Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 04. - 23:12

azért mondtam a biztosítást
Zap,áh már írtam...komoly...kérek ide még jelzõt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 04. - 22:52

Dec 37. .
Eddig is tudtam, hogy hantázol össze-vissza, de most túl nagy támadófelületet adtál...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 04. - 22:52

LL,megint bukta volt?!
nem gondoltál még rá hogy kéne egy biztosítást kötnöd!?Tök megéri mert aki ennyiszer balesetel annak jól fizetõ másodállás lenne...
amikor izé pénteken vagy mikor voltam fenn téren.
odafelé úton egy "építkezési" gödröt fogtam.
Nem volt vészes, apro karcokkal megúsztam este még a kezem se fájt.
majd holnap doki megmondja mivan..
szerintem csak meghúzodott, de durván.
biztosításra de, gondoltam.
hol érdemes?
edit: dec 37 LOL

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 04. - 20:56

Van valami állami biztosítás nekem van meg szerintem sokaknak, de ha olyan helyen dolgozol akkor van ott is biztosítás.
Írta 2005. szeptember 04. - 20:19

Írta 2005. szeptember 04. - 19:37

nem gondoltál még rá hogy kéne egy biztosítást kötnöd!?Tök megéri mert aki ennyiszer balesetel annak jól fizetõ másodállás lenne...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. szeptember 04. - 15:51

amim volt az egyik meghalt, a másik most nemtudom hol van.
cefet mód fáj a csuklóm és a mutatóujjam a pénteki(?) esés óta

holnap szerintem elis megyek dokihoz..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 04. - 15:44

Írta 2005. szeptember 04. - 15:43

Tgenap este hazafele felugrottam a TV-toronyhoz, és épp találkoztam a Kis-Tubesre igyekvõk egy részével. Eh, jó lett volna menni, de sütgetni már nem volt kedvem, mert délután kicsit sokat ettem.
Most raktam a csomagokba csirkecombról lefaragott húsokat is, és egész jó lett az is. Bár ha túl sokat pakolok a csomagocskába, akkor nem sül meg olyan jól. Még kell pár kísérletet idén végrahajtan, de úgy érzem kezd összeállni a tökéletes recept...
Ja, és kaptam MBUK-t 2db kéken villogó szelepsapkával

Írta 2005. szeptember 04. - 10:41

Jakabon meg ráz. Mert köves. Nem kicsit. Kezdõbbek meg lassabban mennek és kész.

Írta 2005. szeptember 04. - 10:36

jóó volt ez a hétvége eléggé aktívan telt.
tekerés után o társakkal mentünk kisrétig túrát sütés haza,alvóscucc öszeszedés.
Tekerés Kis-Tubesig,ott volt minden,nagyonnagy tûz,gonosz fehér maki a fán hidetöl elzsibbat karok meg gyönyörû napfelkelte.
Alvás nem sok volt mert a hálózsákot eléggé nem 10 fok köré tervezték,de másét sem.
Aztán komótos öszekészülés maradék erdõ eltüzelés jeges végtagok fölölvasztása ujabb adag,de már más ízû müzliszelet reggelire piritóssal.
Aztán lefelé ugyan ugy mnetünk mit cucc nélkül,csak kicsit nagyobb iven kellet kanyarodni a hálózsák meg a derékalj miatt,tettéyre beugrón kicsit fönt is maradt ,hoztam pár levelet..
nagyon nagyon jóü volt,sajnálhatja aki kihagyta!!
tegnap pont ekkor indultam el othonrol,aztán azóta addig nem voltam biciglin amig aludtam.
ma valmit?!
hát megoldhtató,de föl már nem tudok tekerni

Írta 2005. szeptember 04. - 10:34

Az nagyon rázós?
Van Nort Shore?
Lelehet meni kezdõbb szinten is?
Írta 2005. szeptember 04. - 10:29

Írta 2005. szeptember 04. - 10:23

Nem TV toronyhoz?
Hol van még pálya a mecseken?
Mert TV torony már nem olyan jó.
Az elsõket még élveztem de mostmár nem nagyon.
Írta 2005. szeptember 04. - 10:16

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 04. - 09:41

Ja és Zap, nem mehetek le még most majd telót állítani? Olyan fél 12-ig ráérek. Kössz!
Írta 2005. szeptember 03. - 23:27

Írta 2005. szeptember 03. - 20:03

Mentek fel a Mecseken ezerrel.
Írta 2005. szeptember 03. - 19:14

U.I.: A TELÓ ISZONYAT JÓL ÉREZTE MAGÁT JAKAB HEGYEN!!! HALLOD, AW?!?!

Írta 2005. szeptember 03. - 18:45

Hát otthon még mindig nincs telefon és ebbõl kifolyólag net se. SUX.
A csajomnál vagyok most és írok nektek, hogy jót kirándultam. Jakab-hegyet terveztünk, de csak Éger-tetõ lett belõle, az egyik kutyus kis túlsúlya miatt. Nem bírta szegény. Az én kutyám meg belefeküdt a patakba.
Na most még autózok egyet haza, aztán otthon iszok 1 sört, és nézek valami jó filmet. Fáradt vagyok.