Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. September 06. - 10:38

Posted 2005. September 06. - 10:35

Gummát meg megköszönném. NEked van slick (vagy hogy a picsába kell írni) gumid?! Az iszonyat jó lenne!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. September 06. - 10:17

Nálam nézhetnénk majd valami gummát. Van egy csomó levetett, fostalicska gumma. Majd nézek Rock Shox-os matricát is...
Ha láttad volna mekkora idióta parti ment a Sram kamionban szombat délután, vazze, Vikivel szénné röhögtük az agyunkat.
Greg Herbold és barátai megrendezték a Boxxer World Cup-ot, ami arról szólt, hogy a csapat emberei (pl. truckdriverek, és egyéb hozzá nem igazán értõ személyzet) idõre szedett szét és rakott össze egy Boxxert. Na gondolhatjátok mi lehetett ott. Fröcsögött az olaj, tépkedték ki a szárakat, repültek az Ogyûrûk, közben HB kõkemény amcsi akcentussal, kollegája meg kõkemény brit akcentussal kommentálta az eseményeket. Emiatt majdnem elkéstük az esti 4X-t, annyira leragadtunk és folyamat röhögtünk... Ja, a végén egy sört kellett lehúzni húzóra. És nemzetek közötti verseny volt, francia, japó, német, brit, és amcsi, illetve egy Quebexican résztvevõvel! Majd valakinek odaadom a kisfilmet, én nem tudom hova feltölteni!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. September 06. - 09:59

És alkatrészek!!! Nem vannak fölös cuccaitok?! Ja meg a legfontosabb!!! Kéne két aszfalt gumi. Valami mittom én milyen... De fontos lenne! Jó a régi, ütött kopott is, csak használható legyen... Kössz!
Posted 2005. September 06. - 09:56

Posted 2005. September 06. - 09:56

Hát ilyet még nem fostam! Ilyen kibebaszott jó féket még nem tapintott az én pici tenyerem!
Ilyen modulációt, ilyen kidolgozást még a Boxxer WC sem nyújt telóviszonylatban!
Zap, tegnap sztrájk volt a reptéren, úgyhogy azért történt a késés! Remélem azért azóta otthon vagytok már!
Posted 2005. September 06. - 09:42

És külön kössz, hogy Avid, mert az istencsászáremegazsírállat jó fék!!!

Posted 2005. September 06. - 09:39

Mexakadok már megint, és az nem jó az iparágnak, mert addig sem dolgozok!
AW:
Hoztam neked Livigno-ból Avid matricát. Asszem fehér alapon piros és fekete, talán van benne kék is... Most nem emléxem pontosan. Szívesen odaadom. Van még pár, nem felejtettelek el, csak gondoltam kitrül hozok majd valami faszásat. Ha jól emlékszem valamiylen fehét-feka kombó kellene neked, ugye?
Posted 2005. September 06. - 09:33

Én is megjártam a magamét tegnap. Kerékpárút, rakpart, két görkoris szindi imbolyog elõttem a lemenõ nap fényében, gondoltam a Cateye lámpám villogása, valamint a fékem fémes csikorgása rábírja õket, hogy ne egymás mellett, hanem esetleg egymás mögött haladjanak, amíg elsuhanok mellettük, de nem így történt, hát kikerültem õket, amikor egy álnok gödör keresztezte utamat, melybe az elsõ kerekem eltûnt, innetõl kezdve egyensúlyvesztésem ténye következett be, melynek folyományaként az aszfalt apró kavicsaival kerültem kontaktusba. Mikor egy elegáns tigrisbukfenc után ismét függõleges helyzetbe kerültem a két görkoris kurva nevetgélve elgurult mellettem. Hogy az ég szakadjon rájuk, bár én nem értettem a viccet, de szerettem volna velük nevetni. Ezek után semmi érdemleges nem történt, pár kutyasétáltató köcsög keresztezte csak utamat a jól megszokott formációban: anyu fagyizik az út baloldalán, Morzsi a család két éves herélt harcipincsije az út jobboldalán támadott virágokra, csak a köztük feszülõ kibaszott póráz kötötte õket össze. És akkor ugye én vagyok a tahó tirpák, mert az elõbb is valami köcsög bicajos majdnem elcsapta õket a bicajúton!!! Ehh..
Posted 2005. September 06. - 08:45

Fúú vazze! Otthon hagytam a képeimet, délután feltolom õket tár.hu-ra. Persze csak egy részét, mert úgy 650 képet lõttünk.
Remélem mindenkivel minden rendben van, Zapata ellõtted már a patront :clap: ?
Lassan majd visszaolvasgatok, de most egyelõre fél méter munka vár az asztalom, és tele az összes postafiók. Errvájukat.
A kibaszott köccsög ex-évfolyamtársaim levelezõlistájukról meg kiadó pesti albérletekrõl, Henkel munkalehetõségrõl írnak. Arrrghhh! Pedig fél hétkor már a "Getting away with murder" szólt a fejemben, és két napja még célterületen lézengtem :afro: ...
Posted 2005. September 06. - 08:40

Zapat: csajodnak is?! MEgdöntötted a hazaút rekordot?! Mennyi idõ alatt fordultatok meg? Nem volt semmi vész?! Vagy ma nem írsz,m ert már lila a... izé...

Mindenkinek: legyen kedves jelezze, ha valakinek van levetett mindenféle cucca, mert épp rakok össze egy minimál CC gépnek sem mondható masinát és nem költenék rá túl sokat. Szal valami V-fék kéne, meg esetleg kormány, meg egy stucni, de vazz, most nézem, lehet, hogy ilyen szabvány már nincs is. Nem is tudom, hogy ez milyen méret, ha ilyen méret még létezik egyáltalán...
E poszt megszületésében és a szünetmentes anti_egérrel_írás_korszakának kezdetében Zsolonak kell köszönetet mondanom...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. September 05. - 22:58

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. September 05. - 22:14

Posted 2005. September 05. - 20:28

Posted 2005. September 05. - 20:11

Posted 2005. September 05. - 19:51

Még nem indultál el? Fasza lesz éjszaka vezetni... Jó kis zenéket kell betárazni, és számlálni a macskákat... Dicc-döcc...
Én meg még itt rohadok, mert el vagyok maradva 1000el a munkában csajom meg évnyitón vagy mi a bánatomon van, de azt hiszem most már kezd elege lenni. 5re ment, kiderült, hogy 6kor kezdõdik, és lassan már 2 órája tart. Hát nem irigylem.
Na írok pár sort még ide a kódból csak, hogy örüljetek...
class Hatra extends AbstractAction {
public void actionPerformed(ActionEvent e) {
Calendar nap = Calendar.getInstance();
nap.setTime(getDatum());
nap.add(Calendar.DAY_OF_YEAR,-1);
setDatum(nap.getTime());
loadData();
refresh();
}
}
Posted 2005. September 05. - 19:32

Posted 2005. September 05. - 19:04

voltam Metro-ban és elfelejtettem sört venni.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. September 05. - 16:51

Zap, és akkor most nem vettél satut? Egy olyan minden háztartásban elkél...
Posted 2005. September 05. - 16:40

Azért megyek körbe mert különben nem lehet felszálni a búszra.
Bringával azért nem tudok mert nem lehet hova rakni.
Meg amíg nem volt szecskaavató addig nem akrok bringával menni.
Mert ki tudja hátha heccbõl kiszednek valamit és nem tudok megálni a kanyarban.