Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 03. - 16:58

kicsit teljesítmény centrikus volt,de jóó volt.
Minden tisztelet ufóé tökig lenyomott nyereggel álva végigtekerte az egészet normál tempóban!!!!
Kicsit nagyobb volt a sár mint legutóbb,de igy is tuti volt,szúadót kár hogy nem kapcsolta be senki...
aztán még kis gerilláskodás városban aztán haza.
Föntalvós/sütõs projekt:
1745 kor találka a Barbakánnál a bástyánál,aztán kistubus.
Én majd megyek este késöbb,alvás aztán reggel lecsapatás.
nah béke
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 03. - 14:33

de most megint baj, hogy megmukkantam?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 03. - 14:28

Én ebbõl csak azt nem értettem, hogy miért késztet ez téged hozzászólás írására hajnali egykor....
Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 03. - 14:25

Ugyan nem én vagyok a Kokkk, de ezt annyira nem értem....
Tomival megbeszélték, hogy negyed 10kor lesznek mindketten lónál.
kokk fél8kor írta, hogy oké, negyed10kor ott lesz.
téren Tomi felhívta, hogy miva'
majd kokk megérkezése után közölte Tomival jó ,hogy hívtál mert elfelejtettem.
érted?

Írta 2005. szeptember 03. - 13:32

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 03. - 10:07

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 03. - 10:03

Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 03. - 09:55

Akkor ma a napozós project?!
Írta 2005. szeptember 03. - 09:29

LOL
fél 8kor írod, hogy kijösz negyed10-re és az elkövetkezendõ 105percben ezt elfelejted
Ugyan nem én vagyok a Kokkk, de ezt annyira nem értem....
Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 03. - 00:50

fél 8kor írod, hogy kijösz negyed10-re és az elkövetkezendõ 105percben ezt elfelejted

amúgy most mégcsak haza, ááá.
Írta 2005. szeptember 02. - 19:36

Írta 2005. szeptember 02. - 18:57

Írta 2005. szeptember 02. - 18:52

Írta 2005. szeptember 02. - 18:50

Írta 2005. szeptember 02. - 18:46

Írta 2005. szeptember 02. - 18:37

Nálam van gumileszedõ, de nem adok.
Illetve este ha bejönnél, akkor talán ott megszakértenénk...
Írta 2005. szeptember 02. - 18:35

Más: valaki nem tud adni sürgõsen gumileszedõt?! Akár kölcsön, akár örökre, akár eladni... De még holnap délelött kéne! Elõre is köszönöm, mert Jakabra gumit kéne cserélnem... És nem megy...
Nem tudom hogy le tudok-e ugrani este, mert be kell basznom! És elvileg az 7-tõl indul, de majd igyekszem...
Írta 2005. szeptember 02. - 18:09

nah már ma tanultunk töri órán.kedden az elmult év élményeit elevenítjük föl egy témazáró segítségével...
Voltunk most fönn Pintérrel,eléggé jól jöttünk.Lehet egyszer elnéznék versenyre...
Valami olyanra ahol nem tul durva elugrók vannak.Szóval olyan elsõversenyre:)
A kisboltos csaj ma eléggé jól néz ki,minimal smink még minimalabb ruha...
kéne még venni egy csokit...
Este jertek be megdumáljuk a holnapot!
11 körül van indulás tervben.Tibi Gaben Pintér lehet meg én.
Jóó lenne a föntalvást belevenni ugy hogy viszünk föl gépet és arra ébredünk hogy jövünk lefelé!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 02. - 17:21

Úgy néz ki, Tibi, meg Gabesz 11-kor akarnak menni, ami nekem korai, mert haza kell mennem holnap, így 1-2 elõtt nem tudok indulni. Szóval, ha õk elmennek, akkor 2 körül tolhatunk egy lightos Jakobhegyet, naprakifekvéssel, jó idõt élvezéssel. Este meg, ha mennek fel aludni, akár felugorhatunk gyalog, lejövéssel, ja, de te borozol... Akkor nemtom.
Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 02. - 15:49

esti program - beüléshez mit szólsz.? vagy este is dolgoznak a munkások? majd ha megjött a Máté beszéljönk h megyunk.e szombtaon turázni, és hogy hova... én mennék egy husszut. aztán meg csapatunk is. ahogy illik