Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most hétvégén otthon lesztek pécsi srácok? Esetleg mentek tekerni is, ahová lehet csatlakozni???

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nem durvulunk, csak gurulunk.
Meg gurítunk! hehe

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De akkor semmi durvulás csak gurulás, ugye? Mert nem mennék haza átöltözni bicajos szerkóba..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ja Wuff, az úgy jó, ha beugrasz 7 után!

Shosh, a Scad az má' kiment a divatból!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Oksa! Mindenképpen!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor a tegnapi csajnélkülit ma pótoljk csajossal... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Úgy néz ki mi is ott leszünk!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még dumálunk róla... ;)

Zap lelkesen szerel, még egy jó óra és kész lesz. Kész van nagyon... :D

Este lesz: SPACESH!T meg JEFFO'S DREAM koncertek... Megy valaki? MErt én asszem kinézek Eszterrel...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó, akkor olyan 7után vmikor odamegyek hozzád, és jól elgurulunk az A38 felé egy sörre. Na, ez így tetszik

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen, én is észrevettem tegnap! Kicsit letörte a lelkesedésemet! Az csak tetézte, hogy 7-en vagyunk eddig, Godánál két ember fér el, tehár KisB-nél 5-en kellene utaznunk. Amit én nem vállalok be. 1000 kili öten az Opelban.....

Mettyú:
Olyan oldalt nem tudsz, ahol Scad rakétákat lehet ugyanígy irányítani? Nagyon érdekelne!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Sör az lesz, veled!
Akár legurulhatnánk az A38hoz megnézni a népet, ülni egyet a homokba, aztán én sem akarok sokáig maradni, szóval ágybakerülnél hamar!
De majd hívlak!
Gardaban lehet fürdeni különben? Az nem valami atomhideg cuccos?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Goda? Õ hogy kerül a képbe? Össznépi levonulás lesz? Mert akkor a viták száma négyzetesen nõ majd, mert atom mindenki más felfogású... Na mindegy, csak gondoltam nyugtázom... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, most akko' mi lészen? Monnyad

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mettyú:
Gardánál csak lájt nyaralgatás tengerpart helyett. Személy szerint nem tervezek kerékpárt vinni. Most nem.

Kokka:
Fogalmam sincs. Remélem úgy Lugano költségvetésbõl kijön. Bár még szállás ügyben is megy a keverés. Goda apartmant erõltet, én igazából sátorral is kiegyezek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fasza a webcam, de egy busz sem robbant és nem ütöttek el senkit, amég néztem... 8Kell hozzá valami patch file, hogy legyen iylen???

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Webkamera Edinburghban....

Na ezt csekkoljátok öcsipókok!
Végre egy webkamera, amit te tudsz irányítani real time és mûködik is!
Ajánlom balra a zebrát, ahol a gyalogosok állnak és várnak és a seggüket vakarják eközben!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát elõször a Gödör klub elõtt mulattam az idõt, utána meg a Szimpla kertben, aztán meg rendeltem egy 100*130-as fekete-fehér képet a falamra a fotós havertól :) Nagggyon király lesz majd ám!

Nem szóltam, mert gondoltam mentetek tekerni, na de akkor ti ma mentek Animára? Elõtte egy sör? Megnézheted az új fékeket, kormányt, kormányszárat

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Mé', hol kurválkodtál, te geci? He?
Többiek:
Mi lesz a Gardanál? Visztek binyiglit?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Végülis 26-án van a vizsga, de anyagilag nem tudom, hogy férne bele. Még neked is lógok. Igyekszem még a héten, max a jövõ héten tejelni... Vagy esetleg Gardát kihagyom, de a versenyre leugrok és ott ütközünk... Vagy mittom én... Nagyjából a költségvetés? Bár kétlem, hogy addigra olyan nagyon helyreállnék...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Ahha, elõtte Garda van betervezve. Augusztus 28-án lenne indulás, és a következõ hétvégéig tartana a party.