SOS!!!!
Nándi! Most akkor lesz versen,ha feljön a tisza,vagy eltolod néhány héttel?
Fontos!!! Szerintem már elöntötte a katlant..... ???
??????????????
SONÁJ
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
4. Boszorkány-szigeti kupa Szeged 2004
Indította
MSONAJ
, 2003. november 03. 18:14
Írta 2004. március 28. - 20:00
Írta 2004. március 25. - 16:01
Para!
Javaslom a vonatot... Én legalábbis a MÁV szolgáltatásait veszem igénybe minden valószínûség szerint... ;D
Szóval ha érdekel, egyeztessünk a masinisztával!
Javaslom a vonatot... Én legalábbis a MÁV szolgáltatásait veszem igénybe minden valószínûség szerint... ;D
Szóval ha érdekel, egyeztessünk a masinisztával!
Írta 2004. március 25. - 09:22
Ahoy!
Keresem azt az embert, aki a boszi kupa után engem és lovam elszállítana pestre vagy netalántán gödöllõre... :
Üdv, péef
Keresem azt az embert, aki a boszi kupa után engem és lovam elszállítana pestre vagy netalántán gödöllõre... :
Üdv, péef
Írta 2004. március 24. - 09:35
Fe Laci!
Te még megvagy?Kamper!
Hétvégén tekerés vagy katlan vagy hosszú...inkább hosszú...szombat
SON
Te még megvagy?Kamper!
Hétvégén tekerés vagy katlan vagy hosszú...inkább hosszú...szombat
SON
Írta 2004. március 23. - 23:01
Írta 2004. március 23. - 20:00
jelentem igen. Tehát az eredetileg betervezett, nem az utolsó pillanatban módosított. Ami szépen bemegy az erdõbe, kivétel a geci kovács lefelé. Az vizes. De lehet, hogy április 18ig az is kiszárad. meglátjuk.
lehet menni nyomatni!!
2bak
lehet menni nyomatni!!
2bak
Írta 2004. március 22. - 09:11
Írta 2004. március 21. - 19:19
hali, kint voltunk mi vén majmok (kovi,2bak, ív, gumis,béka) de 10kor, és fogóztunk, no mög nyomattunk pár köröcskét.
Nagyon zsít a pálya, csak a kanyonban van némi vasszer.Ezért jelenleg a geci kovács lefele, az egyenlõre kimarad, és a tavaly tavaszi átjáró lesz bhasználva, Szerintem a nyomokat látni fogjátok, lehet menni koptatni a pályát, hogy április 18ra nagyon zsír legyen.
2bak voltam.
Nagyon zsít a pálya, csak a kanyonban van némi vasszer.Ezért jelenleg a geci kovács lefele, az egyenlõre kimarad, és a tavaly tavaszi átjáró lesz bhasználva, Szerintem a nyomokat látni fogjátok, lehet menni koptatni a pályát, hogy április 18ra nagyon zsír legyen.
2bak voltam.
Írta 2004. március 18. - 18:40
Taták!
Vasárnap Boszi-pályabejárást fog végrehajtani a Maniac Team... ;D ;D ;D kb. 2-3 felé délután...
Vasárnap Boszi-pályabejárást fog végrehajtani a Maniac Team... ;D ;D ;D kb. 2-3 felé délután...
Írta 2004. március 18. - 18:35
Ilyen topic már van!
Para! Lökd már át a másikba ezt...hogy egy helyre írjunk!
Para! Lökd már át a másikba ezt...hogy egy helyre írjunk!
Írta 2004. március 18. - 17:20
kaaaatlanokkaaaaatlanok... ;D ;D ;D
mennimennimenni...
jóóóól bvan Ferikém.. Gyere szépen ide... jóóól van.. és most ezt vedd be...
:-X
mennimennimenni...
jóóóól bvan Ferikém.. Gyere szépen ide... jóóól van.. és most ezt vedd be...
:-X
Írta 2004. március 18. - 15:27
Írta 2004. március 18. - 15:23
Írta 2004. március 18. - 14:42
Erre felé még mindig hó van a hegyekben. Alig várom már, hogy edzhessek a katlanokra. (Viszont, ha így folytatjuk felkészületlenül állok majd a rajthoz és ha jön egy katlan én meg belegurulok, vajon ki fog kihúzni belõle? :)
Írta 2004. március 16. - 20:14
hi, holnap délelõtt megtekeintem az akadályokat, és kidolgozásra kerül a B terv.
A Tisza szabályozása, gátépítés ;D
utána beszámolok az eseményekrõl.
2bak
A Tisza szabályozása, gátépítés ;D
utána beszámolok az eseményekrõl.
2bak
Írta 2004. március 15. - 22:57
Tatám! (2bak)
A szurdokban áll a víz!
Megint kihagyjuk,ha nem vonul el?
Meg az egyik fölhajtón a töltésre áll egy földkupac és teljesen eltorlaszolja az utat...valaki meg bírja mászni valaki nem..
ÜDV : SON
A szurdokban áll a víz!
Megint kihagyjuk,ha nem vonul el?
Meg az egyik fölhajtón a töltésre áll egy földkupac és teljesen eltorlaszolja az utat...valaki meg bírja mászni valaki nem..
ÜDV : SON
Írta 2004. március 14. - 19:04
hali, csak megsúgom, hogy 650cm-es vízállásig jók vagyunk, gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy az alsó rakpart száraz, akkor a boszi is az, ha átlöttyen, akkor befolyik a boszira is, de ez most még messze van.
2bak
2bak
Írta 2004. március 14. - 01:39
én pedig a saját naptáramba írtam be!
vízállásjeletés? úgy hallottam a Tisza tetõzött a hét elején (v múlt héten)
vízállásjeletés? úgy hallottam a Tisza tetõzött a hét elején (v múlt héten)
Írta 2004. március 12. - 16:48
OK. Béláim,
szerintem a szksc.freeweb.hu oldalon a motyó olvasható.
valamint a következõ bikmagban a hírekben megtalálható a bosziról egy kis beharangozó, és ha telefonon szeretnétek érdeklõdni, akkor a 62/499-857 számot kell hívni, és ott mindent elmondanak a skacok.
hali,
2bak
holnap 11tõl kint leszek a Boszin.
szerintem a szksc.freeweb.hu oldalon a motyó olvasható.
valamint a következõ bikmagban a hírekben megtalálható a bosziról egy kis beharangozó, és ha telefonon szeretnétek érdeklõdni, akkor a 62/499-857 számot kell hívni, és ott mindent elmondanak a skacok.
hali,
2bak
holnap 11tõl kint leszek a Boszin.