Janó!
Csak tudod tatám,nem ülök ott a SZKSC gyûléseken nem vagyok benne a szerv.-ben még véletleül sem lehet ilyen dolgot nekik elõadni....meg szarnak a montisokra...mondtam ,hogy nem lesz a klubban 1 montis sem...Pedig,ha a országúti verseny elõtt,ami 14-kor kezdõdik,lett volna valami szerény monti verseny annak nagyon örültem volna,de "csak országúti" erre van kiélezve az egész klub,de még az is belefért volna, ha monti kategória lett volna a Maniac kupán....min. +20 induló a mezõny végén,de máshol is van ilyen(a hegyi versenyeken)ÜDV : SON
Hali!
Soni, ez az üzi igazán rosszul esett most... Ha nem tévedek kaptál te is meghívót a közgyûlésre. Szerintem ezt te sem gondolod komolyan, hogy szarunk rátok. Mi csak azt szeretnénk ha ugyanannyi országúti lenne mint Monti verseny amit rendez a klub, mert eddig nem õgy volt... mind1. Ha ott lettél volna, örömmel hallhattad volna, hogy Tubak hány versenyre viszi el a Montisokat... Szerintem meg ha megjelenik 20 montis, lesz kategória, HISZEN a kiírásban egyértelmûen benne van, hogy megfelelõ létszám esetén egyéb kategóriák is lesznek... Üdv Jancsa
Az üzenetet tekintsd semmisnek...
Én már nem beszélek más nevében..Ha valaki veszi a fárattságot és ki jön versenyre az dumáljon (mtb)...és nem ijed meg egy kis "Lósz"-tól vagy egy kis esõtõl...amúgy grat.
Mennek a képek CD-n! kb 130
ÜDV : SON