pedig ott van, fent Flash menü -> kiegészítök -> Uvex jobboldalt szemüvegek -> F-501 Supercross 10900 Ft.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szemüveg, avagy védd a szemed világát
Indította
KeX
, 2002. május 10. 20:46
Írta 2004. május 23. - 14:06

Írta 2004. május 23. - 13:58

Uvex árlista merre van,mert ezen a neuzer oldalon nem találom... :-\ F-501 milyen árban mozoghat??
Írta 2004. május 23. - 12:46

Ha valakinek kell Oakley szemcsi az szoljon.
Vole, MX O Frame-et mennyiért tudsz szerválni, már ha tudsz?
Írta 2004. május 23. - 11:12

Uvex esetleg... bár nem tudom ki forgalmazza.
én is Uvexre szavazok, mert viszonylag olcsó
forgalmazó > kiegészítök > Uvex
vagy Cratoni Explorer: cserélhetö lencsés, nyakpánttal, kemény tokkal, törlökendövel, utcán is viselhetö (?) ~10e
élöben még nem láttam; valakinek tapasztalat?
Írta 2004. május 23. - 10:22

én még a procross-ban levö spy kinálatot is megemlíteném, ott is tökéletesen jó szemüvegeket árulnak.
Írta 2004. május 23. - 10:18

Siszemuveget a legkonyebb venni, mert altalaban nem dragak. Ha olcson akarsz venni, akkor menj be a Superpole-ba, ott vannak AXO siszemcsik, ha jot akarsz, akkor menj pl. a Factorba, es vegyel Oakley-t.
Ha valakinek kell Oakley szemcsi az szoljon. Valve, Splice Water Jacket, Race Jacket, Penny, Juliet, Plate, Wiretap vagy ami kell

Es ha mar szemuvegeknel tartunk, en is vettem egy jo kis szemcsit, ami megvedi a szemem a karos napsugaraktol. Termeszetesen Oakley, ezen belul utcara egy Square Wire 2.0 Platinum / Gold Iridium, bringazashoz Valve FMJ / Gold Iridium. Nagyon jo szemcsik, imadom oket.
Ha valakinek kell Oakley szemcsi az szoljon. Valve, Splice Water Jacket, Race Jacket, Penny, Juliet, Plate, Wiretap vagy ami kell

Es ha mar szemuvegeknel tartunk, en is vettem egy jo kis szemcsit, ami megvedi a szemem a karos napsugaraktol. Termeszetesen Oakley, ezen belul utcara egy Square Wire 2.0 Platinum / Gold Iridium, bringazashoz Valve FMJ / Gold Iridium. Nagyon jo szemcsik, imadom oket.
Írta 2004. május 22. - 20:32

kinek milyen tippje van siszemüveggel kapcsolatban? hol lehet többfélét megnézni és milyen árban vannak?
Írta 2004. május 21. - 09:40

Írta 2004. május 21. - 08:38

Köszönöm a hozzászólásokat. 
Végül is egy Rudy Freeon-t vettem, nem adták olcsón :
, de más a lencserögzítése mint a phycon-é volt, reménykedem, hogy jó lesz. Mindenesetre nagyon pöpecnek tûnik. 
Üdv,
Sniper

Végül is egy Rudy Freeon-t vettem, nem adták olcsón :

Üdv,
Sniper
Írta 2004. május 20. - 20:22

BBB Navigator 1 vagy 2: 6-7eFT között cserélhetõ lencsés, polikarbonát 3 pár lencse, párásodásmentes
Írta 2004. május 20. - 19:36

Uvex esetleg... bár nem tudom ki forgalmazza.
Vagy volt az újságban múlkor egy Point 4ért
Vagy volt az újságban múlkor egy Point 4ért
Írta 2004. május 20. - 14:40

Az nem jó hír, így már túl drága, kell keresnem valami olcsóbbat.összetörni egy kicsit sok 24 ért.. ha valaki tud valami jó vételt.. írja le
Írta 2004. május 18. - 17:18

Sniper!
Most már mindegy, megrendeltem, pénteken délelõtt a kezemben lesz a drága, ha minden igaz
Remélem nem lesznek vele problémák, ha már ennyit kiadok érte (nem mindenki engedheti meg az O-t)
Ha minden összejön, akkor silver keret lesz smoke black lencsével (mert ez nem olyan sötét, így szerintem többfajta fényviszonyban lesz jó)
A kiegészítõkrõl: a katalógus szerintem nagyon félreérthetõ (fõleg az X-Factoros vékonyka), mert olyan szimbólumot is jelöl a szemcsi alatt, ami szerint 2 lencsét kéne kapni, de ez csak a választható csomag miatt van: kérheted egybõl 2 lencsével, így kapsz némi engedményt.
Megtévesztõ a keret színválasztéka, a Rydon SX titan velvet színben egy boltban asszem 2e Ft-tal volt drágább a többinél, valamint a Laser és Smoke lencsék sincsenek egy árban :-\ :
.
A Clip-On természetesen opcionális, bár ez így logikus
Most már mindegy, megrendeltem, pénteken délelõtt a kezemben lesz a drága, ha minden igaz

Remélem nem lesznek vele problémák, ha már ennyit kiadok érte (nem mindenki engedheti meg az O-t)
Ha minden összejön, akkor silver keret lesz smoke black lencsével (mert ez nem olyan sötét, így szerintem többfajta fényviszonyban lesz jó)
A kiegészítõkrõl: a katalógus szerintem nagyon félreérthetõ (fõleg az X-Factoros vékonyka), mert olyan szimbólumot is jelöl a szemcsi alatt, ami szerint 2 lencsét kéne kapni, de ez csak a választható csomag miatt van: kérheted egybõl 2 lencsével, így kapsz némi engedményt.
Megtévesztõ a keret színválasztéka, a Rydon SX titan velvet színben egy boltban asszem 2e Ft-tal volt drágább a többinél, valamint a Laser és Smoke lencsék sincsenek egy árban :-\ :

A Clip-On természetesen opcionális, bár ez így logikus
Írta 2004. május 18. - 11:51

Hi, valaki tudna infot mondani, netán használ ilyen szemcsit:: rudy projekt -ekynox? ezt néztem ki, de nem tudom hogy a 24ezres árban a felsorolt extrák benne foglaltatnak-e....! pl +lencsék, dioptriás betét, síszemüveggé alakítható készlet, stb.. ha esetleg valaki tudja, tájékoztasson!!kösszi
24 eFt-ért csak a szemüveget kapod meg a törlõzacsit meg a kemény tokot. Az összes többi felsorolt cuccot külön kell megvenned igen jó pénzért. pl +lencse 6-8 ezer.
Írta 2004. május 18. - 10:52

Sziasztok!
BBB Powerwiew szemcsiröl van valakinek tapasztalata?
Köszi! adolf
BBB Powerwiew szemcsiröl van valakinek tapasztalata?
Köszi! adolf
Írta 2004. május 18. - 09:32

Hi, valaki tudna infot mondani, netán használ ilyen szemcsit:: rudy projekt -ekynox? ezt néztem ki, de nem tudom hogy a 24ezres árban a felsorolt extrák benne foglaltatnak-e....! pl +lencsék, dioptriás betét, síszemüveggé alakítható készlet, stb.. ha esetleg valaki tudja, tájékoztasson!!kösszi
Írta 2004. május 17. - 16:54

retizotyo: Hát igen, azt gondolná az ember, hogy jó pénzért megveszi..
Azóta nézegettem a különbözõ szemüvegeket és annyi mindenképpen megnyugtató a Rydon-nal kapcsolatba, hogy sokkal jobb a kialakítása a Phycon-nál. A phycon-nál ugyanis van egy gyári bevágás a kereten, ez segíti a lencse cseréjét. A repedés is pont az egyik ilyen bevágásnál indult el. Ezzel ellentétben a Rydon-t megnéztem és ott máshogyan oldották meg ezt a dolgot, valamint a szára is jobb, akár kifelé is elforgathato. Ezért eddig számomra is a Rydon az esélyes, de még elõtte körbe kérdezõsköröm.
Üdv,
Sniper
Azóta nézegettem a különbözõ szemüvegeket és annyi mindenképpen megnyugtató a Rydon-nal kapcsolatba, hogy sokkal jobb a kialakítása a Phycon-nál. A phycon-nál ugyanis van egy gyári bevágás a kereten, ez segíti a lencse cseréjét. A repedés is pont az egyik ilyen bevágásnál indult el. Ezzel ellentétben a Rydon-t megnéztem és ott máshogyan oldották meg ezt a dolgot, valamint a szára is jobb, akár kifelé is elforgathato. Ezért eddig számomra is a Rydon az esélyes, de még elõtte körbe kérdezõsköröm.
Üdv,
Sniper
Írta 2004. május 17. - 16:41

Ha DH/FR/NS/DS/4X-re szemüveg, akkor Oakley!
Ha hétköznapokra, akkor: Oakley, Ray Ban, Police.
Ha hétköznapokra, akkor: Oakley, Ray Ban, Police.
Írta 2004. május 17. - 16:37

Tudnátok nekem infókat mondani a Rudy Clip-On betétjeirõl. Még sehol nem sikerült megnéznem élõben, és tervezem ilyennek a vásárlását.
Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire biztosan tart, nem kopik-e ki idõvel az ornyereg fölött, ahol rögzíteni lehet.
Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire biztosan tart, nem kopik-e ki idõvel az ornyereg fölött, ahol rögzíteni lehet.
Írta 2004. május 17. - 16:32

Basszus
. A 7en megyek Rudyt rendelni, és erre itt egy ilyen hír... Ez elég gáz, ha le sem ejtetted, bár mondjuk szerintem egy olyan szemüvegtõl, ami a magyar létminimum felébe kerül (konkrétan arra gondolok, amilyen nekem lesz: Rydon SX), szerintem elvárható lenne, hogy egyszer azért le lehessen ejteni, elvégre sportszemüvegrõl van szó, és ott az ilyesmi elõfordul :-\. Õszintén sajnállak!
Bár ezen kívül nem sok rosszat lehet hallani a Rudyról, ezért is maradok mellette és rendelem meg.

Bár ezen kívül nem sok rosszat lehet hallani a Rudyról, ezért is maradok mellette és rendelem meg.