Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah Putok!

Zsoloval 16:00 találkozom Árkiban, és megyünk a hegyre!
Szal aki akar, az jöjjön, és lövünk pár képet! csak szóljatok, hogy hol találkozzunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
lehet énis felnézek erre a házfestegetésre..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Shoshi, nyomjál rá egy kis erõspaprika zsíroskenyér kombinációt, az tuti kinyom mindent! Aztán mindenképp írd meg :)
Dnl: Átvettem a fékpofát, itt figyel a táskámban! A levlistáról nem iratkozok le, inkább bedobok vmi új témát. Tegnap front lehetett, hogy ilyen faszok voltak.
Wuff: Írd meg mikor kellene menni, mert már máshová is elígérkeztem!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt vannak infók:
25 emelet fény

Na ma reggel bringával jöttem végre. De nem hoztam semmit az estéhez, ezért majd haza kell ugranom a fényképezõgépekért, meg az állványért...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Megnézem hogyan megy busz, és majd jelentkezem délután!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Engem érdekelne a bringázás fotózás illetve bennünket a fényjáték nézés + fotózás. Ha van vmi pontosítás kicsit hamarabb szóljatok mert busszal kell bejussak...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Még egyelõre én sem tudom, de remélem négyre otthon tudok lenni, vagy akár valamelyik buszmegállóban!

Este akár fényeket is nézhetünk, bár lehet, hogy inkább szarás közben teszem ugyanezt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én mennék valamit. Akár fotózni is. De fél 6-ig assze, sulim van. Bár lehet, hogy lelépek fél 4-kor. Még tárgyalunk róla. Nekd hogy lenne jó?

És ma este csodakertben fénynézés?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gudden Molgen!

A "Mustos" Kokk és Hétborda "Zap" ezennel meg van hívva, ha erre van szükségetek, hogy odadugjátok a képeteket!

Kokk! Kössz a mustot! Általános iskolás korom óta nem voltam szüreten, így mustot sem ittam!

Ma mikor lesz valami TVtorony szerû tekerés? Lehet, hogy felmennék fotózgatni egyet!

Mettyú:
Sajnos a must nem hozott ki belõlem semmi extra salakanyagot! Így nem tudok semmi szaftos sztoriról beszámolni!

Nincs valakinek valami eladó, fassza 8-as váltókara, ami nem lóg ki a kormány alól a mennybe?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt Pécs!

Szerda sörözésesfilregerjedés nekem nagyon jó lenne. Már csak Shoshinak kell meghívnia minket. :D

Ma kéne leérned 17:45-re?! Akkor ez nem fog ma összejönni, mert én kb akkor indulnék... Max megyünk holnap film elött egyet. Na, még megbeszéljük...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk: szerdán?
úú, tudtam, hogy van valami. És ráadásul nagyon jól hangzik.
Holnap? Lényeg, hogy 17:45-re lent legyek...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dnl: úton az áru... Megvolt a tranzakció!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szerda!!! ;) Tényleg nagyon frankók. Láttam a "bemutatót" Zapatánál. Gondolom mondanom sem kell, hogy azóta többet eszik a Ford... :D

ZAp: én azért fölrakom az akksikat töltõre, hátha összejönne egy olyan 6 - fél7 - 7-es indulás és épp sötétben lejövés. Frankó lenne sztem.... Hmmm?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lesz Hazárdmege Lordjai moziban Knoxvillel

Ákos,bocs hogy csak igy elsiettünk,de tényleg siettünk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tök jót sétáltunk csajommal ma Égervölgy- ÛFarkasforrás környékén. Még Tecánál is söröztünk. :D

Shosh: Szerda este mondjuk? És úgy van, hogy Crusty 8, meg Crusty Millenium 2000, ami valamiért 10 néven fut. De iszony barmok mindkettõben.

Meg jön a Dust to Glory, film a Baja 1000-rõl. Nyamnyam, jó kis csemegék.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Van vkinek tapasztalata / ismerõse pécsi biztonsági õr alkalmazással kapcsolatban?

Szomszédunk biztonsági õr. Korrekt pasas és elég jóban vagyunk. Hány ember kell? Merrt maszekot is tuti vállalnak...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okés akor ahogy megbeszéltük

nah csövem már van meg vettem öszehúzó izét szóval head-lockot
bazze igy nem lötyög és kicsit bizalomgerjesztõbb mint a rózsa..

már cask rugany hiányzik...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem van eladó Live hangkártyám! Nagyon olcsóért!
Baszki eddig nem volt itt net....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó lett igy
nem kotyog,meg roszul a villa nyakra való cucmót tettem fölölre.
szóval ez most jó

de kellene egy keményebb rugany...
még a végén váltót is lehet pakolni rá:)

valakinek nincs 27,7es nyeregcsöve ~10cm nél hoszabb,bármien

nah lenézek botba,veszek egy hangkártyát
abbol van valmi jól bevált ám OLCSÓ darab?!
Live! jók még?
van két 110cms hangfal abbol kéne jóóó hangot elõcsalni

jah és figyelitek hogy süt a nap!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
simán. jól bezsirozod, és belenyomod a golyókat. amig összedugod a villát a helyükön maradnak.

WunderMatyi: bocs cimbora, de már nem bírtam a levlistán folyó sok fasszágot, teljesen kiborítottak a "haverjaink", le kellett iratkoznom, nem volt más választásom. :(( te nem akarod megfontolni a szellemi épséged megõrzése érdekében.? Olvashatnál valami irodalmat a levlista helyett, mindenki jobban járna.