Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huha de jót mentünk ma

kicsit teljesítmény centrikus volt,de jóó volt.

Minden tisztelet ufóé tökig lenyomott nyereggel álva végigtekerte az egészet normál tempóban!!!!

Kicsit nagyobb volt a sár mint legutóbb,de igy is tuti volt,szúadót kár hogy nem kapcsolta be senki...

aztán még kis gerilláskodás városban aztán haza.

Föntalvós/sütõs projekt:
1745 kor találka a Barbakánnál a bástyánál,aztán kistubus.
Én majd megyek este késöbb,alvás aztán reggel lecsapatás.

nah béke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
azért hajnali 1kor, mert akkor értem haza..
de most megint baj, hogy megmukkantam? :(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vazz. Nem mész el házmesternek?

Én ebbõl csak azt nem értettem, hogy miért késztet ez téged hozzászólás írására hajnali egykor....

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ugyan nem én vagyok a Kokkk, de ezt annyira nem értem....

Tomival megbeszélték, hogy negyed 10kor lesznek mindketten lónál.
kokk fél8kor írta, hogy oké, negyed10kor ott lesz.

téren Tomi felhívta, hogy miva'
majd kokk megérkezése után közölte Tomival jó ,hogy hívtál mert elfelejtettem.

érted? ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy én mennyire útálom a maxxis narancssárga csíkjait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Váááááááááááááááááááááááááá... Minnyá' fogok egy szikét és kivágom a gecibe!!! Mellesleg defektem volt. Bõõõõ... Meg még van is. És félek, hogy nem elég lassú...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Durvák!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
simán, persze...

http://hosted.ap.org...OO&SECTION=HOME
http://www.digitalgl...na_gallery.html

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én meg a kokkk vagyok, de annyira én sem... :D

Akkor ma a napozós project?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

LOL :D

fél 8kor írod, hogy kijösz negyed10-re és az elkövetkezendõ 105percben ezt elfelejted :D

Ugyan nem én vagyok a Kokkk, de ezt annyira nem értem....

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
LOL :D

fél 8kor írod, hogy kijösz negyed10-re és az elkövetkezendõ 105percben ezt elfelejted :D

amúgy most mégcsak haza, ááá.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oksi, negye 10-kor kimegyek! Köszi!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én 9tõl leszek szabad, kábé akkor odatekerek a lóhoz. Akkor mondjuk negyed10
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oksi, köszönöm! Mikorra menjek ki?! Hogy tudjunk találkozni?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az egyiket kölcsön tudom adni.
De a másik kell a VÉSZ esetére...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
"...ott megszakértenénk..."??? Azért Szecskán csak nem állok neki gumit cserélni... :D:D:D Este nem tudok bringával menni, mert hogy megyek piálni... MEg buliba is, meg majd elég ha holnap ülök a paripán, addig nem eröltetem. De megköszönném ha legalább kölcsönadnád...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát az elég para lenne, ha arra ébredsz, hogy mész lefelé. Én egyszer már ébredtem arra, hogy sötét van, megyek bele a világba, és fáj itt-ott...

Nálam van gumileszedõ, de nem adok.
Illetve este ha bejönnél, akkor talán ott megszakértenénk...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapat, ja a kintalvás! Már rá is gerjedtem... Az faszás lenne! És mikor borozok?! Csak jövõ héten, szal vagyok holnap is. Akár föl is nézhetünk, de ez még meglátás. A délutáni Teca viszont lehet akár 100% is! És a 2 körüli/utáni indulás nekem is pont tök faszás lenne... Útvonal még egyeztetésre vár...

Más: valaki nem tud adni sürgõsen gumileszedõt?! Akár kölcsön, akár örökre, akár eladni... De még holnap délelött kéne! Elõre is köszönöm, mert Jakabra gumit kéne cserélnem... És nem megy...

Nem tudom hogy le tudok-e ugrani este, mert be kell basznom! És elvileg az 7-tõl indul, de majd igyekszem...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi all

nah már ma tanultunk töri órán.kedden az elmult év élményeit elevenítjük föl egy témazáró segítségével...

Voltunk most fönn Pintérrel,eléggé jól jöttünk.Lehet egyszer elnéznék versenyre...
Valami olyanra ahol nem tul durva elugrók vannak.Szóval olyan elsõversenyre:)

A kisboltos csaj ma eléggé jól néz ki,minimal smink még minimalabb ruha...
kéne még venni egy csokit...

Este jertek be megdumáljuk a holnapot!
11 körül van indulás tervben.Tibi Gaben Pintér lehet meg én.
Jóó lenne a föntalvást belevenni ugy hogy viszünk föl gépet és arra ébredünk hogy jövünk lefelé!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: gyere este városba...

Úgy néz ki, Tibi, meg Gabesz 11-kor akarnak menni, ami nekem korai, mert haza kell mennem holnap, így 1-2 elõtt nem tudok indulni. Szóval, ha õk elmennek, akkor 2 körül tolhatunk egy lightos Jakobhegyet, naprakifekvéssel, jó idõt élvezéssel. Este meg, ha mennek fel aludni, akár felugorhatunk gyalog, lejövéssel, ja, de te borozol... Akkor nemtom.

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
AW: inkább hivjál ha lehet.!!
esti program - beüléshez mit szólsz.? vagy este is dolgoznak a munkások? majd ha megjött a Máté beszéljönk h megyunk.e szombtaon turázni, és hogy hova... én mennék egy husszut. aztán meg csapatunk is. ahogy illik :)))