Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 26. - 14:48

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. szeptember 26. - 14:39

suli sux
elképzelhetõ hogy egy kormánycsapágyba a fölsõ csészébe nem kell a golyókosár,csak a golyók?!
Cane Creek dozer...http://shop.dhdirect...82136-gr129.jpg
mert akár mit csinálok vagy nem fordul el a villa,vagy kotyog...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 26. - 13:41

Ma estével kapcsolatban tudsz valamit?
Írta 2005. szeptember 26. - 12:57

ahhh, én is. mivel õ is pont ugy ugrik mént én... na mind1, majd legközelebb biztos nagyobb szerepet kapunk.ok
Egyebkent sajnálom , hogy a teaser-bol kihagytak a Dave Watsont!

Írta 2005. szeptember 26. - 11:58

Írta 2005. szeptember 26. - 11:30

Zsolo: ráfekszem a dologra...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 26. - 11:27

Ne csak itt nyomd hanem szakfórumokban is...SEGÍTSETEK A KUTYUSNAK GAZDIT KERESNI!!!
Írta 2005. szeptember 26. - 11:20

Kérdeztem a környékemen mindekit, de eddig nincs pálya :cry: !
Írta 2005. szeptember 26. - 10:48

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 26. - 10:18

Eh, ezek a süretek kicsit megviseltek. Fáradt vagyok rendesen. Tegnap én nem rúgtam be nagyon, de az egyik srác elejtett egy üveg 7 puttonyos aszút... Volt is riadalom rendesen. Aztán elõkerült még két másik üveg, azokon meg a veszekedés ment. Na mindegy. A lényeg, hogy én gyõztem.

Shoshi:
Délután majd beugrok a sörökért. Bár otthon még sosem volt ennyi borom, de azért elfér még a maradék sör is

Írta 2005. szeptember 26. - 09:38

Írta 2005. szeptember 26. - 09:30

Írta 2005. szeptember 26. - 09:26

Vazz, megjöttem. Durva úgy sulibajönni, hogy egy borral full megrakott teherautó vár odakint a suli elött...

Zap, csajod nagyon ott volt. Szombaton már felváltva elmászkáltunk, ergo egyedül volt és semmi para nem volt. Nálam maradt a kabátja...
Hazafelé hoztunk az 1.2 tonnát bíró kocsival vagy 1.6-ot + egy embert a platón... Kicsit para volt. A fülünkön is cucc lógott... És így is hazaértünk 1óra 40perc alatt...

Shoshi, a bulit sajnálom hogy kihagytam. Szívesebben lettem volna ott, mint Izsákon. Azért a képekbõl ítélve nagyon nem hiányoztam a jókedvhez...

HOLNAP ESTE LESZ A 25 EMELETES KIVILÁGÍTÁSA, FÉNYJÁTÉK, KONCERT... Nem gurulunk le együtt?!?!
Írta 2005. szeptember 26. - 08:37

Hehehe, hétfõ reggel van! Mekkora királyság!
A parti jó volt, de télleg alap volt mindenki, persze kivéve "Patyó", aki Antenna Hungáriaként egész éjjel szórta a mûsort!
Tomy:
Sör maradt még rendesen! A pizzáét cserébe meg majd kapsz sört egyik õszi tekerésen!
Zap használta a KHS vázat szólógitározásra, szexelésre, sõt, mankónak is!
LL:
Hát igen, kb. annyira fájt nekem is, mint John McLane-nek!
Tegnap kedvesemmel nagyfürdést tartottunk! Fúúú de jó volt! Olyan helyeken is megmosakodtam, amelyekrõl az elmúlt két hétben álmodni sem mertem! Kezd alakulni a vállam. Már tudok az jobb oldalamon aludni!
Írta 2005. szeptember 26. - 00:42

ugy tartja a britt mondavilág hogy az álmokat egy ménes,vagy valmien ló (mare)viszi át az álom országába,ez egy fehér paripa.
De a rossz álmokért fekete ló jön.És innen ered a rémálom...
Zsolo,mailt megkaptad?
bõõ de nincs kedvem kikapcsolni a gépet!Most kezdhetném Hell nehézségi szinten...
fuck to da skool
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. szeptember 26. - 00:39

durva
ehhe a képek meg jóók jó õket viszanézni...
valkinek nem kell egy kék kanapé?!
Írta 2005. szeptember 26. - 00:36

Dobjatok meg priviben PGábor címével lécci !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 25. - 23:08

má elnézést, hogy idepofátlakodok, csak ez teccik: http://d-eyes.pganet...ep=dscf3293.jpg
látom jó helyre került a vázam
Hülyevagy? Õ volt a csajom a buliban (amíg az igazi dolgozott)...

Éppen táncolok vele.

Yetit nem lecsere. Egyéjszakás kaland ugye..

Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 25. - 22:43

Írta 2005. szeptember 25. - 22:42