Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
zsolo:
Hol szúrták ki? Fennt a Mecseken? Durva dolgokat csinálnak idõnként ott...
edit:
Akkor a jó magyar szomszéd mentalitást láthatjuk megint... Dögöljön meg a szomszéd tehene is...

Heh, voltam az okmányirodában, és szinte hipp-hopp csináltak új forgalmit. Egész meg is lepõdtem.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Mi? Hogy? Ki a fasz?

Van egy intelligens szomszédunk aki szerint hangosak szoktunk lenni. Néhány hónapja egyszer szólt nekünk. Azóta meg bunkózás van.

De ez egy gyanú csak mivel bizonyítékom nincs...

Zárt udvaron állt az autó...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Huh, Wuff! Még jó, hogy nem nekem kellett megkérdeznem! Itt égtem volna!
Ezt PestiPécsiek biztos nem értik!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi? Hogy? Ki a fasz?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Tegnap esti pécsi vendégeinknek: _valaki_ kiszúrta az egyik kerekét a Suzukinak...

Szerintetek?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Valóban mindkettõn meglepõdnék.. :) Az MBUK mostani számához adtak egy rakat átlátszó alapú matricát, most azzal nyomtam tele a gépet, de a bukóm még fázik...

Megnézem, hogy a helyi erõk mennyire tették rendbe a (víz által kettéhasított) pályát, hátha le lehet úgy jönni, hogy ne kelljen az embernek szembenéznie élete filmjével..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Wuff:
Meglepõdnél ott lennék, és még matricát is vinnék :afro: ... Ezt egyszer eljátszom...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ááá, itt fent csak kivénhedt, fogatlan faszok vannak...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én megyek. 7es Fogasnál talizzunk!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A sok kivénhedt hervatag fasz közül, vagy a fiatal kopaszkukik közül jön ma valaki tekerni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
eh a sok kivénhettfénfasz
semminek nem tud örülni,mi?!

el is megyek az interspárba tülekedni a sorba meg az árkádba sztkozódni...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem az is tetszett benne, hogy :"-Mennyi ott a hõmérséklet? -9000 Celsius. -A mi ruháink mennyit bírnak? -4500at! -Aha, akkor nincs sok idõnk..." bassza meg hát, ennyi marhaságot... és ha leáll minden elektronika, meg hûtés, és csak úgy lebegnek a forró cuccban, akkor nem is égnek egy ezredmásodperc alatt szarrá. Tök szupcsi..

Ja, és a végén egy csávó álruhában (sapka, baszottnagy napszemüveg) bemegy egy nyilvános internetkávézóba, és meghekkeli a gépeket... hát komolyan...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Jézusom a Mag! Hogy az mekkora egy fos volt, te jó ég! Még szerencse, hogy passzív másnapos voltam, különben szétbaszom a TVt!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Minijehova+wundermatyi kép, már csak így tudod megállítani a szökõárt...

Juteszembe, tegnap megnéztem a Mag c. filmet, ami tök reálisan mutatja be, hogy miként lehet újra forgásba hozni a Föld belsõ magját úgy, hogy vmi csónakkal lemennek és ott felrobbantanak néhány ezermegatonnás bombát. Tök jó volt, persze a két fõhõs megmenekült, miután a bálnákkal üzentek a hajóra, hogy héló, itt rohadunk a tenger fenekén.. Tényleg, annyira hihetõ volt.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Húú, bazmeg! A Jézusos körlevél, ajjajj!
Remélem nem shift+del-lel töröltem, mert akkor gyorsan elõkotrom, és elküldöm mindenkinek duplán, hátha történik valami pozitív!
Meg rajzolok bele egy könnyezõ gilvánfai minijehovát, hogy jobban üssön!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ejj, Wunder, végre egy használható ötlet, amit támogatni tudok! Kokk, én látom miféle zsákutcába került a csávó! De nem is a Pere miatt, hanem mert megszakított egy körlevelet, amit még Jézus küldött el a keresztõl, és 56x körbejárta a világot, és Mettyúnál elakadt. Na, innentõl kezdve van félrecsúszva, igaz-e?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pontosan, ezt már hallgattuk májusban is, meg januárban is ;) ...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Figyejj Kokkk! Ez most egy komoly tanács lesz egy tapasztalt vén rókától!
Én nem igazán nézem ki belõled, hogy igazi programozó leszel. (Ezt inkább vedd bóknak, mert utálom a Pere-féle elszállt faszokat)
Ergo, ha nem nyomod rendesen pénzt sem fogsz vele keresni!
És ha nem fogsz vele pénzt keresni, akkor hiába töltesz a suliban több évet, mert csak elszáll, mint káposztás fing egy lanyha déli szellõben!
Summázva, tanulj szakmát vagy végezz el olyan 1 éves tanfolyamot, ami érdekel, aztán helyezkedj el valahol, ahol gyakorlati tudásra is szert teszel!
És a legfontosabb:
NE ÉN LEGYEK A PÉLDAKÉPED!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ugye ugye... jobb lett volna vizsgaidõszakban tanulni, és nem augusztus közepén erõlködni.. (na, ez beszólás, de nagy igazság is egyben!)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Spermaputtony mindenki! Nincs is kedvem tanulni... Lejelentkezek a vizsgákról és leszarom. Majd úgy járok, mint MEttyú, de sebaj! Most viszont tényleg atom tele van a faszom... Amúgy is utálom a sulit, de ilyenkor a rágondolástól is herótom van...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D