Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dnl: minden olyan, amilyennek lenni kell. A 4X szépen épített, korrek és ép ívek, a DH viszont nem síma, hogy enyhén fejezzem ki magam... :D A gyökeres rész gyökeres, a köves köves, a sima meg tök mindegy, mert kurva gyorsan mész. De jók a kanyarok, van csomó út, nem csak a DH pálya, azok közt vannak simábbak, meg durvávbbak, kanyargósak, meg egyenesek... :D Menjünk majd együtt és meglátjátok! ;)

Márió: Ne hallhass Wuffra! Vegyél Boxxert és minden király lesz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az a pontos metódus, hogy veszel egy istenkirálymegacsászárzsír Avid Juicy-t, úgy, mint én, és megoldódott a fékprobléma!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bazze....

kokkkancs,garuta

nah nekem majd este lesz postom...

most sietek
holnp du ride?

na üdv

jah valmi fék beállítási tippje van valkinek?
egyszerüen nem tudom ugy belõni a hátsó féket hogy az fogjon.elöl sikerült eléggé jol harap,de hátul nem sikerül.

mi a metódusa?!valaki segítsen plííz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Igen, itt nincs mese, csak a dícséret jár.
És eza schaldming bizony veri Maribort, uh mindenki inkább oda menjen. Plána ha már két éjszakája be van fizetve Misiéknél.

Kokk: a pálya gyébként milyen, mennyire van kiépítve? Minden kanyarban szépen elegyengetve, szép íves leérkezõk ? vagy csak ugy ahogy itt a Balkánon megszoktuk, pálya kijelölve, 'ozt lehet menni.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
L_L, a várost nem, de ilyen szavakat ismersz... hát, érdekes :D mindenesetre kösz!

Kokk: nincs mit.. van, amit el kell ismerni, nem lehet letagadni, és be kell látni, hogy vazzee én nyúl vagyok az ilyen ugrásokhoz (bár ha nyúl lennék, miután a tv antennán keresztüli teleportáció után nem békaként élnék tovább, hanem nyusziként, akkor tuti sikerülne), maradok a földön, és örülök a sikereknek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff: THX! ;)

-Miert hivjak az Alient Aliennek?
-???
-Mert a Foldon nem el ilyen...

-Mi a kulonbseg a Windows es a tehentragya kozt?
-???
-A tehentragyabol ki lehet lepni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tomi:
Kísérlet

"A múlt héten baráti társaságban ültünk és hülyéskedtünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör nõi hormonokat tartalmaz. Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk tíz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye tíz sör után:
- a résztvevõk súlya emelkedett
- rengetek hülyeséget dumáltunk össze
- nehezen, de fõleg rosszul vezettük gépkocsiijainkat
- nem gondolkoztunk logikusan
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni hogy téved, amikor teljesen egyértelmû volt a tévedésünk
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban nõi hormonok vannak."
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Locsizott? Az milyen tevékenység?

locsizott: fürdés, testedrõl a kosz/izzadtság lemosása, segg áztatás, balatonozás, etc....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Locsizott? Az milyen tevékenység?

Wuff meg üzletetkötött, meg tárgyal meg minden. Kokk, ez tényleg szép ugrás volt, úgyhogy látványos a fejlõdés, és gratula!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL alszik,

LL felkelt 1 órája.
lelocsizott
most még kicsit vegetál, aztán elteker a suliba.
és reméli, hogy ma is telihold lesz

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Skacok, hol vagytok? Shoshinak nem volt reggeli koszontoje, Zaprol semmi hir, Zsolo is csendben, Tomyt bekaszniztak, LL alszik, Mariorol nem is beszelve... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bizony eldobotol erkezore... :D Es nekem is nagy volt! ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

[color=red]És amire nagyon büszke vagyok! (Dalmára is! ;))

Eldobótol érkezõre?????EZ eleg nagy, legalabbis nekem, szép volt Kokkk és a tobbi ké is nagyon jó...

Húú most én is nagyon elmennék ide Schladmingba vayg legalab csak itt valmi pécsi pályára!!! :cry:
Inkább a kezem tört volna el :D

Na megyek suliba...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megint reggel, megint öltöny és megint rendõrség. Öltönyös bûnözõ lettem.
Ma kioktatjuk az ügyeleteseket. Meg jönnek állítólag az örsökrõl is.
Éhes vagyok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Kössz, de csajom fotózott...

ezesetben tessék átadni neki a dicséretet ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz, de csajom fotózott... :D Én meg igyekeztem feltûnõbb lenni, mint a tehenek...

Na, jóccakát!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
LOL :D
jó képek kokk! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
"...hisz színház az egész világ,

s legott mulattat..."

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A Te szádból ez a bókok bókja, Kiscsillag... :D:D:D

Hát igen mintha Leonardo mondta volna hogy egész ügyesen rajzolsz:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A Te szádból ez a bókok bókja, Kiscsillag... :D:D:D