Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
655 replies to this topic

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
A Omya kõbányához hogyan lehet a legegyszerûbben eljutni autóval? (jönnek az õsök is -edzenem kell...)
A BM-es honlapot nem tudom megnyitni, mer' tiltja a munkahelyen a szaros rendszer. (tudok másról is aki hasonló cipõben jár) - csak nem tele van pedo képekkel?? ;)
Szammer

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Meg szeretném kérdezni, hogy szombaton du. egy autóban volna-e hely a brátnõm és a biciklije számára Bp-Eger útvonalra? ??? Csak akkor hagyja magát rábeszélni a versenyre, ha intézem a szállítását. ;D

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Kedves Baliba Úr!

A parkolás megoldva, a céltól kb. 50 méterre.
Mindenki el fog férni.
A pálya mindenhol út lesz, persze nem aszfaltozva (bár olyan szakasz is lesz).
Itatókat most rakom fel, lehet szemlélõdni.

Más.

Változott ismét az 55 km-es pálya, sajnos rövidítenünk kellett, mert egy kb. 2km-es szakaszra nem kaptuk meg az engedélyt a védettsége miatt.
Igaz, szóban utólag már engedélyezték, de így nem vállaljuk be, majd jövõre.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Langferi: 11.15kor indulunk a keletibõl, a horkolást majd orvosoljuk ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Dear Luki or más illetékes!

Néhány gyakorlati kérdésem van, sorry, ha már elhangzott.
Autóval tudunk-e a kõbányánál, or környékén parkolni? (Nem vagyok kezdõ, ez már a 4. 100as távom lesz idén ergo helyismeretem van) Ott, illetve az odavezetõ úton nem igazán van lesz hely. Mondom ill. kérdem én?
Logikusabb leparkolni a Tesconál, és odatekerni a célhoz? További kérdésem a pályával kapcs. Térkép alapján semmi nem változott leszámítva az ucsó ár Km-et. (+nyílván nem a tescó lesz a rajt-cél). A vége érdekelne engem (mivel elméletileg a többit ismerem) amikor lejövünk az utolsó hegyrõl, és a szõlõsorok melletti úton tekertünk, gondolom addig stimm, és onnan milyen állagú az út. Miután átmegyünk a fõúton Felsõtárkány alatt ott van út, vagy majd mi taposunk magunknak a mezõn?
+ A legvége az a betonút lesz, amelyik egyébként a pálya is volt, vagy az szintén vmi susnyás?

Továbbá kérdezném az itatók pozícióját, hogy hol lesznek elhelyezve? A térképrõl lemaradtak.
Légyszi vagy jelöld be, vagy írd le.

Kösz,
Baliba voltam, aki nagyon készül.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
na itt is lenne néhány kép rólam:
http://kep.tar.hu/jr...468&beginnum=60

http://kep.tar.hu/jr...751&pid=5205386

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts

JrAgeBee és honnan tudjuk, hogy Te vagy az akinek Bencét kell kiáltani?

Azt hiszem könnyebben felismered Te a BMFT-t = a legnagyobb bandába verõdött bringás társaság leszünk. ;D

mm igaz. de biztos ami ziher mingyá feltöltök némi képet a tar.hu-ra

szombaton sárgakék mezben vasárnap meg meridásban (vajdamárti aláírásával) feltéve hogy nem esik... meg meridám van szürke sisakkal....

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Langferi: nálunk még van egy hely 1500ft/fõ, szombat éjszakára foglaltam

Oké, köszi.

Akkor is bevesztek, ha néha állítólag horkolok :D
(de nem szoktam hangosan)

Ti melyik vonattal mentek le szombaton?

atee

atee

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Akkor azért, a bulira is marad idõ ;)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
;D sz-cs-p Sziget, szo-v: Maraton 8) , v-h-k: Sziget ;D

atee

atee

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Ma már meglesz a 40 km-es táv kijelölése (nyilakkal), úgyhogy lehet bejárni. Annak aki még nem tudná a rajt nem a Tesconál lesz, hanem a kõbányában, térkép a http://www.bukkmaraton.hu -n. Csak azért mondom, mert tegnap láttam két arcot akik mondták, hogy a maratonra edzenek, és nem tudták, hogy a rajt nem a Tescónál lesz.
Obsidian: Ez nehéz ügy, mi leginkább csak azt néztük, hogy bringás eseménnyel ne ütközzön a Bükk Maraton. A koncertekre, fesztiválokra már nem is gondoltunk, mert valamelyikkel úgyis egybeesne a maraton, hiszen koncert minden hétvégén van. Persze jövõre megpróbáljuk, hogy az ilyen nagyobb rendezvényekkel mint a Sziget, ne essen egybe. Azonkívül a Sziget 7 napos a Maraton meg csak 1-2.
Egyébként te melyiket választod, a Szigetet vagy a Maratont?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Már most eszembe jutott egy javaslat a jövõ évi Bükkmarcival kapcsolatban: Nem lehetne a Sziget elõtti hétvégére szervezni??? ::)

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Langferi: nálunk még van egy hely 1500ft/fõ, szombat éjszakára foglaltam

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Hali(how)!

Nyam, szokas szerint lemaradtam, de jelen allapot szerint ott leszek en is Egerben. :-) (Es ha minden hol megy, akkor Gyalogkakukk jovoltabol meg nevezesem is lesz, amit elore is koszonok neki, es utolag is sajnalom, hogy nem tud eljonni!)

Addig is remelem, es kulonben is, es esetleg en is majd probalok vegyulni BMFT-val(vel)(tol).

Alfa

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
JrAgeBee és honnan tudjuk, hogy Te vagy az akinek Bencét kell kiáltani?

Azt hiszem könnyebben felismered Te a BMFT-t = a legnagyobb bandába verõdött bringás társaság leszünk. ;D

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Van még hely a koliban?
Mert szombaton megyek én is vonattal (remélem most is lesz normális kallerember)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
figyu
az a vonat mikor ér egerbe??? mer én is vonatozok csak hillclimbni is megyek!!! lehet majd röhögni meg ordítani tele pofával hogy hajrá benceeeeee!! tuti széttépem a láncot.

na meg mosmár télleg ordíccsatok rám hogy szia mer egyedül leszek kisfiúként a sok nagy nénibácsi közt!!!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hosszú és bonyolult ügy a T parkolója.
Január óta kértük õket írásban, hogy engedélyezzék.
Azóta sem kaptunk hivatalos választ, errõl ennyit, inkább kerestünk másik helyet.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
MÁV rulz! ;D Elõvásárolt jegyek... ehhh... >:(

Amúgy miért került ki a rajt a Tecsó parkolóból? (A szállásom helye miatt elég ideális volt... ::) )

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Tényleg, ezúton is szeretném a szervezõk és a versenyzõk nevében megköszönni Szammernek, hogy megoldotta a mi nagy bicajszállítási problémánkat!

Mint már korábban írtam, tõlünk mindenáron az elõvásárolt jegyeket akarták, hogy mutassuk be...
"Tiszta hülyék ezek a Rómaiak" ahogy Obelix mondaná. :)