Szevasztok!
Van valakinek erről a kerékszettről véleménye? Tapasztalata?
Köszi!
Agyat kérdezd Tonditól, ilyen van neki, felni, ha párodnak akkor simán, én a 90+ kilómmal már nem mertem beválalni, Arch lett.
Szevasztok!
Köszi!
Agyat kérdezd Tonditól, ilyen van neki, felni, ha párodnak akkor simán, én a 90+ kilómmal már nem mertem beválalni, Arch lett.
Edited by arn, 2017. August 07. - 20:27.
Szevasztok!
Köszi!
https://www.rosebike...els/aid:2678812
Pár helyen körben a peremnél.
Akkor ezek szerint nem biztos, hogy mi vagyunk a nagyon bénák, ez azért jó
irtak olyan tippet a bikecomponenstol, hogy pattintsam ki a gumit, aztan vissza, ugy lehet a sealant mukodni fog ott is. ebben lehet vmi, mert ez volt az elso "szaraz" tubeless installom a boosterrel, korabban mindig szappanos viz, etc.most meg a helyere pattintottam, es utana raktam bele csak a sealantet (nem lett minden tiszta trutymo). jol vegiggondolva ebben lehet vmi...
most vagy nem csuszott teljesen a helyere, illetve a sealant el sem jut el addig, hogy ott szigeteljen. az a terv, hogy nem szedem le, csak letisztitom, kipattintom, vegigszappanozom, mint regen, aztan utana booster. egy probat meger, ez gyorsan megvan allvanyon, meg a kerekeket sem kell kiszedni.
ha ez igy mukodik, akkor szep dolog a booster, csak eppen a trutymos reszet nem uszom meg az elso installnal
Edited by arn, 2017. August 07. - 16:35.
Köszi az infot. Jól látom, hogy ezt külön nem kapni? Pont vettem 2 szelepet, mindenem van a csomagból és drága is
Akkor már majdnem veszek egy másik külsőt a megszokott márkából (és akkor nem kellene a csomag), de nem akarok mert lehet nem maradok 29-es vonalon.
majd megnézem a rendelő táblát de emlékeim szerint nincs.
de jól megkérik az árát, ugyanez a szett gumiszalag nélkül, 4 ropival olcsóbb.
ok, akkor lotykolok
a viz alatt ijeszto volt, mert akarhol neztem, mindenutt jott. irt amugy a bikecomponents, es visszakuldhetnem, es ott megvizsgaljak. de jobb lenne, ha mukodne, nem akarok x hetet ilyennel szopni.
Edited by arn, 2017. August 07. - 10:39.
Az X-King nem csinálta csak a Race. Onnan rendeltem én is. Tegnap reggel szétszedtem, mindent letisztítottam és újra összeraktam. Most végre az eresztés helye is meg van, a folyadék nekem sem távozott. K.rv@ sokáig ráztam 1.8, 3 és 4 baron is. 4 baron hagytam és ezt a nyomást tartja. Lehet tekerek egyet ilyen magas nyomáson, hátha az segít. Engem is az bosszant, hogy Schwalbe külsőket közel sem ilyen könnyű a helyére tenni de ha fent vannak akkor kész. Nagyon jó a Race terepen.
A löttyöt azért ki lehet onnan szedni, legalábbis egy részét
jah igen, nalad hol eresztett?
2 kereskedői tapasztalat is volt mostanában olyan, hogy gyárilag tl ready kerék, contival (protec verzió) úgy működött csak jól hogy kellett az universal kitből az a vastag gumiszalag is. azzal viszont tökéletsen működött.
https://bikelogistic...em-univerzalis/
(kb 40 mili széles, "beírdalva" a megfelelő szélesség elkészítéséhez, és jó 1,5 mm vastag végtelenített holmi.)
Köszi az infot. Jól látom, hogy ezt külön nem kapni? Pont vettem 2 szelepet, mindenem van a csomagból és drága is
Akkor már majdnem veszek egy másik külsőt a megszokott márkából (és akkor nem kellene a csomag), de nem akarok mert lehet nem maradok 29-es vonalon.
Edited by arn, 2017. August 06. - 16:59.
nalam ugyanez van... mindket kerek ereszt. viszont nalam egyertelmu, hogy korben a peremnel jon a levego. benyomtam viz ala, es folyamatosan jonnek a perem alol a bubik (3 baron neztem). a hatso jobban ereszt, az elso kevesbe. ez igy eleg szivas, snake skint csak ossze kellett rakni. ezt is lotykoltem elotte, de ebben az esetben szvsz lotykolhetnem az idok vegezeteig. erdekes amugy, mert a folyadek nem jon belole sehol.
bikecomponentstol van nalad is? az xking es a race king is csinalja?
kar erte amugy, mert terepen jo volt.
Az X-King nem csinálta csak a Race. Onnan rendeltem én is. Tegnap reggel szétszedtem, mindent letisztítottam és újra összeraktam. Most végre az eresztés helye is meg van, a folyadék nekem sem távozott. K.rv@ sokáig ráztam 1.8, 3 és 4 baron is. 4 baron hagytam és ezt a nyomást tartja. Lehet tekerek egyet ilyen magas nyomáson, hátha az segít. Engem is az bosszant, hogy Schwalbe külsőket közel sem ilyen könnyű a helyére tenni de ha fent vannak akkor kész. Nagyon jó a Race terepen.
talan tobb szalag kellene ala, de igy baromi kiabrandito, hogy tesztelgetni kell, hogy most hatha jo... az ember azt gondolna, hogy mar kinotte a gyerekbetegsegeket a tubeless. de akarmennyit is koltok ra (booster, anyamkinnya), mindig van vmi, ami megszivathat, dobhatom ki sealantet megint, es pocsolhetek vele.
A löttyöt azért ki lehet onnan szedni, legalábbis egy részét
arn, ez a 175gr egy kerékhez? kb mennyi lenne a normális mennyiség kerekenként?
Edited by arn, 2017. August 06. - 07:14.
.... igy nem tudom mennyi lottyot toltottem bele (190g - szelepsuly), ami kicsit soknak tunik, pedig elvileg 60mlt toltottem bele. osszessegeben 55gal meg tobb is lett a bringa sulya
ps: meg is talaltam, 14g, igy ca 175g lett, kicsit sok.
arn, ez a 175gr egy kerékhez? kb mennyi lenne a normális mennyiség kerekenként?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Edited by arn, 2017. August 05. - 21:43.
2 kereskedői tapasztalat is volt mostanában olyan, hogy gyárilag tl ready kerék, contival (protec verzió) úgy működött csak jól hogy kellett az universal kitből az a vastag gumiszalag is. azzal viszont tökéletsen működött.
https://bikelogistic...em-univerzalis/
(kb 40 mili széles, "beírdalva" a megfelelő szélesség elkészítéséhez, és jó 1,5 mm vastag végtelenített holmi.)
ZTR Arch felnim van, a hátsó elég gyalázatosan szalagozva. A RoRo-nak és a Race Kingnek is kellett néhány nap amíg beállt, addig folyamatosan eresztett egy ponton.
Most már nem foglalkozom vele, remélhetőleg nem lesz új gumim míg megjön az új kerekem.
talan tobb szalag kellene ala, de igy baromi kiabrandito, hogy tesztelgetni kell, hogy most hatha jo... az ember azt gondolna, hogy mar kinotte a gyerekbetegsegeket a tubeless. de akarmennyit is koltok ra (booster, anyamkinnya), mindig van vmi, ami megszivathat, dobhatom ki sealantet megint, es pocsolhetek vele.
ZTR Arch felnim van, a hátsó elég gyalázatosan szalagozva. A RoRo-nak és a Race Kingnek is kellett néhány nap amíg beállt, addig folyamatosan eresztett egy ponton.
Most már nem foglalkozom vele, remélhetőleg nem lesz új gumim míg megjön az új kerekem.
Kicseréltem a szelepet is és simán ereszt most is. Nem marad más mint szétszedem, letisztítom a gumi és a felni peremét is és újra összerakom nulláról (víz alatt sehol nem szivárgott, nincs más ötletem).
A repedést még mindig elvetem mert a Ralph jó volt fent.
Lásd fent. Nagyon simán mentek fel nekem is, túl simán.... Eddig ilyen problémám nem volt, elöl a most feltett RaRo hibátlan. Nem adom fel mert a RaceKing tök jó.
nalam ugyanez van... mindket kerek ereszt. viszont nalam egyertelmu, hogy korben a peremnel jon a levego. benyomtam viz ala, es folyamatosan jonnek a perem alol a bubik (3 baron neztem). a hatso jobban ereszt, az elso kevesbe. ez igy eleg szivas, snake skint csak ossze kellett rakni. ezt is lotykoltem elotte, de ebben az esetben szvsz lotykolhetnem az idok vegezeteig. erdekes amugy, mert a folyadek nem jon belole sehol.
bikecomponentstol van nalad is? az xking es a race king is csinalja?
kar erte amugy, mert terepen jo volt.
Edited by arn, 2017. August 05. - 19:49.