Sala, az te a manual?
Johnny Depp, király! Láttátok a "Betépve" címût?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Filmes játék topic
Started by
Rave_Ace
, 2003. October 28. 10:32
Posted 2003. October 30. - 14:57

Posted 2003. October 30. - 14:52

Posted 2003. October 30. - 14:49

Ezt ismeri valaki?:
"...Volt 2 zacsi füvünk,75 meszkalingolyó,5 lepedõ nagy hatású LSD béllyegünk,1 sószoró tele kokainnal,1 galaxisra való feldobó-leejtõ sikító nevettetõ,másfél lityi tequila meg rum,1 láda sör,fél liter nyers éter és két tucat aljzószer."
Kultfilm.........
"...Volt 2 zacsi füvünk,75 meszkalingolyó,5 lepedõ nagy hatású LSD béllyegünk,1 sószoró tele kokainnal,1 galaxisra való feldobó-leejtõ sikító nevettetõ,másfél lityi tequila meg rum,1 láda sör,fél liter nyers éter és két tucat aljzószer."
Kultfilm.........
Posted 2003. October 30. - 14:44

Posted 2003. October 30. - 14:38

OFF
Tegnap kicsit sokat ettem.
ON
Jó filmek? Mi elvont, mi nem? Kinek mi. Ajánlom a Kornél új filmjét. A címe: Szép napok. Nekem tetszett.
Tegnap kicsit sokat ettem.

ON
Jó filmek? Mi elvont, mi nem? Kinek mi. Ajánlom a Kornél új filmjét. A címe: Szép napok. Nekem tetszett.
Posted 2003. October 30. - 14:30

Jorus, ez a büfizés, ez bennfentes info? Vagy csak úgy jött? Esetleg tegnap este volt hepaj? Mert mondjuk engem kicsit meghajtott a vodka, ha valakit érdekel! ;D
Posted 2003. October 30. - 14:29

Tartsunk egy filmes kurzust, mert szégyellem magam, hogy a magyar filmipar remekeibõl ily keveset ismerek. Hiába, no, amerikai filmekkel van kitömve az agyam. (Azért az Ördög ügyvédje meg a Keresztapa trilógia nem rossz.)
Hol lehet itt Pesten jó filmeket látni? Nem elvont mûvészfilmekre gondolok.
Egyébként kultúrálisan elõreléptem. Vettem színházbérletet. Lehet, elhamarkodtam. Váltó kellett volna.
Hol lehet itt Pesten jó filmeket látni? Nem elvont mûvészfilmekre gondolok.
Egyébként kultúrálisan elõreléptem. Vettem színházbérletet. Lehet, elhamarkodtam. Váltó kellett volna.
Posted 2003. October 30. - 14:18

OFF
Még most is büfizek. ;D
ON
Lejárt az idõ. Az idézet nem volt szó szerint, mert fejbõl toltam, (biztos ezért nem érkezett helyes megfejtés) de most itt van full pontosan, kibõvítve.
"- ...és az történt, hogy lehullott a csillag, és valaki meghalt. Hogyha lehullik egy csillag, egy lélek Isten színe elõtt áll. És aztán a hatalmas nagy fényességben ott állt Brúnó, a lány ránézett, és nagyon jól tudta, hogy nem lesz cirkusz, nem lesz kályha, és nem lesz... karácsonyfa, és azt kérdezte... vagy azt kérte tõle, hogy vigye magával... hogy ne hagyja itt. Hol voltál?
- Brúnó karjára vette a lányt, elrepült vele magasra, egészen magasra... ahol nincs éhség, ahol nincs hideg... ahol nincs félelem csak fényesség van és öröm Mari."
Nincsen nekem vágyam semmi
2002
Rendezõ: Mundruczó Kornél
Még most is büfizek. ;D
ON
Lejárt az idõ. Az idézet nem volt szó szerint, mert fejbõl toltam, (biztos ezért nem érkezett helyes megfejtés) de most itt van full pontosan, kibõvítve.
"- ...és az történt, hogy lehullott a csillag, és valaki meghalt. Hogyha lehullik egy csillag, egy lélek Isten színe elõtt áll. És aztán a hatalmas nagy fényességben ott állt Brúnó, a lány ránézett, és nagyon jól tudta, hogy nem lesz cirkusz, nem lesz kályha, és nem lesz... karácsonyfa, és azt kérdezte... vagy azt kérte tõle, hogy vigye magával... hogy ne hagyja itt. Hol voltál?
- Brúnó karjára vette a lányt, elrepült vele magasra, egészen magasra... ahol nincs éhség, ahol nincs hideg... ahol nincs félelem csak fényesség van és öröm Mari."
Nincsen nekem vágyam semmi
2002
Rendezõ: Mundruczó Kornél
Posted 2003. October 30. - 14:09

Findli, te drága!
"Isten vagy! Na jó: félisten."
És tényleg a METEO-ból! (Rendezõ: Monory Mész András, zene: Másik János, Szemzõ Tibor)
"Isten vagy! Na jó: félisten."
És tényleg a METEO-ból! (Rendezõ: Monory Mész András, zene: Másik János, Szemzõ Tibor)
Posted 2003. October 30. - 13:39

Posted 2003. October 30. - 13:07

Posted 2003. October 30. - 12:05

Posted 2003. October 30. - 11:59

Posted 2003. October 30. - 11:50

Valahogy úgy vagyok, mint Jorus írta a topik eleje felé - nem igazán fogyasztok amerikás múvikat.
Magyarok közül nekem ez a némbervan:
"Eckerhez, szisztéma, zsozsó!"
Magyarok közül nekem ez a némbervan:
"Eckerhez, szisztéma, zsozsó!"
Posted 2003. October 29. - 22:07

passz....
de van egy beszolás, ami nagyon könnyü , dee nagyon jo:
" Hátra arc! Arra fele pislogjon vagy kifordítom a buráját!"
de van egy beszolás, ami nagyon könnyü , dee nagyon jo:
" Hátra arc! Arra fele pislogjon vagy kifordítom a buráját!"
Posted 2003. October 29. - 16:12

Posted 2003. October 29. - 12:39

Posted 2003. October 29. - 12:04

Posted 2003. October 29. - 12:00

Zold: jaja ;D ;D ;Daz elsõt meg Malacka mondta nyafogva, miközben villával próbálta szürcsülni a szétolvadt puncsfagyit. ;D
Másik filmes idézetre senki?
Másik filmes idézetre senki?
Posted 2003. October 29. - 11:51

Csak nem Libi bácsi és Anikó bácsi párbeszédeibõl lett kiemelve ez a néhány mondat? ;D ;D ;D