Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cyclocross versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
383 replies to this topic

rejszi

rejszi

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!!!
Budapest bajnokságról van egy videóm!!!
Sajna csak az elit futamról vágatlanul 18 perc.
Ha érdekel megtalálod a linket a Vitalitas-se.hu oldalom a fórum rovaton belül a mtb versenyeknél.
Találkozunk Salgótarjánban!!!

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Tetszettek a video-k!
Én is a hobbi cx-os mezõnyben voltam.

Mellesleg az MKSz oldalán találtam egy ilyet:
What Magyar Cyclo-cross Országos Bajnokság
When Sun Jan 11 10am – Sun Jan 11, 2009 11am
Where Mosonmagyaróvár

Részletes kiírás hamarosan.

Közben kicsit utánatúrtam, hogy hogyan is volt ez a szekszárdi dolog,mert semmit nem lehetett róla hallani, közben kiderült, hogy volt mégegy verseny a Mikulás kupa... no ennek a kiírásáról sem értesültem...

Döbrögy

Döbrögy

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Én is indultam az amatõr futamba cyclocross bicajal. A rajt nagyon jól sikerült (emlékezetbõl ez még megoldható volt) de aztán jött a csúnya kalapácsos ember és leütött. Nem lettem utolsó de de a kezdeti lendület gyorsan elfogyott.

Amúgy van fent video a versenyrõl elég sok, a bringavideo.blog.hu-n. http://bringavideo.blog.hu

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Hú gyerekek, milyen pörgés van itt!!
Felhozom a témát:-)

Mégis sikerült eljutnom a Postás pályára, indultam is, utolsó is lettem:-) Így jár aki új cuccokkal indul versenyre kipróbálás nélkül... 2x leesett a lánc, aztán az utolsó kör felénél hátsó defekt. Pfff. Az edzõs köreimhez képest betettek még egy lépcsõt, elég rosszul esett, ráadásul az amúgy is akadályokkal zsúfolt részen. Hát evvan, legközelebb több spenótot eszek!

Egyébként nagyon jól éreztem magam! Egy kis malõrnek éreztem, hogy a versenykiírásban nem volt semmi arról, hogy mennyi a táv.
Jók a beszámolók mindkét bringás híroldalon!

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
No milyen volt a szekszárdi verseny?

...nem tudtam menni, mert suliba kellett mennem, a következõ amire tudok az a Salgótarjáni lesz...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
hello!
van valaki esetleg, aki holnap Bp-Szekszárd és beférnék mellé 1 bringával?:)
üdv
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
a január 4-ei salgótarjáni cyclo-cross kiírás megtalálható lassan mindkét "nagy" kerékpáros portálon, valamint oldalamon (link lent) is.

Bármi kérdésetek van, itt is feltehetitek, várunk mindenkit szeretettel!

duzmath

duzmath

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Kiskun cx eredmények:http://kep.ivpicture.hu/23792.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/23793.N.jpg

duzmath

duzmath

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
További képek:http://www.baon.hu/

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
ITT van pár kép a versenyrõl. Többek közt a tóba esett kerékrõl is:-).

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Megvolt az "edzés".
Találtam egy lazább vonalvezetést, levágva a hátsó hurkot, 1 palánk és 2 lépcsõsorral jóval tekerõsebb a nyomvonal. A fõépületet megkerülve a parkolón át lehet így "csalni".
Pihenõnap volt, de ebbõl hat kör is bõven elég volt hetedikben már levezetés.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

képeket várjuk

Rengetegen fotóztak az tuti, úgyhogy én is remélem hogy lesznek majd. Meg azt is, hogy Zsolti csapattársamról is, neki esett be a tóba az elsõ kereke, aztán ment be érte... :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
képeket várjuk

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
sziasztok!

Ma délután kimegyek a Postás pályára, kb. sötétedésig bohóckodom- gyakorlok.
Race, no Rest!

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Tegnap sikeresen célba értem az elsõ cx versenyemen!
Méghozzá teljesítve a kitûzött célt, miszerint ne legyek utolsó:).

Nagyon jó idõ volt, kimondottan meleg az évszakhoz képest. A 4 körös hobbi futamban indultam. Kicsit kevésnek tûnt ez a táv, nem mintha további körök alatt tudtam volna javítani a pozíciómon:). Mivel a rajtnál ömlesztve volt a gyerek junior mindenki ezért elég nagy tumultus alakult ki a start után. Szerencsére egész jó helyre tudtam besorolni és az elsõ dombmászás után nem is nagyon változott a helyzetem. Mondjuk nagyon nem szeretem ezt az "ami a csövön kifér" indulást, de muszáj volt, mert nem akartam beragadni. Én egy embert elõztem, engem ketten. A 2. körtõl kezdeve egyedül mentem. Végül a 8. helyen sikerült beérni aminek én nagyon örültem:).
A 39-18 áttétel elég nehéz volt, fõleg a hosszú egyenesben, ahol nem tudtam kipörgetni.
Sajnos a következõ verseny amire tudok menni, az jan. 4:(... pedig nagyon fellelkesedtem.
Esetleg jó lett volna az eredményhírdetést (az elsõ három) rögtön a futamok után megejteni, szívesen ott maradtam volna megtapsolni Szilárdot meg minden dobogóst...

szoradi

szoradi

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok,

Biztos olvastátok a korábbi CX felhivásomat, ezt folytatva figyelmetekbe ajánlom a következõ magyarországi versenyt a Kiskun kupát.
Gyertek minél többen.

A CX versenyekrõl kiirást és beszámolót találtok honlapunkon:
www.ftc-cycling.com

Edzés minden kedden és csütörtökön, reggel 8 kor a Postás pályán.

köszi,
-Balázs

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Asszem itt az idõ, hogy elmenjek egy cyclo cross versenyre! Szekszárd, ez tetszik nekem!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Alakul a naptár, még a végén minden hétvégére jut verseny! :)

Péntekre már elvileg van programom, így holnap reggelnél maradok. 7 körül kinn leszek a pályán, pár kört megyek.
Race, no Rest!

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Újabb verseny:
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=4308

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Henger!
Úgy alakult, hogy csütörtök nem tudok menni. Ma reggel voltam és még volt rajtam kívül egy 5 fõs társaság is! Tiszta tömeg volt! :-D Pénteken megyek majd megint.

Nos most hogy láttam másokat is azt vettem észre, hogy csak én szállok le a bringa jobb oldalára, mindneki a bal oldalt választja... Ennek van jelentõssége?
Amikor elõször próbáltam ezt a leszállósdit, akkor nekem a jobb oldal adta magát, amikor megpróbáltam balra akkor majdnem bukta lett belõle...
Talán igazán akkor számítana, ha vállra kell venni a gépet...

A jan. 4-et is bejegyeztem!