Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm én pont annyi forintot kaptam...

azért mondtam a biztosítást

Zap,áh már írtam...komoly...kérek ide még jelzõt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Dec 37. .

Eddig is tudtam, hogy hantázol össze-vissza, de most túl nagy támadófelületet adtál... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL,megint bukta volt?!

nem gondoltál még rá hogy kéne egy biztosítást kötnöd!?Tök megéri mert aki ennyiszer balesetel annak jól fizetõ másodállás lenne...

amikor izé pénteken vagy mikor voltam fenn téren.
odafelé úton egy "építkezési" gödröt fogtam.
Nem volt vészes, apro karcokkal megúsztam este még a kezem se fájt.

majd holnap doki megmondja mivan..
szerintem csak meghúzodott, de durván.
biztosításra de, gondoltam.

hol érdemes?

edit: dec 37 LOL :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Törésért 3e lehet kapni.Dec 37. né törtem el a kulcsontomat.(Szilveszter délelött koripályán és így buliztam végig az egész napot)
Van valami állami biztosítás nekem van meg szerintem sokaknak, de ha olyan helyen dolgozol akkor van ott is biztosítás.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
EZ igaz en is kaptam a torott kezemre meg regen legalabb 5 ezer ft-ot meg most meg a labamra is fogok kapni!!!!!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
LL,megint bukta volt?!

nem gondoltál még rá hogy kéne egy biztosítást kötnöd!?Tök megéri mert aki ennyiszer balesetel annak jól fizetõ másodállás lenne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Tomi: felajánlok egy söreccséget a szelepsapikért :D
amim volt az egyik meghalt, a másik most nemtudom hol van.

cefet mód fáj a csuklóm és a mutatóujjam a pénteki(?) esés óta :(
holnap szerintem elis megyek dokihoz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Tomidny: Megtudod mondani hogy miért fagy le a gépem mindig amikor installalok egy DVD lejatszot?Vagy lehet hogy szar a gép és már nem lehet ezen segiteni?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Megint nethez jutottam egy kicsit. Nem lesz ez így jó...
Tgenap este hazafele felugrottam a TV-toronyhoz, és épp találkoztam a Kis-Tubesre igyekvõk egy részével. Eh, jó lett volna menni, de sütgetni már nem volt kedvem, mert délután kicsit sokat ettem.
Most raktam a csomagokba csirkecombról lefaragott húsokat is, és egész jó lett az is. Bár ha túl sokat pakolok a csomagocskába, akkor nem sül meg olyan jól. Még kell pár kísérletet idén végrahajtan, de úgy érzem kezd összeállni a tökéletes recept...

Ja, és kaptam MBUK-t 2db kéken villogó szelepsapkával :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem lenne kdevem ma valamihez. Akár tologatós Vöröses, vagy tologatós, mindenhol megállós gyakorlós... Annyira én sem mennék ma tekerõset... :D

Jakabon meg ráz. Mert köves. Nem kicsit. Kezdõbbek meg lassabban mennek és kész. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi ha hazajöttünk

jóó volt ez a hétvége eléggé aktívan telt.
tekerés után o társakkal mentünk kisrétig túrát sütés haza,alvóscucc öszeszedés.
Tekerés Kis-Tubesig,ott volt minden,nagyonnagy tûz,gonosz fehér maki a fán hidetöl elzsibbat karok meg gyönyörû napfelkelte.
Alvás nem sok volt mert a hálózsákot eléggé nem 10 fok köré tervezték,de másét sem.
Aztán komótos öszekészülés maradék erdõ eltüzelés jeges végtagok fölölvasztása ujabb adag,de már más ízû müzliszelet reggelire piritóssal.

Aztán lefelé ugyan ugy mnetünk mit cucc nélkül,csak kicsit nagyobb iven kellet kanyarodni a hálózsák meg a derékalj miatt,tettéyre beugrón kicsit fönt is maradt ,hoztam pár levelet..

nagyon nagyon jóü volt,sajnálhatja aki kihagyta!!
tegnap pont ekkor indultam el othonrol,aztán azóta addig nem voltam biciglin amig aludtam.

ma valmit?!
hát megoldhtató,de föl már nem tudok tekerni :)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hát oda nem nagyon tudom az utat.
Az nagyon rázós?
Van Nort Shore?
Lelehet meni kezdõbb szinten is?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jakab-hegy. Csakis!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
kokk: Hova mentetek tegnap?
Nem TV toronyhoz?
Hol van még pálya a mecseken?
Mert TV torony már nem olyan jó.
Az elsõket még élveztem de mostmár nem nagyon.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
ZAPATA!!! Ébredj! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mivan?! Mindenkit kiütött a tegnapi tekerés, sütögetés?!?! :D Kéne menni egy levezetõt ma. Pölö egy gyors feljutásos Tecától indulós Jakabhegyet és VörösF.-n le. Nem lenne sokkal hosszabb, mint TV-torony, de baszki, mennyivel jobb!!! Csak el kell indulni!!! Zap, Márió?! Délután? Napozással, sörrel, bármivel összekapcsolva?!

Ja és Zap, nem mehetek le még most majd telót állítani? Olyan fél 12-ig ráérek. Kössz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor azok nem mi voltunk, mert tetü lassan jutottunk fel... :D Viszont lefelé behoztuk a lemaradást... ;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Azthiszem ma láttam kölyöt meg Zapot.
Mentek fel a Mecseken ezerrel.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi Zappal kurva jót mentünk. Lassan, komótosan, kényelmesen (már-már túl sokat szedrezve...) de így is jó idõben értünk föl és kicsit napoztunk, aztán Vörös F. pályáján jót csapattunk. Nagyon-nagyon élvezhetõt és kellemeset!!! Remélem mihamarabb ismételhetek, mert ez a kedvent pályám!!! :D:D:D Most kocsiba pattanok, spar, és fölnézek sütögetni, de no ottalvás...

U.I.: A TELÓ ISZONYAT JÓL ÉREZTE MAGÁT JAKAB HEGYEN!!! HALLOD, AW?!?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Helló fiatalok!
Hát otthon még mindig nincs telefon és ebbõl kifolyólag net se. SUX.
A csajomnál vagyok most és írok nektek, hogy jót kirándultam. Jakab-hegyet terveztünk, de csak Éger-tetõ lett belõle, az egyik kutyus kis túlsúlya miatt. Nem bírta szegény. Az én kutyám meg belefeküdt a patakba.
Na most még autózok egyet haza, aztán otthon iszok 1 sört, és nézek valami jó filmet. Fáradt vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök