Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pántyánál? Vagy csak Imperátor elött? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, este 9 jó a Jászai Marin?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Há' nagyot, óccsóér'. 1 Gigásat 12000ér', 512est 7.200ér'

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem vakon gépen, hanem nem nézi meg mit írt. Bámul maga elé, üti a billentyûket aztán, ha végzett felnéz, látja van ott valami, és rányom az elküld gombra.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Vettem pendrive-ot olcsón, jó nagyot!

Mekkorát, mennyiért?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ehh, más ennek a gyereknek a baja. Vettem pendrive-ot olcsón, jó nagyot! Most örülök..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Azt nem értem miért gépel vakon aki nem tud. Nem igaz, hogy nem lehet észrevenni, hogy ez egy angol klaviatúra.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió, már már javulgattál, erre megint írsz egy ilyet... Böööö... Olvass vissza!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
4 or indulunk UJ Tibivel a l=tol...
ha gondolod Shoshi,megv'runk toronzal vagz valahol

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, kicsit a fékek túl jók a többi cucchoz képest. CC-s teló, levegõs tag, 200as tárcsák elöl hátul, hosszú stucni, Deore kar, semislick külsõ, platformpedál. Összevissza az egész...
Na majd az enyém...

Sõt elöl 220as tárcsa van. Hát ez hülye.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NEkem van kedvem... Csatlakozhatok gyalogosan is?!?! :D Na, most aztán tényleg tanulok tovább...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És nekem valahogy fur aez a gép. Asszem úgy 17:00 felé elmegyek egyet gurulni! Ha valakinek van kedve hívjon!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MEg ennek úgy sem megy a színe a kocsidhoz... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen ez kéne nekem, de nem ezzel a rugóstaggal.
Meg jó lesz majd tavasszal valami hasonló is. Majd az akkori kínálatból nézek ki valamit.
Addig meg akármi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha

van itt t0rt;n;s meg minden,eg rohadt angol billentzûzet...

nah egoldódott a tlány a vázam nyöszörgése az abol jobb tegnap csapágyat vettem most beletettem és jó,meg már cseréltem minden csavart amit lehetett,aztán igy most hang nélkül jó:)

a mártirokuti csapágybolt eléggé drága,vagy a csapágyak drágák nagyon,de meglepõdtem hogy ~1500 volt egy csapágy...

féket kéne még jol belõni...
de ez nagyon pepecs meló,ugy látom hogy nagy-nagy külömbségek vannak mm eltéréseknél is...
nincs erre egy általános recept????

Tomy,ez kell neked:
http://www.pinkbike....ew&image=580659
és aszem ezen van sernyitó:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemnem, holnap szépen elfocizgatunk. Aztán megisszuk a sört, megesszük a pörköltet (vagy amit fõznek), és utána jól elalszunk a fûben.
Semmi porbléma nem lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Holnap meg gyomorégés szponzorod lesz, és várhatod majd a Rennie szponzort, rosszabb esetben a mobiltelefon-szponzort is!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Avagy: "Élet a kávé szélén." c. rovatunkat olvasták... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most hoztam fel 2 tálca sört. Nekem akkor most sörsponzorom van holnapra? Hehehehehe...
Ez így már tetszik. Van élet a kávén kívül is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zapat, a geciszponzoraid most rákapcsoltak, mi?!?! Hehehehehe... Szólj nekik, hogy most nem kérsz támogatást, mert már a füleden csattan ki! :D:D:D