Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2005. August 16. - 15:38

zsolo:
Hol szúrták ki? Fennt a Mecseken? Durva dolgokat csinálnak idõnként ott...
edit:
Akkor a jó magyar szomszéd mentalitást láthatjuk megint... Dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Heh, voltam az okmányirodában, és szinte hipp-hopp csináltak új forgalmit. Egész meg is lepõdtem.
Hol szúrták ki? Fennt a Mecseken? Durva dolgokat csinálnak idõnként ott...
edit:
Akkor a jó magyar szomszéd mentalitást láthatjuk megint... Dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Heh, voltam az okmányirodában, és szinte hipp-hopp csináltak új forgalmit. Egész meg is lepõdtem.
Posted 2005. August 16. - 15:37

Van egy intelligens szomszédunk aki szerint hangosak szoktunk lenni. Néhány hónapja egyszer szólt nekünk. Azóta meg bunkózás van.Mi? Hogy? Ki a fasz?
De ez egy gyanú csak mivel bizonyítékom nincs...
Zárt udvaron állt az autó...
Posted 2005. August 16. - 14:53

Huh, Wuff! Még jó, hogy nem nekem kellett megkérdeznem! Itt égtem volna!
Ezt PestiPécsiek biztos nem értik!
Ezt PestiPécsiek biztos nem értik!
Posted 2005. August 16. - 14:49

Posted 2005. August 16. - 14:23

Tegnap esti pécsi vendégeinknek: _valaki_ kiszúrta az egyik kerekét a Suzukinak...
Szerintetek?
Szerintetek?
Posted 2005. August 16. - 13:29

Valóban mindkettõn meglepõdnék..
Az MBUK mostani számához adtak egy rakat átlátszó alapú matricát, most azzal nyomtam tele a gépet, de a bukóm még fázik...
Megnézem, hogy a helyi erõk mennyire tették rendbe a (víz által kettéhasított) pályát, hátha le lehet úgy jönni, hogy ne kelljen az embernek szembenéznie élete filmjével..

Megnézem, hogy a helyi erõk mennyire tették rendbe a (víz által kettéhasított) pályát, hátha le lehet úgy jönni, hogy ne kelljen az embernek szembenéznie élete filmjével..
Posted 2005. August 16. - 13:25

Wuff:
Meglepõdnél ott lennék, és még matricát is vinnék :afro: ... Ezt egyszer eljátszom...
Meglepõdnél ott lennék, és még matricát is vinnék :afro: ... Ezt egyszer eljátszom...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. August 16. - 13:16

Posted 2005. August 16. - 13:12

Posted 2005. August 16. - 12:52

A sok kivénhedt hervatag fasz közül, vagy a fiatal kopaszkukik közül jön ma valaki tekerni?
Posted 2005. August 16. - 11:54

eh a sok kivénhettfénfasz
semminek nem tud örülni,mi?!
el is megyek az interspárba tülekedni a sorba meg az árkádba sztkozódni...
semminek nem tud örülni,mi?!
el is megyek az interspárba tülekedni a sorba meg az árkádba sztkozódni...
Posted 2005. August 16. - 11:49

Nekem az is tetszett benne, hogy :"-Mennyi ott a hõmérséklet? -9000 Celsius. -A mi ruháink mennyit bírnak? -4500at! -Aha, akkor nincs sok idõnk..." bassza meg hát, ennyi marhaságot... és ha leáll minden elektronika, meg hûtés, és csak úgy lebegnek a forró cuccban, akkor nem is égnek egy ezredmásodperc alatt szarrá. Tök szupcsi..
Ja, és a végén egy csávó álruhában (sapka, baszottnagy napszemüveg) bemegy egy nyilvános internetkávézóba, és meghekkeli a gépeket... hát komolyan...
Ja, és a végén egy csávó álruhában (sapka, baszottnagy napszemüveg) bemegy egy nyilvános internetkávézóba, és meghekkeli a gépeket... hát komolyan...
Posted 2005. August 16. - 11:43

Jézusom a Mag! Hogy az mekkora egy fos volt, te jó ég! Még szerencse, hogy passzív másnapos voltam, különben szétbaszom a TVt!
Posted 2005. August 16. - 11:40

Minijehova+wundermatyi kép, már csak így tudod megállítani a szökõárt...
Juteszembe, tegnap megnéztem a Mag c. filmet, ami tök reálisan mutatja be, hogy miként lehet újra forgásba hozni a Föld belsõ magját úgy, hogy vmi csónakkal lemennek és ott felrobbantanak néhány ezermegatonnás bombát. Tök jó volt, persze a két fõhõs megmenekült, miután a bálnákkal üzentek a hajóra, hogy héló, itt rohadunk a tenger fenekén.. Tényleg, annyira hihetõ volt.
Juteszembe, tegnap megnéztem a Mag c. filmet, ami tök reálisan mutatja be, hogy miként lehet újra forgásba hozni a Föld belsõ magját úgy, hogy vmi csónakkal lemennek és ott felrobbantanak néhány ezermegatonnás bombát. Tök jó volt, persze a két fõhõs megmenekült, miután a bálnákkal üzentek a hajóra, hogy héló, itt rohadunk a tenger fenekén.. Tényleg, annyira hihetõ volt.
Posted 2005. August 16. - 11:37

Húú, bazmeg! A Jézusos körlevél, ajjajj!
Remélem nem shift+del-lel töröltem, mert akkor gyorsan elõkotrom, és elküldöm mindenkinek duplán, hátha történik valami pozitív!
Meg rajzolok bele egy könnyezõ gilvánfai minijehovát, hogy jobban üssön!
Remélem nem shift+del-lel töröltem, mert akkor gyorsan elõkotrom, és elküldöm mindenkinek duplán, hátha történik valami pozitív!
Meg rajzolok bele egy könnyezõ gilvánfai minijehovát, hogy jobban üssön!
Posted 2005. August 16. - 11:27

Ejj, Wunder, végre egy használható ötlet, amit támogatni tudok! Kokk, én látom miféle zsákutcába került a csávó! De nem is a Pere miatt, hanem mert megszakított egy körlevelet, amit még Jézus küldött el a keresztõl, és 56x körbejárta a világot, és Mettyúnál elakadt. Na, innentõl kezdve van félrecsúszva, igaz-e?
Posted 2005. August 16. - 11:25

Pontosan, ezt már hallgattuk májusban is, meg januárban is
...

Posted 2005. August 16. - 11:25

Figyejj Kokkk! Ez most egy komoly tanács lesz egy tapasztalt vén rókától!
Én nem igazán nézem ki belõled, hogy igazi programozó leszel. (Ezt inkább vedd bóknak, mert utálom a Pere-féle elszállt faszokat)
Ergo, ha nem nyomod rendesen pénzt sem fogsz vele keresni!
És ha nem fogsz vele pénzt keresni, akkor hiába töltesz a suliban több évet, mert csak elszáll, mint káposztás fing egy lanyha déli szellõben!
Summázva, tanulj szakmát vagy végezz el olyan 1 éves tanfolyamot, ami érdekel, aztán helyezkedj el valahol, ahol gyakorlati tudásra is szert teszel!
És a legfontosabb:
NE ÉN LEGYEK A PÉLDAKÉPED!
Én nem igazán nézem ki belõled, hogy igazi programozó leszel. (Ezt inkább vedd bóknak, mert utálom a Pere-féle elszállt faszokat)
Ergo, ha nem nyomod rendesen pénzt sem fogsz vele keresni!
És ha nem fogsz vele pénzt keresni, akkor hiába töltesz a suliban több évet, mert csak elszáll, mint káposztás fing egy lanyha déli szellõben!
Summázva, tanulj szakmát vagy végezz el olyan 1 éves tanfolyamot, ami érdekel, aztán helyezkedj el valahol, ahol gyakorlati tudásra is szert teszel!
És a legfontosabb:
NE ÉN LEGYEK A PÉLDAKÉPED!
Posted 2005. August 16. - 11:21

Ugye ugye... jobb lett volna vizsgaidõszakban tanulni, és nem augusztus közepén erõlködni.. (na, ez beszólás, de nagy igazság is egyben!)
Posted 2005. August 16. - 11:15

Spermaputtony mindenki! Nincs is kedvem tanulni... Lejelentkezek a vizsgákról és leszarom. Majd úgy járok, mint MEttyú, de sebaj! Most viszont tényleg atom tele van a faszom... Amúgy is utálom a sulit, de ilyenkor a rágondolástól is herótom van...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.