;D ;D ;D bazzz... ezek a smile-k...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IX. BMFTeam találkozó
Started by
Begbie
, 2003. July 15. 23:56
Posted 2003. August 29. - 13:47

Posted 2003. August 29. - 13:41

Posted 2003. August 29. - 13:37

na, az tök kúl. ez a része akkor meg is van oldva.(hála L.G.-nek)(keresztpapi 8) ;D ) a vonat is ki van nézve. mi kell még? a dátum. emberek, aktívkodjunk!
Posted 2003. August 29. - 13:25

Posted 2003. August 29. - 13:23

az jo lenne. de csak csomag oda-vissza vonattol , hisz a bicó haladásra van tervezve...
tehát eltoljuk a célállomásig ;D
tehát eltoljuk a célállomásig ;D
Posted 2003. August 29. - 13:23

Posted 2003. August 29. - 13:14

ez a tekerés komoly???? mondjuk jó, nem árt meg. de akkor most zsírozzuk le, hogy van e fürdési lehetõség? mert ha nincs, akkor egyszerüen eljövök sulibol 2kor, és szállok is fel a vonatra... semmi cuccal, csak egy lámpát viszek éjjeli ökörködésre...
Posted 2003. August 29. - 13:12

hát jaja... aki lúval gyün, az vagy felteker, vagy vhogy megoldjuk szállítóeszköz, pölö ótók beszervezését...
aki lú nékü' gyön, az villamossal Diósgyõrig, onnan 5ös busszal Lillafüredig, majd séta fel...
8)
aki lú nékü' gyön, az villamossal Diósgyõrig, onnan 5ös busszal Lillafüredig, majd séta fel...
8)
Posted 2003. August 29. - 13:11

Azért a Jorus gyereknek van ám szerencséje!
Az utolsó pillanatban fújtam le a dolgot! ;D
Létrásra fölfelé idegenvezetést vállalok.
A csokivillamosokból (Debreceni sárga lustaság) hála az égnek egyre kevesebb van, van viszont szép piros TATRA és valamilyen német vilinger is. Igaz, a bérleted erre sem érvényes...
Csak még annyit: Létrásra nincs buszjárat, úgyhogy javasolt a 15-ös busz, a tó mellett elhaladva kb 2. megállónál a Jávorkúti elágnál leszállni és onnan séta.
Piroson föl, majd az aszfaltozotton még pár km. Én inkább tekerek!
DE MI AZ AZ ALBAREGIA? ??? ??? ???
Egy helybélit lealbaregiázni?
Az utolsó pillanatban fújtam le a dolgot! ;D
Létrásra fölfelé idegenvezetést vállalok.
A csokivillamosokból (Debreceni sárga lustaság) hála az égnek egyre kevesebb van, van viszont szép piros TATRA és valamilyen német vilinger is. Igaz, a bérleted erre sem érvényes...
Csak még annyit: Létrásra nincs buszjárat, úgyhogy javasolt a 15-ös busz, a tó mellett elhaladva kb 2. megállónál a Jávorkúti elágnál leszállni és onnan séta.
Piroson föl, majd az aszfaltozotton még pár km. Én inkább tekerek!
DE MI AZ AZ ALBAREGIA? ??? ??? ???
Egy helybélit lealbaregiázni?
Posted 2003. August 29. - 12:59

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Jorus,az elöbbi megnyilvánulásom jelentkezés akart lenni.Nem láttad,vagy nem akarod,hogy menjek? ;D
Jorus,az elöbbi megnyilvánulásom jelentkezés akart lenni.Nem láttad,vagy nem akarod,hogy menjek? ;D
Posted 2003. August 29. - 12:59

Posted 2003. August 29. - 12:56

Akkor végül busszal megyünk és csokivillamossal? De hogy fognak felférni a bringák? ??? ;D ;D
Posted 2003. August 29. - 12:53

9. Offiziell BMFT Találka+móka&kacagás Létrástetõ Y2k3 10.31-11.2.
Jelentkezõk nem sorrendben, hanem csak ahogy jelentkeznek.
1. Merlin
2. Ors
3. [rob]
4. Lajos
5. sala
6. eric
7. Rás
8. MudCow
9. Erika és Jorus (Erika nem kérdõjeles
)
11. Paraferee
12. lor
13. Lorkaa és Kala
15. kisvajda
16. thez
17. Zlaty Bazant und zolle_depi
19. horpe
20. Rózsi
21. Don Lovas "Albareghia" Gabi
22. Winethoo
23. Begbie
24. tamaskaa
Aki nincs a listán de jönne; vagy nem jön, de rajta van, visítson!
Ja, és akkor most ez azt jelenti, hogy péntek este/délután. És mikor szabad a ház és novemberben van-e patak (nem tom mér vonz engem ez a patak-téma), és kinél lesz a kulcs?
Pest brigád: vonat 31-én (pénteken) délután 16:05-kor indul, 18:30-ra van lent. Jó ez? Van elõbbis, késõbb is, bicószállítót meg majd rendelünk. Ha emlékezetem nem csal Miskolcról busszal kell menni jó messzire, elõtte meg ilyen vicces csokivillamossal, amire nem jó a bérletem.
Jelentkezõk nem sorrendben, hanem csak ahogy jelentkeznek.
1. Merlin
2. Ors
3. [rob]
4. Lajos
5. sala
6. eric
7. Rás
8. MudCow
9. Erika és Jorus (Erika nem kérdõjeles

11. Paraferee
12. lor
13. Lorkaa és Kala
15. kisvajda
16. thez
17. Zlaty Bazant und zolle_depi
19. horpe
20. Rózsi
21. Don Lovas "Albareghia" Gabi
22. Winethoo

23. Begbie
24. tamaskaa
Aki nincs a listán de jönne; vagy nem jön, de rajta van, visítson!
Ja, és akkor most ez azt jelenti, hogy péntek este/délután. És mikor szabad a ház és novemberben van-e patak (nem tom mér vonz engem ez a patak-téma), és kinél lesz a kulcs?
Pest brigád: vonat 31-én (pénteken) délután 16:05-kor indul, 18:30-ra van lent. Jó ez? Van elõbbis, késõbb is, bicószállítót meg majd rendelünk. Ha emlékezetem nem csal Miskolcról busszal kell menni jó messzire, elõtte meg ilyen vicces csokivillamossal, amire nem jó a bérletem.

Posted 2003. August 29. - 12:48

dátum. le kéne irni mikor szabad a sufni, meg az egész hely, és az aznap beérkezett privikböl összesítést végezve szavazással eldönteni. kész. 10 perc alatt. ugyis lesz olyan, akinek nem jó, de egy egy ember miatt kitolni decemberre... hmm:D végülis? karácsonyi BMFTtali. nem is lenne rossz.
fenyõfával, gyertyákkal(hisz áram nincs) meg ajándékokkal.... ;D
fenyõfával, gyertyákkal(hisz áram nincs) meg ajándékokkal.... ;D
Posted 2003. August 29. - 12:47

A végén a bmft találka meg lesz oldva stuffz találkában mert nincs egy qrva idõpont sem ami reális. ;D
Posted 2003. August 29. - 12:43

Posted 2003. August 29. - 12:41

O-ó...
DOn Nyugggi... Nyugggi... maj' a japcsikat elintézzük, és lenyuxol... Jorus még jól jöhet... nyugggi Don... 8)
Amúgy:
a helyszín már végleges, LEGYEN GOND INKÁB A DÁTUM most már, oxa?
DOn Nyugggi... Nyugggi... maj' a japcsikat elintézzük, és lenyuxol... Jorus még jól jöhet... nyugggi Don... 8)
Amúgy:
a helyszín már végleges, LEGYEN GOND INKÁB A DÁTUM most már, oxa?
Posted 2003. August 29. - 12:34

Hello Jorus Baby! >
Mi az, hogy a Keresztapát nem írod fel a listára?
Ez már vért kíván! Mozgósítom a túlvilági (bocs alvilági) erõket úgyhogy kezdhetsz remegni.
;D ;D ;D

Mi az, hogy a Keresztapát nem írod fel a listára?
Ez már vért kíván! Mozgósítom a túlvilági (bocs alvilági) erõket úgyhogy kezdhetsz remegni.