden másból perfekt vagy!
Nem állok annyira rosszul, de gyakorolnom kell még sokat, hogy megmaradjon az eddig megszerzett tudás...De a matekfelzárkóztatás még hosszú idõt fog követelni a Te esetedben...
Posted 2005. July 09. - 19:05

És jóhogy matekból... Minden másból perfekt vagy!

Posted 2005. July 09. - 19:03

Mondanám, hogy gyere, de mi már nem jövünk haza utána (Dalmának Pesten lesz dolga, utána meg EB).Annyira, hogy jelenleg is gondolkozok a költségvetésen, hogy Sátoraljaújhelyet (a késöbbiekben csak Sattaratta, vagy SAÚH) hogy tudom beiktatni és mindjárt egy társat is keresek, mert egyedül nem szívesen vágok neki.
Matekból...?lesz ki korrepetálja Zsolót...
(BTW biztos voltam benne, hogy mihelyst hazaérsz egybõl beloggolsz...)
Posted 2005. July 09. - 18:44

Na, kicsit megkésve, de a verseny nagyon jól telt, meg majd ezer dolgot mesélek, mert atom jó volt. Dalmáék sokat segítettek, nélkülük azért necces lett volna... Annyira, hogy jelenleg is gondolkozok a költségvetésen, hogy Sátoraljaújhelyet (a késöbbiekben csak Sattaratta, vagy SAÚH) hogy tudom beiktatni és mindjárt egy társat is keresek, mert egyedül nem szívesen vágok neki. Eszter nagyon élvezte, nagyokat túrázott, szal sztem gyalogosok is jöhetnének (mind az 1 fõ

Posted 2005. July 08. - 21:48

vasútállomástól sétáltam hazafelé, héha nappali világosságban
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 08. - 19:29

nah akor majd masik nap...
dnl,pedalert menyit kesz??valami barati arat remelem

koszonom ay infot akor abba a boltba be sem megyek...
Angliai rendeles meik oldalrol lenne??
bar meg csutin korbenezek aztan ha mas nem akor en is onana....
Posted 2005. July 08. - 18:41

Hát kb. 5 körül léptem le, és találkoztam zsolo-val, és ezt lekésted...
Posted 2005. July 08. - 18:24

Van helyette nagyon fasza AXO gatya méregdrágán (drágább mint Fox), VISZONT a lecipzárohzható hosszugatyájuk már elég utõképes, es ahhoz képest hogy két gayát kapsz érte, nem olyan iszonyatosan nagyon drága, csak amilyan, "ugyvédazanyukámésmeguntamaréginadrágomat" drága

Én vegignéztem mindent, és ugy dontottem hogy rendelek angliából.... elég szomoru a helyzet....
Posted 2005. July 08. - 17:28

söri van ha gondolod ma találkozhatunk.
kórháztéren pl...
vagy akárhol
szóval meddig vagy bent?!
mert akor addig odamegyek aztan rádcsörgök
Posted 2005. July 08. - 15:36

Annie Lenox, Coldplay, Elton John, Pink Floyd, Snoop Dogg, Sting, U2 van most itt nálam.
Snow Patrol, R.E.M., Dido, Stereophonics, UB40, Travis, Ms Dynamite meg otthon.
Posted 2005. July 08. - 15:33

Posted 2005. July 08. - 15:27

A Live 8et meg nem láttam. Felvette valaki?
Posted 2005. July 08. - 15:09

Áááá.
Nem tudok gondolkozni.
Hétvégén kéne valami értelmeset csinálnom.
edit:
Húúúú, ez Comfortably Numb mekkora jó zene! És ahogy hallom a Pink Floyd zenészei is tudnak még jól zenélni...