Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

A Navigátor nem csak nekem törik,hanem mindenkinek,aki használja.A Challenget azt meg kevesen használnak,arról csak én tudok beszámolni hogy törik.De ami igazán bosszantó,hogy a Farádinál veszprémben hónapokat kell várni egy kva lencsére.Az biztos,hogy többet nem veszek olyat,aminek egyben van a két lencséje.
Ja,a Cruiserben körben keretben van a lencse,azzal persze hogy nem sok gond lehet.Fõleg hogy nem is cserélhetõek.

nekem is van egy cruiser(most már parkolópályán), cserélhetõ benne a lencse, némi izomerõ bevetésével. tehát ha erõsebben megnyomod a hüvelykujjaddal, kijön.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Nekem Challenge van már lassan egy éve, és teljes megelégedéssel használom. lencsét érdemes utánnarendelni, mert az kb egy szezont bír, mégha vigyáz rá az ember akkor is (karcolódik)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Két BBB Cruiser-t használok nap mint nap "felvátva" (mikor épp melyiket) (utcán, bringán egyaránt)
Két ill. három évesek. semmi bajuk. a hiba bennem van ;)

A Navigátor nem csak nekem törik,hanem mindenkinek,aki használja.A Challenget azt meg kevesen használnak,arról csak én tudok beszámolni hogy törik.De ami igazán bosszantó,hogy a Farádinál veszprémben hónapokat kell várni egy kva lencsére.Az biztos,hogy többet nem veszek olyat,aminek egyben van a két lencséje.
Ja,a Cruiserben körben keretben van a lencse,azzal persze hogy nem sok gond lehet.Fõleg hogy nem is cserélhetõek.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Nekem van három panorámás, keret nélküli /400-as UV/ a kínai piacon 800Ft/db. Egyszer volt alkalmam spektrum analizárrol megvizsgáltatni mindegyik szemüveget. Tényleg szûri!
Elmondta a nõ, hogy tényleg sok gagyi van, de amit vittem az jó.

Az egyik nagyon sötétbarna, a másik világosabb, a harmadik felül középbarna és lefelé világosodik.

Éjszakára van egy jobb munkavédelmi szemüvegem, az mindenhol véd
és semmi fényt nem fog vissza, nem tükrözõdik mint a bolti foncsoros bringás cuccok.
Nem látok benne minden fényforrást kétszer!
Nem is veszem észre ha a szememen van.

Feltöltött kép
Nem a márkára v. a névre megyek hanem a használhatóságra.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Elég szarok ezek a bbb-k.Nem tudom milyet vegyek,ami nem horror drága,de nem is ilyen gagyi.

Két BBB Cruiser-t használok nap mint nap "felvátva" (mikor épp melyiket) (utcán, bringán egyaránt)
Két ill. három évesek. semmi bajuk. a hiba bennem van ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

gondolkodtam a bbb fényérzékeny szemüvegen.De haver ilyen szemüvege az egyik turán ,a szára eltörött,a bbb logonál.Nem esett el,nem taposta meg,stb.Elég szarok ezek a bbb-k.Nem tudom milyet vegyek,ami nem horror drága,de nem is ilyen gagyi.

Muszáj színváltósnak lennie, mint a fogkefének vagy a kisautónak? Mert ha nem, (bár ilyen is van a palettán) akkor nézz ki egy Rudyt. Vagy, ha az drága, akkor egy Uvexet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A Lánc katalógusban van egy olcso szemüveg,2690ért.Bementem egy Láncos boltba,persze ilyen szemüveg nincs.Gyanitom nem is volt.Nem tudja valaki hol lehet kapni?PR 30002 a kódja,és a katalógus 35.oldalán található.

pr30002*
PR300020 : ebbõl a solo kapható, fekete keret, füst lencse.
PR300024 : esetleg a boost, fekete keret, narancs lencse.
ár ~

A Pro dologra meg annyit, hogy azért akad ez az.. :chin:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
gondolkodtam a bbb fényérzékeny szemüvegen.De haver ilyen szemüvege az egyik turán ,a szára eltörött,a bbb logonál.Nem esett el,nem taposta meg,stb.Elég szarok ezek a bbb-k.Nem tudom milyet vegyek,ami nem horror drága,de nem is ilyen gagyi.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
specialized singletrack. megvan kb 2 hónapja.
utcán is azt hordom inkább. nem egy szokványos szemüveg, az tuti.
ugyanazt tudja, mint egy 60ezres rudy project (mivel rp lencse van benne, hehe) fényérzékeny adaptalite lencsével van és mûködik rendesen. sárga és barna között vált, mindenkinek tudom ajánlani. 27 az a.f. ára, én 20ért vettem akcióban. megérte

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Van ilyen.
www.sintesibikes.com

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
bbb lencsére is már várok jó pár hete.Nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz egy ismert márkához lencsét hozatni.Valószinû nemtörõdömség miatt nem hoznak

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Igen,amúgy Pro cuccokat se nagyon tudnak szerezni nagykerbõl,legalább is boltba azt mondták.
www.sintesibikes.com

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Mikori lenne az a lánc katalógus,mert eddig a legújabb ami a kezembe volt az 06-os volt ;)

az még a háború elõtti:)
Idei katalógusról van szó.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Mikori lenne az a lánc katalógus,mert eddig a legújabb ami a kezembe volt az 06-os volt ;)
www.sintesibikes.com

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
A Lánc katalógusban van egy olcso szemüveg,2690ért.Bementem egy Láncos boltba,persze ilyen szemüveg nincs.Gyanitom nem is volt.Nem tudja valaki hol lehet kapni?PR 30002 a kódja,és a katalógus 35.oldalán található.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Felavattam a SH+ RG4030-as szemüvegem! Csak jókat tudok róla mondani, mindenkinek ajánlom a figyelmébe. Optikai keret tartozék;-)

Gyikgyigo

Gyikgyigo

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Most vettem egy Longus Pine napszemcsit, nekem nagyon bejött a bringbutikból rendeltem kb. 1 hét és megjött praktikus szövetdoboz szerûségben(amit jobb helyeken szemüvegtartónak neveznek) mellette volt még 2 lencse(sárga) a felhõs napokra. Nekem nem torzított wegyik lencse sem.majd kívácsi vagyok mennyi ideig bírja a kicsike. És sztem nem kell 30k-t kiadni ahhoz hogy egy jó napszemcsid legyen /de persze mindenki arra költ ami neki tetszik/.

Vorangee

Vorangee

újonc

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
  • LocationBudapest
Kicsit olcsóbbak mint a nagy márkák típusai... :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
eztné!olcsó,atombiztos,és ha valaki azzal jön hogy "kicsit torzít a periférián"akkoz elküldöm sarazni oakley_val együtt....
http://www.lanitex.hu/shop.php?CID=186

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

van valakinek valamilyen tapasztalata a Merida cserélhetõ lencséjû szemüvegérõl?

engem lebeszéltek úgy cakkonpakk a merida szemüvegekrõl... 'occók', de a minõségük hagy kivetnivalót maguk után...