Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
hello!

esetleg nem tudja vki, hogy (lehetõleg Pécsen) kitõl/honnan lehet szerezni olcsón Avid Juicy 5-ot? (elsõsorban nem a boltokra gonolok, mert ott úgyis kb egy az ár) ebike-on kívûl
kössz

tök durva. folyamatosan magától csökken a szabad területem a gépen. pár óra alatt elfogyaszt 1 gb-ot :D és töltés nélkül, kép mentés nélkül, minden nélkül :)
folyamatosan törlöm a videókat :( jib-et még megnézem egyszer, aztán azt is le kell törölnöm :(

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
üdv skacok,
Kokka, vagy még? hogy tudom átvenni a fékbetétemet? át tudnád adni valamelyik agyesületi alapító tagnak a hétvégén (ja és ha nincs pénzed a Shosi féle bulira, akkor tudom adni az árát már ma este is :)
huhh, már csak ötésfél óra és kezdõdik a hétvége.!

na peace mindenkinek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jártam Pántyánál, aztán most már egész jól van. Fáj mindene a szája környékén, mert jól szétszabdalták, meg turkáltak benne. Enni alig bír, csak döglik otthon. Viszont már nincs láza.
Most már majd neki is lesznek jó korházas szorijai, gégemetszettek, zöldes trutyi, furcsa hangok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Csak annyit mondok, hogy a hígfosás és a Mettyú újra kéz a kézben járnak majd...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Shoshi, és akkor a székletem is újra a régi lesz?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zsolo:
Még nem kaptunk semmilyen hivatalos dokumentumot sem az egyesülettel kapcsolatban. Amint megjön, hogy bejegyeztek, vagy valami hasonló, akkor nekifuthatunk újra az általatok már feltérképezett kontaktok hasznosításába...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Már vártam!!! :)

Mettyú, a ma reggeli produktumot láttad volna, hááát... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

:)
Remek, de nem pont erre gondoltam.

Hmmm, igazából a székletem sem olyan azóta!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Én például kevesebbet biciklizem azóta!

:)
Remek, de nem pont erre gondoltam.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

BTW az egyesület alakulása óta történt vmi kézzelfogható?

Én például kevesebbet biciklizem azóta!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Gondoltam lehetne kicsit mozogni ezeken a vonalakon!

BTW az egyesület alakulása óta történt vmi kézzelfogható?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella Gecimanók!

Sajnos tegnap forrasztás miatt nem tudtam részt venni a felvonuláson.
Az esemény szervezõjét lassan ügyfeleim között tudhatom, és ráadásul az utcánkban is lakik. Szal megtudtam pl. egy olyat. hogy a városrendezési tervben a Rákóczi út forgalommentes övezetként szerepel. Kiváncsi leszek, mikor lesz belõle valami!
Ezen felül a Dél-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelõség is lassan az ügyfelem lesz. Gondoltam lehetne kicsit mozogni ezeken a vonalakon!

Kokk, Te rohadék! Akkor legalább élvezd a melót, ha nem jössz hozzánk!

Zap-pel jót sétáltunk tennap!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
SEGÍTSETEK!!!

Õt ma este találtuk. Egy írtó okos, nagyon szép és ápolt kutya. Vazz, idegen vagyok neki, de már most nagy barátok lettük. Leül, lefekszik, lábhoz jön utasításra. Hálás egy dög. Raktunk ki a környéken értesítést, de ha esetleg nem találnánk meg a gazdiját, segítségeteket kérem, hogy valakit keressünk neki, aki gondját viselné. Ha nem lenne Zorka, tuti megtartanám, de így nem maradhat, csak hétfõig, amég vissza nem jövök.... Köszönöm/köszönjük! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió, akkor valamit rosszul nyomtál... :D Ha valami szépen indul, akkor az ez. ;)

Na, skaccerok. Mindenkinek jó partyt estére (már ma estére), boldog szülinapokat, névnapokat, házassági évfordulókat, jobbulásokat és józanodásokat, de sajnos a pénz beszél, így én leszek megint, aki nem tud jelen lenni, mint múltkor... Vazz, már most nagyon ott lennék. Mert ezek olyan bepótolhatatlanok, és Shoshiéknak is betesz majd egy idõre, így az ismétlésen sem tudok egyhmar résztvenni... Ez van. De ti érezzétek jól magatokat! Legközelebb vasárnap est!

Csácsá mindenki!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
majd holnap Shsohiéknál megmutatom

Zapata örülök hogy tallkoztunk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
húúúúúúúú jók a képek, én is mentem volna mert lettvolna kedvem menni de nagyon csak ugye a labam... :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hááát, télleg nem voltatok sokan.
Márió. holnap 5 körül én is indulok lefele - kocsival.! De ezt csak fél órája tudom, különben szivesen hoztam volna mindent neked. Na de azt elárulod végre hogy milyen bringát vettél most meg - és legfõképpen hogy miért.?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tee teee mindenszponzoros ;)

Na megvolt az kerekeink bemutatása, állítolag a http://pecs.index.hu-n lesznek majd képek.

és hogy nekem mennyire felbaszták az agyamat hazafelé...
Legyen egyszer kutyamentes nap is... lécci lécci. /bocs Márió/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Te voltál?
Respekt.

A crackerszponzorom...

zsolo