Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
655 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na, mi van senkit nem érdekel a Bükk Maraton?

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Végre nem követi mindenhova az egeremt a menü. a bükkmaraton.hu-n. :) Alig birtam elõle menekülni ;D

zolyy

zolyy

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Don Lovasnak van egy hírem: lehet, hogy lesz idén
Komlóstetõn 24h maraton (ha nem sikerül augusztusban xc futamot rendezni).

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Jah, bocsesz, köszi a módosítást ;D

Egyébként Timinek hívják...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jelentkeztem...
pénzmag jövõhéten...

8)

hja...
és 100as távon... ::)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Beef:
Nem új lányra vágyik, csak te azt írtad be hogy www.bukkmaarton.hu és ezért kérelmezte Bruce, hogy a jó címet frissitsétek, de közben és titokban helyesbítettem a címet a hozzászólásodban.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szóval Évinek hívják... ::)
;)

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Miaz? Új lányra vágysz?
A múlt évi már nem is jó? ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a bukkmaraton.hu -t is frissítsétek lécci

;-)

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
FIGYELEM!

ELKÉSZÜLT A NAGY MÛ!

Lehet látogatni a http://www.bukkmaraton.hu -t!

Lehet nevezni is.

Jelenleg nincs feltöltve teljesen, de folyamatosan pótoljuk. A lényeges dolgok már mûködnek.

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Maratonmenõ!

Ezek NEM nettó pénzek, hanem bruttó, tehát ennyit kell fizetni és nem többet!
Bár ez sem kevés...

adirem

adirem

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
nem is azért mondtam! :) de ez, ha minden igaz, egy szó szerinti részlet/!/ a versenykiírásból... ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bocs ha valamit rosszul írtam (azóta már kijavítottam), de az összegeket leszámítva nem tudom milyen hiba volt benne. Lehet hogy nem volt érthetõ a kaució szó, de én úgy gondoltam hogy mindenki ismeri a jelentését! Amúgy meg nem tudom lehet hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom, de én sem azt írtam ohgy nem a helyszínene lehet felvenni a chipet!

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
sõt, ezek nettó pénzek!!!

adirem

adirem

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Na, egy kid információ a chippes idõmérésrõl (info by Ádám)! Nálunk a Champion Chip fogja csinálni az idõmérést. 500 Ft lesz a chiphasználat, és 3000 Ft a kaució. Egy idõmérõ kapu lesz a rajt/cél-nál és egy még valahol a pályán. Egyébként most úgy néz ki, hogy majd a maratonon egy külön helyen vehetitek át a chipet, nem lesz benne a csomagban.

én azért egy "kicsit" másképp hallottam... idéznék egy titkos, magár meg nevezni nem akaró embertõl:

"Rajtszám és chip átvétel: A verseny helyszínén.
Az idõmérés chipes rendszerrel történik, a chipre kauciót kell fizetni (6000,-Ft), amit a verseny után a chip leadásakor mindenki visszakap és 500,- Ft bérleti díjat (a ChampionChip-nek), amely nem jár vissza.
Akinek saját chipje (Champion Bike Chip) van annak természetesen egyik összeget sem kell kifizetnie."

és a forrásom eléggé hiteles! ;D

magellanpol

magellanpol

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

De ugye jön a Pálos is? (Én megyek!!!)
Naaaaa! Légyszi hívjátok meg külön nekem!
Úgy szeretném megint a csalánba lökni! Csak most a másik oldalával, hogy ne húzzon félre! ;) ;D ;D ;D

Remélem, az idõmérésen is javítani fogtok, mert azon még van mit!
Egyébként meg Gratula nektek, Ádám elérte amit szeretett volna. Már pedzegette ezt nekem is, de azért ez a nem semmi!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na, egy kis információ a chippes idõmérésrõl. Nálunk a Champion Chip fogja csinálni az idõmérést. 500 Ft lesz a chiphasználat, és 6000 Ft a kaució (amit ha nem lesz baja a chipnek visszakaptok). Egy idõmérõ kapu lesz a rajt/cél-nál és egy még valahol a pályán. Egyébként most úgy néz ki, hogy majd a helyszinen egy külön helyen vehetitek át a chipet, nem lesz benne a csomagban.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Mikor lehet nevezni a 2004-es Bükk maratonra??? ;D

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Boti!

Ha egy kicsit visszaolvasol ott már említettem, hogy rövidesen felkerül a netre az új (2004-es) honlap.
Igaz, hogy kb. 1 héttel ezelõtt szerettem volna már publikussá tenni, de a tesztelés csak most fejezõdött be :(

Tehát még egy kis türelmet kérek, de itt a fórumon megírom, ha kész van.

Biker_guy!

A kisnánai OX-rõl a www.nse.hu -n lesz info, majd megsürgetem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mikor és hogyan lehet nevezni a 2004-es Bükkmaratonra? Ha valaki tud infót, akkor ossza meg velem. Köszi.