Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Please log in to reply
1228 replies to this topic

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
pedig ott van, fent Flash menü -> kiegészítök -> Uvex jobboldalt szemüvegek -> F-501 Supercross 10900 Ft.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Uvex árlista merre van,mert ezen a neuzer oldalon nem találom... :-\ F-501 milyen árban mozoghat??

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Ha valakinek kell Oakley szemcsi az szoljon.

Vole, MX O Frame-et mennyiért tudsz szerválni, már ha tudsz?

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Uvex esetleg... bár nem tudom ki forgalmazza.

én is Uvexre szavazok, mert viszonylag olcsó
forgalmazó > kiegészítök > Uvex

vagy Cratoni Explorer: cserélhetö lencsés, nyakpánttal, kemény tokkal, törlökendövel, utcán is viselhetö (?) ~10e
élöben még nem láttam; valakinek tapasztalat?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én még a procross-ban levö spy kinálatot is megemlíteném, ott is tökéletesen jó szemüvegeket árulnak.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Siszemuveget a legkonyebb venni, mert altalaban nem dragak. Ha olcson akarsz venni, akkor menj be a Superpole-ba, ott vannak AXO siszemcsik, ha jot akarsz, akkor menj pl. a Factorba, es vegyel Oakley-t.

Ha valakinek kell Oakley szemcsi az szoljon. Valve, Splice Water Jacket, Race Jacket, Penny, Juliet, Plate, Wiretap vagy ami kell ;) :D

Es ha mar szemuvegeknel tartunk, en is vettem egy jo kis szemcsit, ami megvedi a szemem a karos napsugaraktol. Termeszetesen Oakley, ezen belul utcara egy Square Wire 2.0 Platinum / Gold Iridium, bringazashoz Valve FMJ / Gold Iridium. Nagyon jo szemcsik, imadom oket.

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
kinek milyen tippje van siszemüveggel kapcsolatban? hol lehet többfélét megnézni és milyen árban vannak?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Én is nagyon köszi a segítséget a BBB jól hangzik, megyek és meg is nézem..

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Köszönöm a hozzászólásokat. :)

Végül is egy Rudy Freeon-t vettem, nem adták olcsón ::), de más a lencserögzítése mint a phycon-é volt, reménykedem, hogy jó lesz. Mindenesetre nagyon pöpecnek tûnik. :D

Üdv,
Sniper

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
BBB Navigator 1 vagy 2: 6-7eFT között cserélhetõ lencsés, polikarbonát 3 pár lencse, párásodásmentes

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Uvex esetleg... bár nem tudom ki forgalmazza.
Vagy volt az újságban múlkor egy Point 4ért

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Az nem jó hír, így már túl drága, kell keresnem valami olcsóbbat.összetörni egy kicsit sok 24 ért.. ha valaki tud valami jó vételt.. írja le

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Sniper!
Most már mindegy, megrendeltem, pénteken délelõtt a kezemben lesz a drága, ha minden igaz :D
Remélem nem lesznek vele problémák, ha már ennyit kiadok érte (nem mindenki engedheti meg az O-t)
Ha minden összejön, akkor silver keret lesz smoke black lencsével (mert ez nem olyan sötét, így szerintem többfajta fényviszonyban lesz jó)
A kiegészítõkrõl: a katalógus szerintem nagyon félreérthetõ (fõleg az X-Factoros vékonyka), mert olyan szimbólumot is jelöl a szemcsi alatt, ami szerint 2 lencsét kéne kapni, de ez csak a választható csomag miatt van: kérheted egybõl 2 lencsével, így kapsz némi engedményt.
Megtévesztõ a keret színválasztéka, a Rydon SX titan velvet színben egy boltban asszem 2e Ft-tal volt drágább a többinél, valamint a Laser és Smoke lencsék sincsenek egy árban :-\ ::).
A Clip-On természetesen opcionális, bár ez így logikus

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Hi, valaki tudna infot mondani, netán használ ilyen szemcsit:: rudy projekt -ekynox? ezt néztem ki, de nem tudom hogy a 24ezres árban a felsorolt extrák benne foglaltatnak-e....! pl +lencsék, dioptriás betét, síszemüveggé alakítható készlet, stb.. ha esetleg valaki tudja, tájékoztasson!!kösszi

24 eFt-ért csak a szemüveget kapod meg a törlõzacsit meg a kemény tokot. Az összes többi felsorolt cuccot külön kell megvenned igen jó pénzért. pl +lencse 6-8 ezer.

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Sziasztok!

BBB Powerwiew szemcsiröl van valakinek tapasztalata?

Köszi! adolf

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, valaki tudna infot mondani, netán használ ilyen szemcsit:: rudy projekt -ekynox? ezt néztem ki, de nem tudom hogy a 24ezres árban a felsorolt extrák benne foglaltatnak-e....! pl +lencsék, dioptriás betét, síszemüveggé alakítható készlet, stb.. ha esetleg valaki tudja, tájékoztasson!!kösszi

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
retizotyo: Hát igen, azt gondolná az ember, hogy jó pénzért megveszi..

Azóta nézegettem a különbözõ szemüvegeket és annyi mindenképpen megnyugtató a Rydon-nal kapcsolatba, hogy sokkal jobb a kialakítása a Phycon-nál. A phycon-nál ugyanis van egy gyári bevágás a kereten, ez segíti a lencse cseréjét. A repedés is pont az egyik ilyen bevágásnál indult el. Ezzel ellentétben a Rydon-t megnéztem és ott máshogyan oldották meg ezt a dolgot, valamint a szára is jobb, akár kifelé is elforgathato. Ezért eddig számomra is a Rydon az esélyes, de még elõtte körbe kérdezõsköröm.

Üdv,
Sniper

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Ha DH/FR/NS/DS/4X-re szemüveg, akkor Oakley!
Ha hétköznapokra, akkor: Oakley, Ray Ban, Police.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Tudnátok nekem infókat mondani a Rudy Clip-On betétjeirõl. Még sehol nem sikerült megnéznem élõben, és tervezem ilyennek a vásárlását.
Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire biztosan tart, nem kopik-e ki idõvel az ornyereg fölött, ahol rögzíteni lehet.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Basszus :(. A 7en megyek Rudyt rendelni, és erre itt egy ilyen hír... Ez elég gáz, ha le sem ejtetted, bár mondjuk szerintem egy olyan szemüvegtõl, ami a magyar létminimum felébe kerül (konkrétan arra gondolok, amilyen nekem lesz: Rydon SX), szerintem elvárható lenne, hogy egyszer azért le lehessen ejteni, elvégre sportszemüvegrõl van szó, és ott az ilyesmi elõfordul :-\. Õszintén sajnállak!
Bár ezen kívül nem sok rosszat lehet hallani a Rudyról, ezért is maradok mellette és rendelem meg.