Na pénzt feladtam.
Meg jól észrevettem hogy küldtök mellé bikemagot is, errõl én lemondok, mert jár a lap régóta.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. október 13. 11:19
Írta 2003. december 11. - 19:20

Írta 2003. december 11. - 10:26

Szeretnénk, már csak a sorozatgyártásra vár az anyag (elvileg már el is kezdték).
Írta 2003. december 10. - 23:28

Langferi (és a többiek, akiket érint)!
A film Dec. 15-tõl kapható. Sajnos azt nem tudom, hogy eljut-e minden kerékpárboltba. Postán, ha elküldjük akkor kb. 600 Ft a plusz költség az utánvét miatt. Esetleg ha elõre elküldöd az 1200 Ft-ot akkor mi átvállaljuk a postaköltséget.
(NSE, 3300 Eger, Pacsirta u. 13.)
Köszi a felhomályosítást.
Akkor holnap feladom a pénzt, és akkor a jövõhéten postázzátok?
Írta 2003. december 10. - 12:05

Írta 2003. december 10. - 11:38

A Nagykerónál mindig lesz, ill. szeretnénk mindehová pár darabot eljuttatni. De ez függ a boltoktól is. Ezt nem írjuk, hanem rendesen "gyári" kivitel lesz. Csomagolva, borítóval, Tengerszem kártyával, és egy Bikemag magazinnal - ami persze nem a tokba lesz bele zsúfolva

Írta 2003. december 10. - 11:21

Beef:
A boltok honnan fogják tudni, hogy létezik ez a film?
A Nagykerékpárnál lesz belõle készlet, vagy rendelésre írtok belõle?
A boltok honnan fogják tudni, hogy létezik ez a film?
A Nagykerékpárnál lesz belõle készlet, vagy rendelésre írtok belõle?
Írta 2003. december 10. - 10:42

Langferi (és a többiek, akiket érint)!
A film Dec. 15-tõl kapható. Sajnos azt nem tudom, hogy eljut-e minden kerékpárboltba. Postán, ha elküldjük akkor kb. 600 Ft a plusz költség az utánvét miatt. Esetleg ha elõre elküldöd az 1200 Ft-ot akkor mi átvállaljuk a postaköltséget.
Írta 2003. december 10. - 00:44

A www.nse.hu -ra felraktam a fentebb említett MTB film elõzetesét, letölthetõ, megnézhetõ, megvehetõ (persze nem az elõzetes).
Nekem felkeltette az érdeklõdésem ez az elõzetes, mondhatni kihozta belõlem a vásárlóösztönt. El is határoztam, hogy veszek és mivel a videóban is, meg az újságcikkben is írtátok, hogy a Kerékpárboltokban kapható, ma voltam gyõrben 2-be és nem is halottak róla. Holnap még megpróbálok egyet, ami a mai utvonalba nem fért be. Ha az se jön be (amit azér sejtek) akkor marad a posta.
Írta 2003. december 08. - 10:52

A www.nse.hu -ra felraktam a fentebb említett MTB film elõzetesét, letölthetõ, megnézhetõ, megvehetõ (persze nem az elõzetes).
Írta 2003. december 07. - 17:25

csütörtökön voltam Pesten az MMTBSZ fórumán, és azt azt követõ díjkiosztón. Ott hallottam, h. a IV. Bükkmarci 100km-es távja egyben Magyar Kupafutam is lesz ;D ! Gratula NSE!!! csak így tovább! 
persze ahhoz, h. vki a Magyar Kupában is indulhasson, rendelkezni kell a szövetség álltal kiállított licenszel is. de ha nincs licenszed, akkor is mehetsz a 100-ason, legfeljebb nem kapsz kupafutam pontokat. /és azt hiszem, UCI pontot sem.../
egyébként csütörtökön elmondták az összes Magyar Kupafutam helyét és idejét is. csak lusta voltam felírni. nincs meg vkinek?!

persze ahhoz, h. vki a Magyar Kupában is indulhasson, rendelkezni kell a szövetség álltal kiállított licenszel is. de ha nincs licenszed, akkor is mehetsz a 100-ason, legfeljebb nem kapsz kupafutam pontokat. /és azt hiszem, UCI pontot sem.../
egyébként csütörtökön elmondták az összes Magyar Kupafutam helyét és idejét is. csak lusta voltam felírni. nincs meg vkinek?!
Írta 2003. december 03. - 14:13

Írta 2003. december 03. - 14:11

Ja bocs,kösz,vagy mi!Majd megnézem.Kicsit le vagyok maradva mostanában egyesületi dolgokban.Ádámnál sem voltam már 1-2 hónapja.Suli,Miskolc+ilyenek.A privinek örülnék,igy a legegyszerûbb.Vannak itt mások is az egyesületbõl?(mint mondtam le vagyok maradva :-[
)

Írta 2003. december 03. - 14:05

Nahát, itt azért már mégsem fedem fel magam 
(majd talán a Mónika "sóban" vagy a Fókusz különszámában)
Javasolnám kérdezd meg Olaf-ot, vagy Kopaszt esetleg NagyMedvét. Ha végképp nem megy majd megírom priviben.
Egyébként, www.nse.hu -> klubélet -> garda 2003

(majd talán a Mónika "sóban" vagy a Fókusz különszámában)
Javasolnám kérdezd meg Olaf-ot, vagy Kopaszt esetleg NagyMedvét. Ha végképp nem megy majd megírom priviben.
Egyébként, www.nse.hu -> klubélet -> garda 2003
Írta 2003. december 03. - 14:03

Írta 2003. december 03. - 13:55

Jaja.1-2 hete vagyok regisztrálva.Régen is voltam,csak nem nagyon irtam,meg sokáig nem voltam netközelben.Sajna igy nicknévrõl nem ismerlek fel

Írta 2003. december 03. - 13:45

Írta 2003. december 03. - 13:33

Írta 2003. december 03. - 13:24

Írta 2003. december 03. - 13:20

Hello mindenkinek!Ez a gyeptéglás ötlet elég érdekes,de gondoljatok bele mennyibe kerülne ez(összetakaritani sem lenne kispályás,fõleg ha elázik) és vajon mit szólna hozzá a Tesco.Vagy ha jönne egy jó kis felhõszakadás(volt már ilyen)hogyan közlekednének a versenyzõk,a rendezõk,a rendezõ autók?Nektek is elég lenne a verseny közben gyúrni a sarat,szerintem nem szeretnétek a célban is dagonyázni.(ha a gyeptégla alatt aszfalt van a viz nem tud elszivárogni...gondolom)Ha valaki le szeretne heveredni a fûben az talál zöldet.Ott a nagy fûves terület a parkoló végében pont a rajt-cél terület mellett...''páran'' elférnek ott.Igaz, árnyék nincs.Majd szórunk el gombaspórát,hátha megnõ,mint a mesében

Írta 2003. december 03. - 12:41