Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
dnl: Lehet ma is borul a program, mert jönnek hivatalos szakmunkások lakástfelmérni valószínüleg.. ha megyek, akkor írok, ha nem, akkor meló van! Cheers!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
AW: hivnak kollégák bringázni? lehet hogy ez is egy jó utvonal (persze külön kellene menni).

Javasolt út: HÉVvel Szentendréig, ott át kompon Szigetmonostorig, fel egész a sziget északi csücskéig (onnan állítólag nagyon szép a kilátás a Dunakanyarra), onnan vissza komppal a Duna másik partjára, majd el Visegrádig (ez eddig hosszra 20km, annyi mint a Batyi-Szentendre út), aztán vissza Szentendrére bicajjal (B opció: Visegrád környékén kis csalinkázás, aztán Visegrádról közvetlen vonat Bp.-re, a Nyugati pu-ra jön be).

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Na errol meg beszelunk, kiskocsog! Csak jussak haza!
Null kez, meg lepcso? Ajjjajjj!

nnyuuuuuugggiiiiiiiiii
ugrató nem volt :)
és a lépcsõ is csak egy kettes, a jászai mari téren.

De jó hogy olvasod, mert: nincs kedvetek este beulni vhova (hallottam egy qrva jo, hangulatos, Marokkoi jellegû étteremrõl, ahol inni is lehet), legalább igy mi háman, meg Dorka, Atis, Drenko, Gufi, Gabe... ? he? talán Szászi is fenn van már pesten.? ha ti rábólintotok elkezdek telfonálgatni.

ÉS: holnap elmehetnénk HÉVvel jo messze, és megnézhetnénk ezt a RÁM szakadékot, vagy bármi egyebet arra fele.? Ki is mondt ahogy egyszer majd szivesen elkisér minket.?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
JA, szedd össze magad! ;)

A játék meg kurva nagy! ;)

Zap, akkor mi lesz a hétvégével?! Vasárnap egy Tecást?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a lodger-t ;)

http://www.freeonlin...m/play/755.html
eztmeg irodában unatkozoknak

kölyök: oké menjünk :D
egyszer el hajtottak már pszihopatáshoz, amikor eljöttem az 508ból. :mybad:

amúgy nemtudom ez van.. szar korszak.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LL: egyszer fülön csíplek és elcipellek egy pszihiáterhez... Nézem az MSN-em és látom, hogy: "Lord_Leslie - elhangolva"... Mi a piccccs...?!?! LL szürke, elhangolva, lelombozva... Valami nem stimmel nálad, az tuti. Legalább egyszer írd, hogy sárga vagy, vagy piros, vagy hogy be lettél hangolva, vagy mittom én.... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hogy mit láttam régen?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oksi... Kabbe! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mettyú!!! Jeeee... Na, milyen a londoni élet???

kokkk: majd veszek én is és akkor ömelengek, de addig meg:

Istenkirály a fék, egyszerûen kurva jó!!! Vizesen, szárazon, melegben, hidegben, felfelé, lefelé, síkon egyszerûen odabasz minden fosti Hayesnek... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tudod mikor...!

Rájöttem, hogy mi a bajod, Zap, elvonási tüneted van, mert régen láttad...

...EZT!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehh, mindenkiben megindult az élet? Fentaludniakarás, túraakarás, meg Jakabhegyakarás, meg fényképezniakarás.. Asszem otthonmaradok játszani. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, rosszabb, mint KisShosh. Az is kölcsönkéri a gépet, hogy hazatekerjen valamiért, egyszer csak kurva nagy puff, mert visszafelé direkt föltekert Sétatérre, hogy leugorjon a nagylépcsõsoron... Kap a gép nagyobbat is, de olyan rossz nézni, mikor már üti... ---> Mettyú, állj bosszút a wundergépért!!! :D

Tomy: nincs kedved valamikor fényképezni?! Amíg még jó idõ van... Mert akkor mehetnénk úgy gyakorolni, meg megállni, hogy fotózunk is...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Tegnap elmentunk Évivel egy körre a margit szigeten. Õ jött Máté gépével, ráadtam a régi deszkás gatyámat amiben szoktam bringázni. Hozzá vett valami feszülõs fölsõt. Uhh, tiszta ilyen szexi punk csaj lett belõle, mint amuikbõl a szigeten mászkálnak tucatnyi. Aztán megtanult nullkézzel menni. Ja, és nem vett észre egy lépcsõt, és ott is lejött.

Na errol meg beszelunk, kiskocsog! Csak jussak haza!
Null kez, meg lepcso? Ajjjajjj!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Esetleg vegyél egy boxxert... :D Értem én, és igyekszem majd visszafogni magam, de akárhányszor ránézek, ráülök, megmozítom, vááááááá... Ezt meg gondolom Te is érted... :D MAjd valami aranyközépút... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazzzeee még 18 postban írd le, hogy mennyire fasza teló.. :D miért nem írod be az aláírásodba? Nem szemétkedek, csak irigykedek.. Nekem is kell vmi új és szép...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, voltam kint. Nem vészes. Fölfelé tekeréskor kicsit fáj, de nem para. Szerencsére a jobb lábam és az van elöl. Így nem vészes. Holnap már lehet is valami... A lényeg, hogy még ma dumáljuk meg, hogy mennyire rugjak be este... Iszonyat ez a teló. NAgyon szeretem már most.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, tényleg valami nekem is gyanús volt... :D Egyszer már volt para nem?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap: már jön is vissza a nõd? Nem volt kint sokáig.. Ha fapadossal jön, akkor asszem az már a Ferihegy1re érkezik

dnl: ja, fasz voltál, ha te mondod :) most mivanmá', hogy Évi megin'? Visszaköltözött?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem ma még én is pihentetem a szerveimet, de nekem sincs olyan iszonyat nagy túrához kedvem... Meg hát az egy tányér. Esetleg amit mondtam?! Ahhoz nincs kedv? Akár szombat, akár vasárnap egy lightos sehova se sietõs Jakabtetõs lefelézúzós Tecánál söröõs...?!?!

Akkor esetleg holnap, vagy legalábbis a közeljövõben majd légyszi pumpáljunk egyet... Köcc!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
AW: csajom repülõje 23:50 kor ér be. És leugrok érte... Olyan 7-8-9 körül indulok, attól függ kell e valahova mennem elõtte, és utána meg jövünk haza...

Kokka: nemtom. Lenne egy csomó dolgom, eztazt meg kéne csinálnom, meg mindenféle, ma nem megyek tekerni, rápihenek a holnapra. Bár valahogy olyan eszement 11kor indulunk túrához sincs kedvem annyira. Valami szauronszolgája kiszívta az energiám a héten. De lehet a T-online tényleg megvette a lelkemet..

www.wewantyoursoul.com

Aktuális civil