S: jók a képek!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. július 11. - 11:16
S: jók a képek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 11. - 11:15
Zap:
Igen, eléggé punnyadt vagyok.. Nincs valami punnyadsági verseny mostanában?
Szellemváros pikcsörsz
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. július 11. - 11:08
Nemtudod hogy a nevet hogy lehet módosítani? mer még akkor regisztráltam amikor a k2 õm volt?
Uff!
Írta 2005. július 11. - 11:02
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 11. - 10:47
Milyen idõ van otthon?
Mer én itt vagyok baján.
Na Uff néktek!!!
Írta 2005. július 11. - 10:42
vendég_fuse_*
Írta 2005. július 11. - 10:39
vendég_fuse_*
Írta 2005. július 11. - 10:36
Írta 2005. július 11. - 10:15
Mondjuk, ha nem veszi meg senki, akkor fintorogva, és reménykedve addig piszkálom, míg jó nem lesz. Vagy boot-olok ringyózdot.
eh.
Írta 2005. július 11. - 10:04
Írta 2005. július 11. - 09:54
Mettyú: gyanús, hogy kussolsz, de egy WC szóra azonnal reagálsz...
Írta 2005. július 11. - 09:53
Nekem kell!Ja és ha bárkinek kell Livestrong karkötõ, vagy tudja, hogy valakinek kéne, az szóljon... És ZAp még nem fizette ki...
Az árát majd levonom a jogdíjakból és annyival kevesebbet kell fizetned!
Írta 2005. július 11. - 09:49
Meg a Márió nézegetett Boxxert, nem? Nem tudom, csak átfutni volt idõm a kihagyott 6 oldalt...
Aktuális civil
Írta 2005. július 11. - 09:46
Írta 2005. július 11. - 09:45
Vazze, profilt váltasz?
A WC az én szakterületem és monopóliumom, úgyhogy le lehet róla szakadni, öcsisajt!
Majd fizetek használati jogot, oks?!?!
Zap, jeeeeeee... Végre! És nekem is Race-em van. És semmi baj, csak WC-ot szeretnék, ezért valószínû, hogy nem fogom elboltolni a Race-emet egy másikra. Ennyit gondolkodtam rajta...
Írta 2005. július 11. - 09:15
Boxxertkeresõk: van a Tamsnak is eladó, szrintem ha érdekel (Race) így közösen ki tudunk alakítani valami jó árat. Merthogy neki kéne a 888. Na jó gondolkodást.
Jövõ hétre lesz gépem talán, akkor majd bemutatkozok megint mindenkinek.
Shosh Te egy mekkora punnyadék lettél.
Aktuális civil
Írta 2005. július 11. - 09:10
Vazze, profilt váltasz?Remélem pont WC...
A WC az én szakterületem és monopóliumom, úgyhogy le lehet róla szakadni, öcsisajt!
Írta 2005. július 11. - 09:07
Írta 2005. július 11. - 00:11
erre a monoblokk meg a vaz tiszta olajos...
ez tortenet velem penteken.ugraltuk Nedivel a 400agyasnal a kolesznel a lepcsoket aztan ez lett belole.
de tok tetszett igy ivbol ivbe...
Ufo nyert ma 4xen
szoval taggal mit lehet kezdeni?
meg kene egy nagygeneral is...
Akos,valameik deleutan nincs kedved olajatcserelni velem??
90bar vegul is realis meg minden de aproban olyanokat lehet latni black boxos team meg wc 130ert...
ezert mondtam csak...
mi lesz helyette?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. július 10. - 23:14
Osztyapenkó: Vazz, lehet, hogy tényleg sok egy kicsit, de Tasi adja 85-ért és az full le van harcolva, csak csábítáként od van írva, hogy ad hozzá kereket, de azt papírnehezéknek sem használnám... Az enyém meg tényleg jó állpotban van... Na még meglátom... De sztem 85 alá nem megyek...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére