Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cyclocross versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
383 replies to this topic

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
váltónak bírnia kéne, de a fékekre énis kíváncsi leszek:)bevállalós vagy:D

Valszeg én is megyek, mivel Kecskeméti vagyok, csak féltem a gépem...mert normál országútim van, csak cyclo gumikat rakok rá... a kerékszettem az bírná, nem a könnyû fajtából van, de nemtudom mitszólnak majd hozzá a dura ace váltók meg a sram rival fékek:S

http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Valszeg én is megyek, mivel Kecskeméti vagyok, csak féltem a gépem...mert normál országútim van, csak cyclo gumikat rakok rá... a kerékszettem az bírná, nem a könnyû fajtából van, de nemtudom mitszólnak majd hozzá a dura ace váltók meg a sram rival fékek:S

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Ajjaj, hígul a mezõny! :)

Én is benevezek, de célgéppel.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én is benevezek idénre asszem, elõször csak montival, ha bejön akkor beruházok egy keróba ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
énis kipróbálom magam:)bár csak montim van, de szerintem, így is élvezetes lesz...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Király! Ott a helyem!
Elsõ megmérettetés a mûfajban:).

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Sziasztok!
Tud valaki valami bõvebbet mondani az idei évadban rendezendõ versenyekrõl?
Láttam, hogy a Budapest Bajnokság 2008.12.13.-án ( szombaton ) lesz, mint az évad 3. versenye, de mikor lesz elõtte kettõ?
Meg elvileg az UCI naptár szerint az országos bajnoki vagy miszösz 2009 jan 11...

2008. 11. 16. - Kecskemét, a fõoldalon van kiírás!

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts
Cross Crusade - Alpenrose 2008 - Why You Double Crossin' Me?

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Köszi a beszámolót!

Remélem alakulnak itthon is a dolgok és lesz néhány cx verseny.
One planet, one tribe...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Magyar versenyekrõl semmi hír sajna...

Északi szomszédunknál viszont múlt hét szombaton elkezdõdött a kupa-sorozat, méghozzá egy C2-es versennyel (elit kategóriában). Kint voltunk, nem volt egyszerû... a pálya 2300m hosszú, három különálló részbõl; egy focipálya rengeteg kanyarral és az egyetlen dupla akadállyal (jó szlovák szokáshoz híven), utána iszapos rész, két már-már letörésnek is nevezhetõ betéttel (a felnõtt verseny elsõ körében volt valaki akinek kettétört a fején a sisak...), aztán sík aszfalt, és a legmeredekebb emelkedõ, mely szintén aszfalt. Elitben irdatlan tempó volt, 30 perc környékén már több mint a fél mezõny ki volt szólítva... A legeleje két vagy három biciklit váltogatott, aki eggyel indult alapból esélytelen volt bármire is, olyan sár volt az esõ miatt... Két cseh végzett elõl, Barenyi "csak" harmadik lett (igaz másnap megnyerte a második futamot), és Sagannak is visszavágott szintén cseh ellenfele, hiába monti világbajnok, most második lett U23-ban. Voltak szlovákok, csehek, lengyelek, osztrák (pl Hauer Gerald) és mi ketten magyarok a Salgótarjáni HKE-bõl. Lászlók Zsolti a masterek között szépen ment, középmezõnyben ért célba, én sajna ledefekteltem a kiszólítások magasságában az elit futamban, a mezõny hátsó részében...

(az elit felnõttet jelent itt :))

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Sziasztok!
Tud valaki valami bõvebbet mondani az idei évadban rendezendõ versenyekrõl?
Láttam, hogy a Budapest Bajnokság 2008.12.13.-án ( szombaton ) lesz, mint az évad 3. versenye, de mikor lesz elõtte kettõ?
Meg elvileg az UCI naptár szerint az országos bajnoki vagy miszösz 2009 jan 11...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Mindenkit várunk Salgótarjánba vasárnap! Gyertek minél többen, a tavalyi verseny is igen jó hangulatúra sikeredett a sok résztvevõvel!:) :bananadan

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én ott leszek ;) Sajna csak montival, de így is jó lesz egyet versenyezni. :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Mikulás Kupa
http://www.port.hu/p...1&i_cntry_id=44

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

A Pozsonyira mennek ki magyarok? Vagy mindenki itthon lesz az OB-n?

OB januárban lesz, a Pozsonnyal egy idõpontban a Budapest Bajnokság lesz, szerintem mindenki ott lesz, nem mennek ki, de passz...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A Pozsonyira mennek ki magyarok? Vagy mindenki itthon lesz az OB-n?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Hali!
A közelben szlovákiában lesz mostanában valami komolyabb nemzetközi cross verseny? Mert kimennék megnézni, hogy hogyan is mennek az ottaniak.
Üdv:Thy

Náluk most fejezõdik majd be, most hétvégén Pravenec, jövõ hét vége (amikor BP-bajn) pedig Pozsony.

(http://www.cyklokros.sk/indexc.html)

Mi voltunk kint, hát nem egyszerûen haladnak, a Barenyinek nem kellett sok kör, hogy megkörözzön... :) (na jó, a rajtnál volt egy perc elõnye... :D)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
A közelben szlovákiában lesz mostanában valami komolyabb nemzetközi cross verseny? Mert kimennék megnézni, hogy hogyan is mennek az ottaniak.
Üdv:Thy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
a 25.ei versenyrõl azt írta Zerge, hogy lehet menni MTB-vel is. gondoltam megosztom Veletek :)

már csak a rajtidõpontokat lenne jó kideríteni, mert a velo.hu-s kiírásból nem sikerült rájönnöm :)

várható valaki a fórumról azon a versenyen?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
[quote name='duzmath']A kecskeméti versenyrõl valaki szerezzen már egy normális eredméynlistát ha tud, mert ezt nem tudom elhinni, hogy 2007-ben még ott tartsunk, hogy netrõl egy olyan eredménylista érhetõ el, amin csak a dobogósok vannak... Szerintem ez nem frankó...[/quote]

Már fentvan a velo-n a kecskeméti verseny bõvitett eredménylistája.[/quote]

Komolyan, nemhiszem el, hogy nem lehet normális eredménylistát kiadni, még az elsõ 10 sorrrendjét sem sikerült eltalálni...

Tippmixelni otthon is tudtam volna... :(