Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehh szép reggelt.
nem lehettem annyira berugva, ha emlékszem a dolgokra.. nem? /vagy csak úgy gondolom?/
csak olyan geci imbolygós lett minden, meg fáj a fejem.
Dig: ha videó készül jogdíjat kérek rá :D

jajj. na megyek fogatmosni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
good móning.
A pesti különítménynek meg pláne. Srácok, ANNYIRa jól csapattátok tegnap a borral, meg az Unicummal, hogy le kapalappal.
Én mikor bringáva mentem haza, megint ki akartam próbálni, hogy tudok-e egykerekezni. Hát kétszer próbálkoztam, de mind2szer csak arra eszméltem, hogy már vissza is ért az elsõ kerék az aszfaltra.... Szerencséra még mûködtek a reflexeim, és a kiemelés után közvetlenül be is huztam mindig a féket :))

Fáj a fejem, nincs fõnök, és egy másfél hónap mulva esedékes dologra kell készülnöm. Kb 30-40 oldalnyi software leírást kell olvasgatnomsóval kemény nap lesz, már látom. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
No chat pls! ;) Ezt pesti topicban! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Hát azért mondom... ;) most akkor már egyben van a géped? Vagy csak rég jártam erre, és lemaradtam a részletekrõl? Vagy már nem is Sinister, hanem Yeti 303? No, mindegy, majd meglátom! Novemberben én is mennék ám..!

Egyben van már, rég, most elég jó még ha nem is ûbermillah..
Most úgy megy nagyon:)
És még sinister.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát azért mondom... ;) most akkor már egyben van a géped? Vagy csak rég jártam erre, és lemaradtam a részletekrõl? Vagy már nem is Sinister, hanem Yeti 303? No, mindegy, majd meglátom! Novemberben én is mennék ám..!

Jujj, látom, hogy van StriciMobil, bocs.. na, szép még mindig!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Szombat 11, ott leszek! Nem, kurválkodtam esténként, így jött össze a pénz a telóra, aztán reggel van a mûszak vége... t'od hogy van ez.. :)

Én ne tudnám..;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szombat 11, ott leszek! Nem, kurválkodtam esténként, így jött össze a pénz a telóra, aztán reggel van a mûszak vége... t'od hogy van ez.. :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Jó reggelt Bindenki!

Dig, ha már erre jársz, hétvégén mentek a hegyre??? Ki kell próbálnom az új telót, mer'hogy vettem egy PIKEt, hosszú gondolkodás után mindenféle szempont figyelembevételével.

Szombat 11 fogas!
Akkor van az össznépi ride.
Reggelente látlak elsuhanni bringával, tán csak nem drogdíler lettél?

kokkk zap: A névnapos jónak tûnik, legalább lesz daj daj.;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
I'm in school... :D

Zapat: MSN! Mivel beértem 8-ra!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó reggelt Bindenki!

Dig, ha már erre jársz, hétvégén mentek a hegyre??? Ki kell próbálnom az új telót, mer'hogy vettem egy PIKEt, hosszú gondolkodás után mindenféle szempont figyelembevételével.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

JEJEJEJE!!! #16000 Gyüttök egy sörre'! ;)

Berugatlak baszki! Hányni fogsz! Te szemét! Minek írsz ide ennyit? Az iskolát meg kerülöd miiiiii???

És én mér nem tudok aludni??
Pedig lehetne még.
Elkezdtem összepakolni.

Zap:
Akkor mit döntöttél?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Marad a névnapomos. Akkor meg lesz némi mulatozás. Jó vidékies szokások szerint... :D

Amúgy szevasz Zapat! Holnap SíkOnda! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nekem a november 2,3,4 vagy így, na az a hétvége nem jó. egyébként igen.

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Teljesen igazad van. Legyen V10... :(

És ez mennyire komoly? Mert egyszer már terveztétek a dolgot...

ti is másodjára jutottatok le emlékeim szerint:)Én komolyan gondolom, iljics tutira akar jönni, endroot meg rávesszük.:P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Teljesen igazad van. Legyen V10... :(

És ez mennyire komoly? Mert egyszer már terveztétek a dolgot...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

:D Kis figyelmetlen butus... Mondtam, hogy VPFree-t kérek... :D

Ajándék lónak ne nézd a fogát;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:D Kis figyelmetlen butus... Mondtam, hogy VPFree-t kérek... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nov.11 a névnapom. Tuti arra akartok jönni, mi?! :D:D:D

Persze már megvettük a v10-est meg hozzá egy csapatbuszt hogy a többiek se maradjanak ki a jóból.:P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fél 3-tól ráérek ma. Nem megyünk egy rövidet?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nov.11 a névnapom. Tuti arra akartok jönni, mi?! :D:D:D