Holap reggel Start!
Hosszabítókat + villanyrezsót viszek!
Agregátor nem lett, Vasárnapra kell az emberemnek. Sorry, bízunk a szervezõkben!
Találkozunk a hegyen!
Helyet foglaljatok! 3db 3mx3m-es sátornak!!!!!!!!!
Megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv,
Baliba
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Started by
lensver
, 2003. June 24. 16:18
Posted 2003. September 19. - 23:08
Posted 2003. September 19. - 22:15
fél 9 Déli pu...
onnan felcipelem magam a HHHra toronyiránt, vagy pedig rakpart és a szépvölgyin végig fel..
onnan felcipelem magam a HHHra toronyiránt, vagy pedig rakpart és a szépvölgyin végig fel..
Posted 2003. September 19. - 22:10
Ígéret volt, hogy fentlesz a honlapon, de sehol nem találom...
Szóval induló csapatok száma: passz.
A pályáról kicsit többet, ha lehet.
RÁS!
Te honnan jössz?
Szóval induló csapatok száma: passz.
A pályáról kicsit többet, ha lehet.
RÁS!
Te honnan jössz?
Posted 2003. September 19. - 22:04
vendég__*
Posted 2003. September 19. - 22:00
Üdv, mindenki!
Voltunk pályabejárni. NEM SEMMI! Rulla, de kicsit meglepõdtem, könnyebbre gondoltam. Az ezer biztos, hogy erdõirtás lessz!
Valaki tudja kb. hány csapat fog indulni?
Voltunk pályabejárni. NEM SEMMI! Rulla, de kicsit meglepõdtem, könnyebbre gondoltam. Az ezer biztos, hogy erdõirtás lessz!
Valaki tudja kb. hány csapat fog indulni?
Posted 2003. September 19. - 21:49
A Zöldpókok azt írják, hogy lesznek az elitbõl is jó páran. Ha jól tudom, Vinczeffy Zsolti is tiszteletét teszi! :-\
Posted 2003. September 19. - 21:01
Ha valamelyik csapatból hirtelen kiesne valaki, szójjatok, nekem a 7végi programom esett ki épp, így ráérek: 06 70 212 70 55.
Posted 2003. September 19. - 19:57
hi
menszünk mint áálat holnap.
aki nem tudja hova kell menni: megnézed a térképet és egyenesen fel a hármashatárhegyi úton...
remélem megtalállak benneteket....
ja: bugyikat felkötni :-)
menszünk mint áálat holnap.
aki nem tudja hova kell menni: megnézed a térképet és egyenesen fel a hármashatárhegyi úton...
remélem megtalállak benneteket....
ja: bugyikat felkötni :-)
Posted 2003. September 19. - 16:50
én még most gondolkodom hogy a multi level hátitatyóval menjek e mert már beszereztem a cuccost... banánhegyek... paradicsom konzerv mazsola mûzli meg azért tuti ami tuti (no meg Charon ellensúlyozására) sárgumi, meg persze a hiperspéci nyövényi porocskáim meg löttyeim + tea... a ruhát még nem is említettem : szóval felpakolok ahogy szoktam...
jut eszembe van egy másfél személyes sátram is, hozzam a polifoam mellé?
jut eszembe van egy másfél személyes sátram is, hozzam a polifoam mellé?
Posted 2003. September 19. - 16:03
Posted 2003. September 19. - 15:50
Para intézve....
Lámpa ügyben szarul állunk de sebaj majd a karácsonyfákra ráállunk és mögöttük nyomjuk majd... ;D
Lámpa ügyben szarul állunk de sebaj majd a karácsonyfákra ráállunk és mögöttük nyomjuk majd... ;D
Posted 2003. September 19. - 15:32
SRÁCOK!
Vki venne holnap d.e. nekem 4banántot? nem hiszem hogy lesz rá már idõm holnap, ma meg f*ngom sincs hogy keveredek haza ...
Tyito: seráfüty! nem csak Te leszel mosott lócitrom igaz Én nem éjjel-nappal dolgozom, de fáradtság terén egy téliálomra vágyó medvét is lepipálnék... na de majd a friss hegyi levegõ a városi szmog felhõ felett... hmmmm... 8)
:éef::
Vki venne holnap d.e. nekem 4banántot? nem hiszem hogy lesz rá már idõm holnap, ma meg f*ngom sincs hogy keveredek haza ...
Tyito: seráfüty! nem csak Te leszel mosott lócitrom igaz Én nem éjjel-nappal dolgozom, de fáradtság terén egy téliálomra vágyó medvét is lepipálnék... na de majd a friss hegyi levegõ a városi szmog felhõ felett... hmmmm... 8)
:éef::
Posted 2003. September 19. - 15:12
Na mielött összezavarnak...
A Fenyõgyöngye egy parkoló buszmegálló- de itt ne egyenesen felfelé hanem erõs jobb 2 padló fel...
A Fenyõgyöngye egy parkoló buszmegálló- de itt ne egyenesen felfelé hanem erõs jobb 2 padló fel...
Posted 2003. September 19. - 15:10
HAJRÁ LÁNYOK, FIÚK!!!!
A turbósítókkal meg finoman! nehogy faírtás legyen belõle!
Jó 7végét mindenkinek!
A turbósítókkal meg finoman! nehogy faírtás legyen belõle!
Jó 7végét mindenkinek!
Posted 2003. September 19. - 14:50
A Renault-val jöhetsz!
Az bõven elfér, csak ne lepõdj meg, ha 1-2 fokozatban tudsz majd feljönni!
Hosszabbító 50 m lesz, ha kell, még elosztót is viszek.
Thommey gázpalackja és fõzõrózsája az autóban leledzik, lesz 2 karton Powerade is.
Ha mész fölfelé, vigyázz, mert a Fenyõgyöngye elõtt közvetlenül kell fölfelé menni. Ez egy buszforduló, úgy néz ki, mint ha le lenne zárva. Ez oda visz föl egyenesen.
Az bõven elfér, csak ne lepõdj meg, ha 1-2 fokozatban tudsz majd feljönni!
Hosszabbító 50 m lesz, ha kell, még elosztót is viszek.
Thommey gázpalackja és fõzõrózsája az autóban leledzik, lesz 2 karton Powerade is.
Ha mész fölfelé, vigyázz, mert a Fenyõgyöngye elõtt közvetlenül kell fölfelé menni. Ez egy buszforduló, úgy néz ki, mint ha le lenne zárva. Ez oda visz föl egyenesen.
Posted 2003. September 19. - 14:31
Bocsánatot szeretnék kérni figyelmetlenségemért :-[
Még az sem mentség, hogy majd egy hete csak dolgozom éjjel-nappal, ezért nem követtem figyelemmel az eseményeket :-X :-[ :-[ :-[
Elolvastam asszem érdekesen fogok kinézni egy leghosszabb, legmagasabb IVECOval vagy egy RENAULT Masterral a bringásúton! :-\ :-X
Köf!
Még az sem mentség, hogy majd egy hete csak dolgozom éjjel-nappal, ezért nem követtem figyelemmel az eseményeket :-X :-[ :-[ :-[
Elolvastam asszem érdekesen fogok kinézni egy leghosszabb, legmagasabb IVECOval vagy egy RENAULT Masterral a bringásúton! :-\ :-X
Köf!
Posted 2003. September 19. - 14:25
Posted 2003. September 19. - 14:21
Szeretném kérdezni, hogy kisteherkocsival fellehet menni a högyre ??? Esetleg valaki nagy vonalakban eltudná mondani, hogy merre kell menni ???
Helyi Kamperkák: helyet szeretnék foglaltatni.
Aggregátort vagy 300-350 Gkosakatt, vagy egy 220 Kgosat tudnék vinni, mivel a virágos ismerõseim fóliáinak áramellátását, szükség esetén pöszörgõvel nem lehet megoldani. :-\
Jaa!! Azt mondta az egyik kedves ember: vontatható, viheted ;D
Helyi Kamperkák: helyet szeretnék foglaltatni.
Aggregátort vagy 300-350 Gkosakatt, vagy egy 220 Kgosat tudnék vinni, mivel a virágos ismerõseim fóliáinak áramellátását, szükség esetén pöszörgõvel nem lehet megoldani. :-\
Jaa!! Azt mondta az egyik kedves ember: vontatható, viheted ;D
Posted 2003. September 19. - 13:56
Posted 2003. September 19. - 13:52
Hi Mindenkinek!
Szerdán az ADA is sikeresen benevezett a DUO kategóriába, szal mi is ott leszünk holnap, nem kell aggódni.
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, mert nem tom felhívni a Rekit, szal az lenne, hogy egy villany rezsót ugye Lbír a rendszer, ami ott lesz, mert nemigazán ismerem a fenti Áramellátást, csak azért kérdezem, hosszabítót mi is viszünk 1ébként.
Mindnekinek sikeres Lelki felkészülést kívnok, sok sikert! Aludjatok rendesen!
Byke
Szerdán az ADA is sikeresen benevezett a DUO kategóriába, szal mi is ott leszünk holnap, nem kell aggódni.
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, mert nem tom felhívni a Rekit, szal az lenne, hogy egy villany rezsót ugye Lbír a rendszer, ami ott lesz, mert nemigazán ismerem a fenti Áramellátást, csak azért kérdezem, hosszabítót mi is viszünk 1ébként.
Mindnekinek sikeres Lelki felkészülést kívnok, sok sikert! Aludjatok rendesen!
Byke