Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Csillapításnélküli marzó höhö.. az kiráyl lehet, nem bírja a gugli göröngyeit..

Na, Wunder hazamentél már? Késõbb egy sörözés? 9 körül mondjuk? He? Kapcsolódj be!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A legalsó persely hiányzik, amit a vállra kell ráütni, mert az rajtamaradt, mikor elvitték a telót... :(

Vasárnap reggel már jöttök is? Az nem jó! Akkor nem lehet piálni szombat este azoknak, akik vezetnek... Böböböb...

A kép meg faszás! :D De Wunder tényleg hiányzik róla... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Faszt, a Máté csak bambulni megy ki a fejébõl, meg verekedni.

Wundermatyi hogyhogy lemaradt a képrõl???

Lehet h a GOOOGLE-on a sok O betû tól görönyös volt WunderRider csillapításnéküli Marzójához. Aztán inkább ugy döntött nem csinálja meg ezt a "narli lájn" -t.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Faszt, a Máté csak bambulni megy ki a fejébõl, meg verekedni.

Wundermatyi hogyhogy lemaradt a képrõl???

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
látod látod. Buzi is lettél a gyertya miatt, nem is láttad a plakátot.
Wunder: szép lett a kép, tetszenek a kontúrok, hogyhogy nem remegett a kezed.?

Kokk: kocsival megyunk szombat reggel, jovunk vas reggel. ivás, lesz, de csajozás (a felsorolt egyedekkel) nem nagyon. Tényleg máté van ott valami bulihely v kocsma, vagy nudista strand?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Öregember az apád fasza. Csak szólni kellene. Egyébként IKEAba voltam tegnap vaníliás gyertyát venni, és 10 elõtt nem értem volna oda sehova. Na.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Az élet értelme.....

Na, ez a Szászi plakátja, csak újrarajzoltam, mert nem tudtam letölteni sehonnan!
És azért nem szóltam, mert én is csak egyik este fél 10 után lettem értesítve, hogy most azonnal!
Az meg neked már késõ, öregember!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Dnl: elég fontos lenne, hogy megtudjam a kormánycsapágy mivel kompatibilis, szal légyszi majd nézd meg minél elöbb! Kössz!

cöcöcö: szombat legkorábban (najó péntek este rádcsörgök), de ha jól tippelem, akkor valalmi õsrégi Diatech, aminek az elsõ perselyei 1.1/8-as volt, a felsõ meg 1 colos menetes.... a teteje természetesen használhatatlan, da asszem az aljával mûködött. Neeem várjcsak. A váz felüli alsó perselyem nincs meg, mert azt odaadtam a csávónak a vázzal. A villa alsó perselye van az õsrégiDiatech váz alsó oldali perselyével és csapágyával. 80%.
neked mi is hiányzik.?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tanuljatok csak, mert aztán sok év múlva elmodhatjátok, hogy "Az is valami? Az én idõmben ez sokkal keményebb volt! A vizsga után infúzióra kötöttek mert annyira kimerített a tanulás..." Meg hasonló fake sztorik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, Csajomat megint megvágták immunológiából, vagy mibõl... Pedig geci sokat tanult rá... Faszság az egész. Én meg már nagyon unom. Ne NAGYON!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wunder, mi? A Szászinak is van kint plakátja, vagy mi? És mikor mentél te pöcs? És miért nem szóltál? He? Barátokat leszarni menõ?

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
kölyök,tomidny: :D :D LOL

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ki lenne ez a Milán? Hát valami kis pöcs. Azok csinálnak csak ilyet. Találnak a neten valami képet, és felrakják az oldalukra, hogy ez milyen fasza bringa. Mint annak a cigány csávónak az oldalán...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

kölyök: Anyukám jóban van a barátnõd anyukajaval hisz o is fogorvos...

http://www.pinkbike....ew&image=579202

Szerintetek ez tényleg Pécsen van???????

Ennek szerintem csak annyi köze van Pécshez, hogy pécsi gyerek fényképezte! Bár fogalmam sincs, hogy ki lehet ez a Milán!

Wuff, én már láttam a plakátkiállítást, a Szászié azt tényleg jó volt, bár nem õ nyert sajnos!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, õ anyuja is fognyûvõ... :D

A kép meg jóhogy pécsi... Az új gépem, de idén már nem használom, mert még túl jó! :D;)

És akkor 8 körülre én is lemegyek... Elég punnyadni a lónál is, csak egy sört sztem megiszok...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát mi tekerni megyünk, tehát beülés nem valószínû, max. egy királyt tudok elkpézelni. Úgy gondolom, 20:00-ra biztosan lent leszünk már a hegyrõl...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
kölyök: Anyukám jóban van a barátnõd anyukajaval hisz o is fogorvos...

http://www.pinkbike....ew&image=579202

Szerintetek ez tényleg Pécsen van???????

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

"MIKOR ÉS HOL"

...és mit?
Dalma 20:00kor végez.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, akkor stimmel... Csajom fogorvosira jár és ugyan ezt mondta... Részvét...

Én mennék óriásplakátra! MEnjetek ti is! :D

Helyi kollégák meg nyilatkozzanak a már feltett "MIKOR ÉS HOL" kérdésre...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én tegnap nem láttam semmit szétrancsírozva, se kidöntve, se semmi. - Az X5ös plázapicsa söfõrjét meg rohammentõvel vitték a legközelebbi manikûszalonba, mert letört a körme..

Wunder, hát, azt mondják meg nem erõsített hírek szerint, hogy sötét. De nem kell megijedni, nem végleg, csak reggelig. Meg azonkívül valószínüleg hõmérsékletcsökkenés is várható.
Programügyileg meg fingom sincs. Hívd Atist tegnap is olyan lelkesen kérdezte este fél9kor, hogy nincs-e kedvünk menni óriásplakátkiállításra, én lelkesen nem mentem, de talán te elmész vele.