Ja igen ... errõl az apró no de igen fontos "útómunkálatró" elfelejtkeztem ... Para tutira tudja, hogy hogyan is kell azt ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Indította
gorgo
, 2003. október 22. 19:55
Írta 2003. november 06. - 13:06

Írta 2003. november 06. - 13:00

Írta 2003. november 06. - 12:23

De persze csak akkor az igazi ha az oridzsinál csomagolásból iszod ... vagyis kulacsból!!

Írta 2003. november 06. - 12:20

Írta 2003. november 06. - 11:57

Írta 2003. november 06. - 11:41

;D
mint szintén klausztrofób eddig nem mertem megszólalni, de szivesen kipróbálnám ezt a barlangos kuszást, ha vki válallja hogy közben idegnyugtat :
ors: majd keverek 1 olyan sikondai torokírt ... attól tutira jobban fogod érezni magadat !!! ;D ;D
Írta 2003. november 06. - 11:37

Majd rádión kintrõl... Mikor kicsi voltam egyszer betekertem magamat egy szõnyegbe, és már akkor is pánik fogott el, komolyan, halálközeli élmény. Én majd addig fõzök egy teát a barlang elõtt

Írta 2003. november 06. - 10:44

;D
mint szintén klausztrofób eddig nem mertem megszólalni, de szivesen kipróbálnám ezt a barlangos kuszást, ha vki válallja hogy közben idegnyugtat :

Írta 2003. november 06. - 10:30

hát a létrásból még nem jöttem ki úgy hogy ne lett volna a ruhám totál saras... :
mondjuk az tuti semmihez nem hasonlítható, amikro feljössz, és szétrobban benned az adrenalin...(itt most pölö magamról, mint klausztrofóbiásról beszélek :
)
a barlnagászás meg nem erõszak, csak felvetettem félighalottügyként, mert egy-egy ilyen talin tudom, hogy nem igen van idõ ilyenre, másrészut meg általában minimálcuccal jönnek az emberek, nem hogy plussz ruházattal a barlangtúrára...
péef

mondjuk az tuti semmihez nem hasonlítható, amikro feljössz, és szétrobban benned az adrenalin...(itt most pölö magamról, mint klausztrofóbiásról beszélek :

a barlnagászás meg nem erõszak, csak felvetettem félighalottügyként, mert egy-egy ilyen talin tudom, hogy nem igen van idõ ilyenre, másrészut meg általában minimálcuccal jönnek az emberek, nem hogy plussz ruházattal a barlangtúrára...
péef
Írta 2003. november 05. - 20:15

Írta 2003. november 05. - 19:43

pref:mindent lehet kapni!
egybkent amiota nem robbantgatnak azota nincs gond addig meg volt, hgy valtozot esetleg a barlang belulrol de azota csend honol.
csak a barlangaszok torik meg a csendet esetenkent...
egybkent amiota nem robbantgatnak azota nincs gond addig meg volt, hgy valtozot esetleg a barlang belulrol de azota csend honol.
csak a barlangaszok torik meg a csendet esetenkent...
Írta 2003. november 05. - 19:35

lor: eccerû boltban kapható lámpáról beszéltem (tudom, tudom, nektek hyper-szuper home-made cuccaitok vannak. Nekem nem)
tamaskaaa:
én is voltam sóbányában, csak hát oda városi-szerû busszal mentünk le, aztán meg focizhattunk volna a termekben... (azér a busz sztem lazán ment 70-el 3-4 cm-re a sziklafaltól, de nem akarok offt) Az aggteleki is elég nagy + ki is van építve...
akkor mondom h ez milyen (bár lor biztos jobban tudja): bemászol a kis ajtón, picit mész, aztán lemászol egy nem túl magas VAS-létrán. aztán mész-létra-mész-létra-mész-létra-és visszaértél a hosszú létra aljába. Na én ilyesmi lájtos túrákon vettem részt. (mindenhol sokkal több hely van, mint tömegközlekedésen általában)
Prefi
tamaskaaa:
én is voltam sóbányában, csak hát oda városi-szerû busszal mentünk le, aztán meg focizhattunk volna a termekben... (azér a busz sztem lazán ment 70-el 3-4 cm-re a sziklafaltól, de nem akarok offt) Az aggteleki is elég nagy + ki is van építve...
akkor mondom h ez milyen (bár lor biztos jobban tudja): bemászol a kis ajtón, picit mész, aztán lemászol egy nem túl magas VAS-létrán. aztán mész-létra-mész-létra-mész-létra-és visszaértél a hosszú létra aljába. Na én ilyesmi lájtos túrákon vettem részt. (mindenhol sokkal több hely van, mint tömegközlekedésen általában)
Prefi
Írta 2003. november 05. - 19:16

na pont ezek a csúszómászós részek azok, amiktõl rémálmaim vannak egy hétig. Nem a mélységgel, vagy a sötéttel van a bajom, voltam már sóbányában, meg Aggteleken is, de ezek a beszorulós-érzések nem hiányoznak cseppetsem.

Írta 2003. november 05. - 19:06

akko jo etvagyat!
en epp most csipegetek! ;-)
ha keritek bearkom az holgyet is!!!
barlang az is...
@jorus neked me nem jonnek be az iylen oldalak?
ezeket is tiltjak?
edit: karbid mellett eltorpul dologra lenne par mondnai valom! ;-)
hidd el ez nem igy van.
a csaladom tudja bizonyitani...
en epp most csipegetek! ;-)
ha keritek bearkom az holgyet is!!!
barlang az is...
@jorus neked me nem jonnek be az iylen oldalak?
ezeket is tiltjak?
edit: karbid mellett eltorpul dologra lenne par mondnai valom! ;-)
hidd el ez nem igy van.
a csaladom tudja bizonyitani...
Írta 2003. november 05. - 19:02

no
ad1: én már voltam a Létrási-vizesbarlangabn (vagy hogy kell írni), egyáltalán nem gáz a hely, én hótra élveztem (már kétszer is).
ad2: Jorus nem férne be ;D
ad3: ameddig mi mentünk be, addig nem kell semmi speckó ruha, csak számítani kell rá, hogy sáros lesz, egy csomót megyünk patakban, meg hogy kb 10 fok van.
ad4: fejlámpája meg van mindenkinek, nem? (barlangászok karbidja mellett a villanyos eltörpül, de such is life)
ad5: persze van olyan hely is, ahol már kúszni kell, és oda már kell jobb ruci (nekem sincs :'( )
Prefi
ad1: én már voltam a Létrási-vizesbarlangabn (vagy hogy kell írni), egyáltalán nem gáz a hely, én hótra élveztem (már kétszer is).
ad2: Jorus nem férne be ;D
ad3: ameddig mi mentünk be, addig nem kell semmi speckó ruha, csak számítani kell rá, hogy sáros lesz, egy csomót megyünk patakban, meg hogy kb 10 fok van.
ad4: fejlámpája meg van mindenkinek, nem? (barlangászok karbidja mellett a villanyos eltörpül, de such is life)
ad5: persze van olyan hely is, ahol már kúszni kell, és oda már kell jobb ruci (nekem sincs :'( )
Prefi
Írta 2003. november 05. - 16:14

Írta 2003. november 05. - 16:11

Írta 2003. november 05. - 16:10

Írta 2003. november 05. - 16:09

Írta 2003. november 05. - 16:02

Valaki lenne oly izé, hogy elemilezze nekem azt az ocsmány képet? Hánynék, csak azért.