Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát akkor a jövõ hétvége sem az igazi... Most meg Pántya, meg Tibi nincs...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wunder: http://velvet.hu/celeb/breki0915/

csempe most hétvége, wellness meg jövõ 7vége

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, milyen wellness? Milyen hétvége?
Ez a csempepakolás fedõneve?

A fékbetét téma kezd eldurvulni, kis buzik!

A Tátráról majd számoljatok be árakkal és minden infoval felszerelve, mert ha most nem is, de majd érdekelne engem is egy ilyen! Danke!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jaaa... jövõ hét végén "természetesen" nem tudok menni.. megyek jó kis wellness 7végére.. de hát az lett volna kisebb csoda, ha részt tudok venni :)

Akkor összefoglalom a kritériumokat :D
  • 100 Hz
  • Elalvás kapcsoló
  • Szép távirányító
  • Jól csengõ név

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jövõ hét végén, ha jó lesz az idõ, Gabesszal, meg a csajokkal kiugrunk Tátrát mászni, tegnap beszéltük... Valaki esetleg csatlakozni?

AW: Szerintem Panasonicot vegyél, valószínû ugyanott gyártják az összeset, de ennek a neve hangzik legjobban.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát végülis van Pécsi-Napok, vagymi, szóval bármi lehet, de a szülinapi parádé jövõ héten lesz megtartva.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Samsungot csak mikróban szeretem :) Nekem is a Panasonic szimpi, és ugye milyen fontos a távirányító formája??? :D a Philipsnek olyan szar... Grundig az régen szponzorálta a UCI-t.

És akkor szombat este nem lesz ivászat?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W:
A Grundig régebben elég jó névnek számított, de most már szerintem megkopott. A Philips igazi "mindenszartgyártok" cég, a Panasonic, meg igyekszik jót csinálni. A Matsusita corp-hoz (remélem jól írtam) hoz tartozik még a Technics is.
Ha ezek közül kéne választanom, akkor Panasonic.

Shoshi:
Hát jó... Akkor ha mindenkinek jó, akkor legyen jövõ hét vége.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én a panaszkodikkal nagyon meg vagyok elégedve... Philipset nem tudom miért, de nem vennék. Olyan hülye a távkapcsolója, meg valahogy nekem nem szimpi. A Samsungok még nagyon jók sztem, azokra három év gari van, a Panaszonikra két év. Ez is szempont. Grundigról nem tudok semmit sem.

A Bang&Olufsen az az igazi pénzkidobás kategória...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha Bang & Olufsen tv-t akarnék venni, akkor arra vettem volna fel hitelt...

Szóval Panasonic, Grundig, Philips mindegy melyik?? Ehh.. na, majd választok jól!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

Fékpofatéma:
Öcsém Iljics féle pofával megy, ha jól tudom, nem a fékcentrumossal, az biztos. Én is gyárival megyek (és ez igazi fekete fékpofa), és tényleg kurvára fog. De ha ilyen árak vannak, akkor nagyon örülök, hogy 30 EUR-ért vettem a garnitúrát személyesen a vörös fejû Hope-os gyerektõl. Kibaszottul fog, nekem is az a gondom, hogy kirángatja a kezemet a kesztyûbõl, bár még nem mentem vele sokat, szal szoknom kell...

Tomy:
Legyen jövõ hétvége a parti, most nem lenne nálunk szerencsés. Odavan az egész család...

TV meg nekem sem arra kell, hogy a Berényi Klaudia táskáit jól lássam, hanem inkább arra, hogy az a zöld a Collective-ben, az az a zöld legyen :afro: ...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
ide is beírom, hogy lássátok ti is...

Videó a szekszárdi versenyrõl.
~2:50 és 34M, divx4, 320x240 a zene alatta Caesars - Jerk it out
Van benne gyalogDH a végén :D
edit:
Felért, töltsétek, nézzétek...

Talán csinálok majd ebbõl is mobil edition-t ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Fogászatot meg nem tom és csajom is most ment el, szal ez már késõ. De ha nem sürgõs., holnap megkérdezem. Amúgy gondolom ha sürgõs eset vagy, mert épp elestél és lóg a pofádból 20db félig kitört fog, akkor foglalkoznak veled. Extra igény esetén meg tuti kell valami jelt adnod. Sztem.

Holnap ha megkérdezed, azs imán jó nekem, mert pénteken szeretnék, ehhe szeretnék...
szóval péntekre tervezem a foghuzatást :cry
nem akkut eset, de a fogdokim, aki elküldött szájsebre azt mondta minél elõbb.

bal felsõ 7-es szeva.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
EBC-t akartam írni... :D ÉS 4500kincs. A gigapower meg 3000-3500 körül volt. Szal akkor már majdnem, hogy megéri a +1ropi. Iljics is hoz, de Misinek is mindig van, mert õ forgalmazza itthon.

Márió, ma elmaradt az MSN, de majd dumcsi! ;)

Fogászatot meg nem tom és csajom is most ment el, szal ez már késõ. De ha nem sürgõs., holnap megkérdezem. Amúgy gondolom ha sürgõs eset vagy, mert épp elestél és lóg a pofádból 20db félig kitört fog, akkor foglalkoznak veled. Extra igény esetén meg tuti kell valami jelt adnod. Sztem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nemtudja valaki, hogy a szájsebészetre kell-e idõt kérni, vagy csak sétáljak be, hogy jónapot ?!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ebc van zöld...

jól fog mind,elõre fontos a jó

nem tudom miböl derült ki hogy nekem van minden basz otthon...

tv,ha a Bang & Oufslen gyárt tvt akkor azt.ha nem akor mindegy.
de ha lesz hd tv akkor lesz nagy szopás hogy nem lehet tévézni/vehet az ebör uj tvt.

péntek 1körül egy ride!?
valkinek nincs kölcsön valmi fekete horror maszkja?!péntek éccaka megyünk otársakkal föl a hegyre sütni,eléggé paráztatható társaság,gondoltam rájuk hozom a frász,mivel ugyis késöbb megyek utánuk...
vagy játékboltban lehet kapni valmi gonoszat?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

dnl: elöl gyári van. Ill. bbc. Zöld. Az jó. Nagyon. Hátul Atus féle. Az meg oda bõven jó.

A BBC gondolom am márkája igaz.? A zöld meg a szine, vagyis a típusa...
ez kapható ugy kb mindehol, vagy valami spéci import genya. mennyiért lehet azt kapni.

Zap: hogyé is volt a GigaPower.?

KÖSZ.!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, mire gondoltál este? MEgyek fallabdázni 7-tõl 8-ig, aztán még rá is érhetek... De akkor még indulásig találd ki!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
dnl: elöl gyári van. Ill. bbc. Zöld. Az jó. Nagyon. Hátul Atus féle. Az meg oda bõven jó.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Rendben! Majd pakolsz te még csempét édes fiam, és akkor majd megtanulod, hogy nem illik baszogatni a jómunkásembereket! Te kis fajaszkoppantó!