Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akarok én ma buliba menni??? Kedvem semmmi. Alkohol meg ingyen lesz. Dilemma.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Márinyó, ha van kedved, akkor mennyé' várnak!!! Mááárrrriiijjjóóóóó mennnyyéééé

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Engem?! Ugyan... :D

Márió: megyünk most, ha van kedved, gyere!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A segge egész helyes :) má' ha meg nem sértelek ilyen trágár kifejezésekkel

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na pont a faszodért nem... :D Lesz ez még így se! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
faszomé' nem lehet linkelni a csajt.. kiborítasz.. Ilyense volt még.. a túlóra megünnepléseként engedélyt kaptunk sörözni az irodában, meg rendeltek nekünk pizzát. E örö' e bódottá'

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A piccs, csak ilyen nagyot tudtam... Boccs. Most nincs kedvem szarakodni vele, szal így lesz és kész. :D Ezek már régiek, nem is lehet ráismerni ezek alapján... ;)

Dani, Te jössz a tesódról! :D

u.i.: az idõs pasas mellette a prágai Horvát nagykövet. A Szent Vencel Lovagrend tagjai közül õ a legtöbb lovagi rend taja... Iszonyat jófej pasi és egyszer csak szerényen annyit mondott, hogy "emlékszem régen mekkora probléma volt eljutni egy lovagi találkozóra, most meg kérés nélkül jön a Jaguar"... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És tényleg hozzáment ahhoz a millás öreghez?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, jogos! Keresek egyet róla... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Igen , elég komoly egy szerkezet :)
Máté ha kettõt veszek nem lesz olcsóbb ? mer akkor ez tényleg kiváltaná a karácsonyi ajándékodat....
Kokk: nem kaptunk képet a hugicádról. már nagyon viszket a ... <tenyerem>

vicc:
- mi az, sárga és öt betû ?
- sárga.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MEttyú: HEHEHEHEHEHE... Kurva nagy! Ha látok, veszek neked egyet! :D

Wuff: ez a rend! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Baszki, takarításnál jutott eszembe... Megérdemled, és mamlasz voltál és nem szóltál, hogy baszom odaadni... Küldj címet priviben, postázom Neked!

Jóhogy má' nem baszol le, mert elfelejted odaadni a matricát... :) micsoda világot élünk má' itten!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ho!
Ha valaki meg akar lepni Karácsonyra, akkor ilyet vegyen nekem alant!
(a termék drót nélküli kapcsolattal nyomtatja a legfrissebb, rss-ben szindikált híreket vécépapírra, a deluxe-csomaghoz biometrikus ülõke jár, ami testsúlya alapján azonosítja felhasználóját)
Emberek, ez már KÁNAÁN!

Itten-e ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: kössz! ;)

Nem tudom. Életemben nem vettem még jegyet. Asszem 800. Szal akkor már inkább bérlet. Ha neki állsz, 5-ször csak elvisz a fene és akkor már megéri.

Vazz, Zapattal sétáltattunk egy kutyát. Kurva jó vlt ebéd után sétálni egy faszás nagy kört... Zorka meg összeszarta, összenyálazta magát, aztán meg olyan szinten rágerjedt a madarakra, hogy nem lehetett vele bírni. Mintha még sosem látott volna ilyet.... :D

És ja, ma 8!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Érettebb bringákról nincsenek képeid? Csak háromkerekûek vannak :D ?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh

na igen õket ismerem...
majd adagolok még...
csak a többi már kevésbé public..

ma 8tol?assszem okés!és ha csak jegyet veszek ugy mennyi?

holnap 1körül egy menetet?de megint csak 3ig mert egy csajröpicsapattal edzünk éss jóóó ;)

vetitésre aki vesz jegyet,kérem toldja meg egyel majd kifizetem ha találkozunk!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokknak, hogy ne unatkozzon (meg mindenki másnak is, aki nem buzi):
http://www.aqyw25.ds...x.com/chica.jpg

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Big S: a matricát még mindig hiányolom :cry: há' már nem érdemlem meg?

Baszki, takarításnál jutott eszembe... Megérdemled, és mamlasz voltál és nem szóltál, hogy baszom odaadni... Küldj címet priviben, postázom Neked!

A pécsi vetítés meg de jó, hogy szombaton lesz!! Végre részt vehetek! Lesz jegy, mennyi, hol, hogyan? (Tuti volt már ilyen kérdés, de mégegyszer... :) )

500 Huf. Gondolom jegypénztárban lehet kapni. De nem biztos.
Jah, jó, még az is lehet, hogy Balatonon leszek :afro: !

Túrha nekem/nekünk asszem nem lesz jó holnap. Ma? Nem tudom, másra gondoltam. Nyakamon a karáxony... Kéne aktivizálni magam a témában.