nem tud kiesni a lencse ha arra célzol, erõsen tartja a keret
nem erre céloztam, hanem arra, hogy ha esik, akkor nehezebben sérül talán a lencse. meg egyszerûen nem tetszik ez a kialakítás
nem tud kiesni a lencse ha arra célzol, erõsen tartja a keret
sötétben azért használható olyan jól, mert sárgából barnába sötétít, és a sárga kontrasztkiemelõ hatásúPár nappal utána vettem egy Specialized Half Time-et, 95 EUR volt egy Garda-tó mellett lévõ bringaboltban. Eredetileg 99 EUR, de az eladó szó nélkül engedett 4-et. Ok, nem nagy szám, de itthon sehol nem láttam még, hogy tessék, itt a bónusz visszajáró...
Fényre sötétedõ lencséje van, sötétben is teljesen jól használható még terepen is (persze jófajta piláccsal), nem fúj alá a menetszél nagy sebességnél sem, és keménydobozos-belül szivacsozott tartója van, plusz törlõkendõ. Szerintem nagyon megérte az árát, tudom ajánlani.
...a 40ezres oakleyban meg rp-ben is ugyanúgy törik a lencse, ha az ember nem ésszel, hanem erõvel cseréli, és feszíti az anyagot....
A sebesség mindent megold.
törhetetlennek titulálják a bbb-nél a lencsét, nekem egyszer sikerült ráseggelni a szemüvegre - zsebben volt és megbotlottam egy kábelben, de nem lett semmi baja, csak nyöszörgött. de az normális 75 kiló alatt:DHa jól emlékszem a Bikemagban volt egyszer egy "szemüvegteszt" kb annyiból állt a cucc, hogy a katalógusból kiírták a gyártó baromságait. A BBB pl. ütésálló lencsével bír ha jól emlékszem... Már a dobozban eltörik könyörgöm, mirõl beszélgetünk. Szárgumit és lencsét is lehet egyébként kapni bbb-hez de gondolom van egy minimum rendelési összeg és ezért nincs ott egy ezer forintos lencse azonnal vidékrõl bármelyik boltban tíz perc alatt, ezt igazán meg lehet érteni. Elképzelem, ahogy a tour-on egy bbb szponzorált mellett megjelenik egy oakley szponzorált... biztos megy az anyázás, hogy szemét mázlista rohaggyámeg.
Hát pedig van így... Mi is rendelünk, van hogy meghozzák. Van hogy 2 hétre rá, de a felét egyáltalán nem.
Monjuk BBB lencse az pont jött múlt héten, de a beszerzõk fejét odaverdesném néha valami keményhez...
Vevõnek meg nem tudok mit mondani miért nem jön meg, nem rajtam múlik, nem tudok mit csinálni hogy megjöjjön, csak a rendelõlistát írom, aztán a beszerzõ vagy elmegy érte a nagykerbe, vagy nem.
Ugye nem ilyet?
BSG-28
http://www.starbike....bsg-28_2807.jpg
Egyébkén mindíg azt mondják hogy kértek,de nem küldenek.Na ez az amit nehéz elhinni.
én vettem egy fehér BBB-t de a keret már 2hét után kezdett bebarnulni... elsõ és utolsó
Milyen 10 perc alatt?Jelenleg kb 1 hónapja várok...khmm.És állítólag most van a szezon ugye.Szerintem nem jó kereskedõnél vásárolok.Csak a városban ez az egy BBB-s üzlet van sajnos.Egyébkén mindíg azt mondják hogy kértek,de nem küldenek.Na ez az amit nehéz elhinni.Ha jól emlékszem a Bikemagban volt egyszer egy "szemüvegteszt" kb annyiból állt a cucc, hogy a katalógusból kiírták a gyártó baromságait. A BBB pl. ütésálló lencsével bír ha jól emlékszem... Már a dobozban eltörik könyörgöm, mirõl beszélgetünk. Szárgumit és lencsét is lehet egyébként kapni bbb-hez de gondolom van egy minimum rendelési összeg és ezért nincs ott egy ezer forintos lencse azonnal vidékrõl bármelyik boltban tíz perc alatt, ezt igazán meg lehet érteni. Elképzelem, ahogy a tour-on egy bbb szponzorált mellett megjelenik egy oakley szponzorált... biztos megy az anyázás, hogy szemét mázlista rohaggyámeg.
A Challenge-hez a kis szilikon bigyó a szár végén elhasználódott,ami normális dolog,de azt mondták,ilyet nem is tudnak hozni.A Challenge lencse is ugyan ugy középen a vékony részén törött el,pedig azt csak autóban használom,és nem cserélgetem benne a lencsét.De azt legalább törötten is lehet használni,nem esik ki belõle a lencse.:)Már kb 2 éve így használom:DNekem Challenge van már lassan egy éve, és teljes megelégedéssel használom. lencsét érdemes utánnarendelni, mert az kb egy szezont bír, mégha vigyáz rá az ember akkor is (karcolódik)