Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

mi ez a szingli para, sok tévét néztek? Úgyis trendi....

áh én trendi vagyok

szóval akor ugy fogalmazok hogy "gyertyát tartani"nem,aszem igy mondják?!

elmentem irodába:(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mi ez a szingli para, sok tévét néztek? Úgyis trendi....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://thestore.adid...ceid=perfsearch
nekem ez van most vettem,asszem a mai irodai számítógép berhels után fogom tesztelni

AW:szerintem is jó.ami van itthon az kicsit több volt és hasonlkó paaraméterek,de az egy éve volt
szóval szerintem vedd

voltam ma pályaválasztási tanácsadónál.nézeggem jó pár foglalkozást,elönyök-hátrányok,kereset,továbblépési lehetõség

Ma mozi?!?!
áh szingliként nem megyek

de majd meséljetek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ja, hát ez igaz.. :) Egyébként a gyorszár megoldása is egészen ötletes, nagyon könnyen lehet ki-be pakolni a kereket.

azért, ahogy én CM-en kivettem megmutatni, hogy hogyis mûködik, utána a visszarakással pöcsöltem egy keveset.. :D (lefelé állt a kallantyú)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, hát ez igaz.. :) Egyébként a gyorszár megoldása is egészen ötletes, nagyon könnyen lehet ki-be pakolni a kereket.

Most egy idõre befejeztem a gép fejlesztését, mert elfogyott az erre szánt pénz, most jön az, hogy élvezem a technika adta lehetõségeket :) 7végén megmutatom neki a pécsi lejtõket.. elõreláthatólag lesz olyan kis csapat, amihez lehetne csatlakozni??? Mondjuk szombat koradélután?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
végre valaki, aki látja az elõnyeit, hogy kinek, mire való és használja és nem csak azt olvasom, hogy törik...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mit végre? (ja, hogy megvettem esetleg? Hát igen..)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
végre...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor inkább ugrálj. Ha lesz még ilyen alkalom, akkor szólok, de ez most tényleg sürgõs, mert ki van ajánlva másnak is.

Mondtam már, hogy a PIKE milyen istenkirálymegazsírcsászár villa? Ha lerakom 9,5 centi útra, és beállítom, hogy nagyobb erõ kelljen a meginduláshoz, akkor városban egészen jól, merevvillaként viselkedik, de hétvégén a Tündérsziklánál a 14 centivel, "felpuhítva" átlibegtem a köveken, mármár megoldhatatlan feladat elé állítva a Juicy-kat... szóval nagggyon jó kis villa ez!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Viszont még fiatal vagyok és ha megvenném, életem egy szakaszát buknám el, mert most kell megtanulnom ugrálni... :D

De átgondolom...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Egyszeri. (Vagyis inkább alkalom szüli az ilyen dolgokat.. szóval lehet életed laptopját szalasztanád el...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezért kérdeztem, amire választ még nem kaptam, hogy "ez csak egyszeri ajánlat, ami most él, vagy a srác komolyan és állandóan csinálja?!" Mert most a prioritás miatt más következik. Ilyen dolgok csak utána...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor meg nosza! Soha visszanemtérõ alkalom egyelõre. Az a baj, hogy hamar kell dönteni.. Ezen a fórumon az meg sose sikerült senkinek :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Kokk figyejjéé!! (Miért is?)

Mert notebookos kérdésekkel zaklat egy ideje és sztem ez jó bolt...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De én figyelek! Hozzám képest Columbo egy kiscserkész.. mire is figyeljek egészen pontosan?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D

Figyelek, csak kajálok. Most meg te figyelj! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Egészen biztosan angol az egész cuccos. Kokk figyejjéé!! (Miért is?)

Kokk, te meg menny a szabadba, látod, milyen jól jönne egy notebook most? Kint az erdõ szélérõl irhatnád a postjaidat, vagy vmi hotspot közelébõl.. :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Japánból jön, pillanatnyilag kettõ darab van, késõbb lesz több is, világgarancia van rá (akármit is jelentsen ez), a srác aki hozza abszolút megbízható és lenyomozható..

Ez angol szoftvert és angol klaviatúrát jelent?

Kokkk! Figyejjé...!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ergo hazajöttem, jóidõ van és itt ülök. Valaki valami mást?!?! VAgy menni föl, vagy akármi, de a szabadban kell lenni ilyenkor!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ÉS a dolog egyszeri, vbagy üzelte van...?! MErt én is szeretnék és hasonló forrás jó lenne, de nem most... :D