Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Látom a fórumszabályzat sem az erõsséged... :D A nevet nem lehet módosítani. :( Ez van.... ;) Amúgy szevasz! És ne siess haza, mert már esik...

S: jók a képek! ;) De a videjók még jobbak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella pupákok!

Zap:
Igen, eléggé punnyadt vagyok.. Nincs valami punnyadsági verseny mostanában?

Szellemváros pikcsörsz

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

k2dani

k2dani

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hi! Én a dani vagyok akinek a piros Cannondaleja van a tatankával! Hát ja nemigen fórumoztam.
Nemtudod hogy a nevet hogy lehet módosítani? mer még akkor regisztráltam amikor a k2 õm volt?
Uff!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hello! Másfél év alatt egy post... :D:D:D Sajna nem tom ki vagy és nem van túl jó idõ... De lesz ez még így sem!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

k2dani

k2dani

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Szervusztok!
Milyen idõ van otthon?
Mer én itt vagyok baján.
Na Uff néktek!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugye ez nem komoly?!?!?! Annyiért adom, amennyiért jön. Volt már 280, de 470 is. Ha fix ár kell, menj Nike-ba, ott fixen 3000... :D

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Hali! Engem érdekelne az a bizonyos karkötõ, csak kérdés mennyiért adod...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Elcserélem egy 9600 SE-re. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem kell valakinek egy Asus Ati Radeon 9600XT? 26e-ért vettem, 22-ért odaadom. Csak kicsit lassú linux alatt, és nincs kedvem most ezzel szenvedni. Veszek helyette egy GeForce 6600-at. Igaz kétszer drágább, de leszarom.
Mondjuk, ha nem veszi meg senki, akkor fintorogva, és reménykedve addig piszkálom, míg jó nem lesz. Vagy boot-olok ringyózdot.
eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De magyar WC-t vegyél, mert a román nem jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Majd adod élõben...

Mettyú: gyanús, hogy kussolsz, de egy WC szóra azonnal reagálsz... :D És oks, rendelem...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Ja és ha bárkinek kell Livestrong karkötõ, vagy tudja, hogy valakinek kéne, az szóljon... És ZAp még nem fizette ki... ;)

Nekem kell!
Az árát majd levonom a jogdíjakból és annyival kevesebbet kell fizetned!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
adj bankszámlaszámot, átutalom.
Meg a Márió nézegetett Boxxert, nem? Nem tudom, csak átfutni volt idõm a kihagyott 6 oldalt...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és ha bárkinek kell Livestrong karkötõ, vagy tudja, hogy valakinek kéne, az szóljon... És ZAp még nem fizette ki... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Vazze, profilt váltasz?
A WC az én szakterületem és monopóliumom, úgyhogy le lehet róla szakadni, öcsisajt!

Majd fizetek használati jogot, oks?!?! :D

Zap, jeeeeeee... Végre! És nekem is Race-em van. És semmi baj, csak WC-ot szeretnék, ezért valószínû, hogy nem fogom elboltolni a Race-emet egy másikra. Ennyit gondolkodtam rajta... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
üdv mindenkinek!

Boxxertkeresõk: van a Tamsnak is eladó, szrintem ha érdekel (Race) így közösen ki tudunk alakítani valami jó árat. Merthogy neki kéne a 888. Na jó gondolkodást.
Jövõ hétre lesz gépem talán, akkor majd bemutatkozok megint mindenkinek.
Shosh Te egy mekkora punnyadék lettél. :D

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Remélem pont WC... ;)

Vazze, profilt váltasz?
A WC az én szakterületem és monopóliumom, úgyhogy le lehet róla szakadni, öcsisajt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remélem pont WC... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a vector prom eleresztette az olajat.mi lehet ennek az oka?Szimmering hullot szet vagy valami mas oka van?durrani nem durrant hanem azt vettem eszre hogz tul gzors lett a hatulja.
erre a monoblokk meg a vaz tiszta olajos...

ez tortenet velem penteken.ugraltuk Nedivel a 400agyasnal a kolesznel a lepcsoket aztan ez lett belole.
de tok tetszett igy ivbol ivbe...

Ufo nyert ma 4xen

szoval taggal mit lehet kezdeni?

meg kene egy nagygeneral is...

Akos,valameik deleutan nincs kedved olajatcserelni velem??

90bar vegul is realis meg minden de aproban olyanokat lehet latni black boxos team meg wc 130ert...
ezert mondtam csak...

mi lesz helyette?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is köszönöm neki, nagyon bejött nekem is. A vállam meg tûzpirosban pompázik... :D Csipisz rábeszélt, hogy még fussunk is, szal ma rendesen kifáradtam... Lehet, hogy inkább Zsófit kellett volna elhívnia, hátha attól kijózanodik... :D Holnap beugrok a videókért is... Jócakát!

Osztyapenkó: Vazz, lehet, hogy tényleg sok egy kicsit, de Tasi adja 85-ért és az full le van harcolva, csak csábítáként od van írva, hogy ad hozzá kereket, de azt papírnehezéknek sem használnám... Az enyém meg tényleg jó állpotban van... Na még meglátom... De sztem 85 alá nem megyek...