Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok! :D

Szükségem lenne a tanácsotokra, segítségetekre.
Egy Rudy Project Phycoon szemüveget vettem még 2 évvel ezelõtt kb 16e-ért. Nagyon meg voltam vele elégedve, csakhogy attól független, hogy egyszer le se ejtettem..stb. egy év után ott, ahol a behajtója van a keret elrepedt. :o Visszavittem és gariba kicserélték (épphogy garancia idõn belül), azonban tegnap mentem vele és észrevettem ,hogy ez is pontosan 1 évvel rá pontosan ugyanott eltört. :'( Ráadásul már pár hónapja nem is garanciális.
Se le nem ejtettem, se semmi olyat nem csináltam vele ami nem tartozik bele a rendeltetésszerû használatba.

Most ott vagyok, hogy új szemüveget vennék, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mivel nem tudom miért törhetett el. :-\ Ha tehetném ismét rudy-t vennék, esetleg egy másik típust, hiszen ez a márka közismerten a legjobbak közé tartozik és amúgy is megkedveltem. Csakhogy nem szeretném ha ismét eltörne 1 év után. Nem szeretnék kísérletezni, mert arra nincs pénzem. :(

Ha van valami ötletetek, hogy mi lehet az oka és szerintetek mit tehetnék, kérlek osszátok meg velem. :)

Elõre is köszönöm,
Sniper :D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én evil eye t használok és jó. kicsit könnyen karcolódik :'(

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
nekem elég az 5 ezer forintos scott szemcsi nem egy okley de nem is semmi! 8)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Na ..nem mindenki az. De azoknak a chat szobaknak megvan a maga kis hangulata

amugy ne tom mirol beszelsz.. privatban talan reszletesebben .?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
chat.hu-n idióta? dehogy.... ;D ugye AndRás? ;) [me=tamaskaa]is ott lóg 24/7. [/me]

Amúgy még mindig exportálsz kishazánkba BombrideR? lehet, hogy nekem is telepíteni kellene valami kommunikátort.

Szemüvegtéma: látott már valaki élõben valahol Cratoni szemüvegeket? Csakmert a Corratec kerékvárban pont az az egyfajta modell nem volt, ami nekem kellene. Esetleg Uvex-eket hol lehet megsasolni?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
chat szoba az nem koser .. sok az idiota

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
bombrider: a www.chat.hu magteszi most ugy is eleg kevesen vannak Dirtboy neven vagyok fenn csak lepj belem

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hat meg osszeadni es eladni ..

van valami IM vagy MSN vagy valamid dirt ahol chattelhetunk ..?

lor te is bemelegithetned az msn-t ugysem alszol te ejszaka sosem . ;)

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Koszi az idojarasert....
Bakkar hogy itt minden milyen olcso azt el nem tudom mondani....
Annyi penzbol amibol magyarorszagon kapsz egy alap-kozep szintu cangat abbol itt kapsz egy kemeny dh cangat...
Megerne evente kivonni es vasarolni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pont amikor mennek pestiaba hetvegefele akkor fog elborulni az ido?!

hat besz@rok

boy: biztos jo lesz az valamire!
ha masra nem akkor majd a kormanyra aggatod es ugy jarsz vele a varosban! :-)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
dirtboy..

http://weather.yahoo...HUXX0002_c.html

hogy mik vannak...
:o

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
az enyime ilyesmi: Feltöltött kép

Majd kb. 10 nap mulva megyek haza es kiprobalom ezerrel....
Amugy milyen az ido Bp.-n?? meleg van?
dirtboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jajj:) de komolyan. ha mar megvan orulni kell a kobaknak, es felvenni, es szaguldozni egy ket kort a varosban:) es isman jo lesz, kiderul h milyen, (sztem csak jo lehet...) foleg ha ez is naranccsarga, minjt a tobby spy) es kiderul minden rola: sot, meg az emberek is meg fognak nezni EZERrel:) legalabbis itt budapesten ezt teszik:) meg erden is...:)
enis vettem egy hete egy szemcsit... ugy nezek ki benne, mint egy legy:) aki volt SAUH-n az lathatta... :) es nagyon kul dolog...
meg lehet sasolni. legyecske style a legjobb:) jol ved az agak ellen, nem esik le z ember fejerol meg razos terepen sem a pant miatt, es mindenmellett eleg polgarpukkaszto kinezete van...
http://kep.tar.hu/th.../pic2710038.jpg

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
zolee ;D ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na. van egy olyan megerzesem, h hordani kell:) es nem ismerni... majd rajossz, h jo-e, nem? habar ha ra van irva hogy SPY, akkor rossz nemlehet...
na cso

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Hallo
Tud valaki valamit a SPY alloy szemuvegrol??

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Én SPY-al nyomom! Scoop HS modell. Szerintem f@sza kis szemcsi, én meg vagyok vele elégedve.
Az ára sem vészes annyira ~20e.

Egyetlen negatívum amit ésrevettem, hogy az orrtámasza izzadtan hajlamos csúszni. Ki bírt volna egy gumírozást.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Volt már ilyen téma,de most is hozzászolnék:
Sokan használnak SPY-t.
Én Oakley MX-et használok,és snowboardra is bevállt lencsecserével.Tetszik a tear off rendeszere :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Beszólás: Ha kaliforniában vagy akkor legalább kérdezd meg valakitõl hogy mi az a Google. Nem jelent semmit, csak 1 keresõ. A goggle meg védõszemcsi. Sunglasses a napszemcsi. RóLLa csak annyit tudok hogy Spy, biztos jó. De részemrõl Rudy Project!

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
En most a nyarat Californiaban toltom es csak csodalkozom hogy minden olyan rohadt olcso a Fox cuccok iszonyu olcsoak egy polo 2000 HUF egy gatya szinten 9-20 dollarig terjed....mind1 nagyon olcsoak
Vettem egy eleg jonak tuno Googles-t egy SPY alloy-t es nem tudok rolla sokat csak nem volt tul draga es ugy is szuksegem volt 1re....
Szoval tud valaki valamit rolla??
dirtboy