Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NA, jó reggelt makieledelzabálók!

8Este lesz valami? Csak hogy hogy készüljek... MErt most esetleg csinálhatnánk valamit... Vagy nem. Vagy egy film? A viaszteseteket megnézhetnénk... Van az Urániában is talán, de a plázában tuti... MEg attól félek, hogy össze kell rakni a régi szaros ritcheyvel majd a gépet, bár jobban szerettem volna minnyá az újjal. Maglátás.

Mennyi az FSAbigDH pro beépítési magassága? Hogy mennyit kell a ritchey-re rászámolni?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

10 fölött van. De igazából nem, mert nem nagyon lehet kapni.
Iljics meg 9bõl hozza meg. Legalábbis nekem annyi volt.

neked ilyen van csöcs.? mióta.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

És tessék kormánycsapágyjavaslatokat/ajánlatokat tenni!!! Mert sürgõsen vennem kell egyet, de nem tudom, hogy mit vegyek... Tényleg fontos lenne! Kössz!

FSAnak az ipari csapágyasát ne. Ugyanez a helyzet a hungary A ipari csapágyassal, és a legolcsóbb Ritchey-vel. De szerintem nem mondtam ujat ezzel...

És hogysmint.? szombat délután tekerés.? én már két hete nem láttam a cangimat, érzelmekkel teli tekerés lesz.! csak legyen társaság, gyere Matyi te is.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morgen genyákok!

99%, hogy megyünk Livignoba :clap: :lick: ;) :afro: !!!!!!!!! És ahogy olvasom, nagyon durva lesz a verseny. És ami fontos, mindegyik verseny ingyenes, nincs belépõ!

Már valahogy csak kibírom ezt az egy hetet, a legénybúcsút, egy esküvõt, egy évfordulót, meg több napos ágybanalvást!

By the way.. Tennap Nagy-Tubesre készültem torony felöl, de egy természetvédelem feliratos Vitara parkolt Nagy-Tubeshez vezetõ ösvény bejáratánál. Remélem nem a Mettyú ment fel szarni! Szal inkább nyomattam egy zöld háromszög-BMX kombinációt. Így is jó volt, bár sajnáltam, hogy nem nyomattam a tervezett karikát. Na nem baj, majd talán ma...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
öö azt énse értem mi a különös....
egy átlagos kerékpárokhoz nem értõ emberke.

(van aki pl. nem tudja felfogni, hogy mér cseréltem le az össztelós active gépem erre a merevvázra)

de ez nem baj...
õk is tudnak ezer olyan dolgot mutatni, amire meg én nézek ugyanilyen gülüszemekkel.

pl utcanevek :D

voltunk téren páran, jó volt.
ma elkövettem egy hibát.. már nem tudtam ellenállni és kiprobáltam a véétízt.
a hátulja az no comment...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
szóval szerinte ugyanaz a polarx meg a z a merida, én mondom nem ugyanaz, de ugyanaz, mert hát az alakja is ugyan ilyen! vagy melyik részét nem érted?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Baj, ha ezt nem értem?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hehe belinkeltem haveromnak msnen leslie gépét. Nem sokat ért hozzá, ezt bne is bizonyította:

martin üzenete:
egyépként ilyen váza van a mit belinkeltél a matyika unokaöccsének
martin üzenete:
csak az merida
pifta él üzenete:
akkor nem ilyen
martin üzenete:
de ugyanez csak merida
pifta él üzenete:
tehát nem ugyan ez
Megjöttem üzenete:
de ugyan ilyen alaku

nah aztán megint alkotott:

Megjöttem üzenete:
ez a polarx is szép otta nagy világitás elöl rajta
pifta él üzenete:
jaja
pifta él üzenete:
persze
pifta él üzenete:
az a baj hogy viágítás van rajta?
Megjöttem üzenete:
nem
Megjöttem üzenete:
csak ezt néztem
Megjöttem üzenete:
most es ezt fedeztem föl

erre csak azt tudom mondani hogy grat. de már megszoktam tõle.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De Mettyúnak csak 1 Cd-t nem adtam vissza sokáig... Te viszont ha jól emlékszem 3-mal lógsz, ha nem többel... Az már minnyá' harmadolja az idõintervallumomat... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Wuff dolgozik. Londonból már hazajött, Pécsen meg nem volt már 2 hete, és még egy hétig nem is lesz.

Wunder, de aztán ráhagyással számolj ám.. meg ha most visszaadom a NFSU-t, akkor kölyök nekiáll játszani és elõbb-utóbb úgy végzi, mint te.. szóval én még nem adom vissza.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Errõl van szó! És mellé adod a majmosat is! Tényleg, Wuff most hol van?!?! Londonban, lent PEsten, vagy fent Pécsen?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Húhha, ez nehéz! Most akkor integrálom a CDm nálad töltött napjai számát és akkor kivonom ezt a te CDid Wuffnál töltött napjai kotangensének négyzetgyökébõl, majd a kapott számot a földhöz baszva megkapom a prímtényezõit.
Nos ezek ismeretében már könnyû dolgom van, mert csak fognom kell egy újságot és betelepedve a slozira hasraütésszerûen kigondolom, hogy szopassam-e még a kisköcsög Kölyköt, vagy esetleg kegyelmezzek meg neki és kérjem meg Wuff haveromat, hogy szolgáltassa vissza a CDket!
Eccerû!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha Wunder úgy ítéli, hogy elég ideig sanyargattál, akkor csak szimlán visszaadod, õ meg ad mellé egy copy majmosat... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De most melyiket? És ki? Wunder? Én meg szimplán adjam vissza?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: jól szóltál!!! Az a fehér WordCup jó lenne nekem... ;)

Wunder: akkor egálban vagyok.... Most már törlesztettem, lassan visszaadhatja Wuff a CD-imet? :D Errõl jut eszembe! Átírnád nekem azt a CD-t, mert az én példányom megsemmisült. És ez egy borzalmas tény! Szal amint legközelebb Pécsent vagy, légy oly szíves, add má' oda nekem... PErsze a másolt példányt! ;) Kössz!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De hát ez egy gorilla!
Bezabál aztán megy a gorillalányhoz.
Vagy ez a gorillalány, és a pasijától kapott zöldet szaglássza, mielõtt bekapná.
Érdekes.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Posted Image

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Majmos CD? Majomsex van rajta? Azt én mért nem láttam??? Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na azért a Kölyök se dumáljon, a majmos CDmet is mennyit kellett visszakérnem, mert õ meg továbbadta a mittoménkinek!
Szóval csíborodjál takonypóc, mert jönnek az öregek és megborítanak, te fajanszpiszok!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Ha valakinek meg is lesz, Wuffnak csak úgy adja oda, hogy cserébe elkéri az összes alsógatyáját, vagy bringáját, vagy fogkeféjét, vagy bármilyét, amire igen sûrûn szüksége van, hogy valami inspirálja a visszaadásra!!!

Ööööööö.... lemaradtam valamirõl? Jaaaa... most má' emléxem. Hát igen. Ez már nem kicsit gáz. Mit adjak cserébe? Vagy egyszerûen szimplán elég, ha visszaadom? Bocccsss... így 4-5 (6) hónap kölcsönzés után...