Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny-Szept.20-21

- - - - -

• Please log in to reply
633 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Jah és a korbácsot sem láttam nálad ... gyanús vagy te nekem ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Sonka_Zsuzsi: lenne 1 kérdésem! a 24-órás versenyen, nem ilyen tök fekete és ilyen testhezsimuló és hosszú alsó-felsõ "ruciba" voltál??
Csakmert, éppen azt mondtam ott valakinek (aszem lollipop is ott volt akkor) hogy nézzétek azt a csajszit ... dettó úgynéz ki abban a ruciban mint a betmenbõl a ketvúmen ;D , csak nem bõrszerkóban és nincs macskanõs maszk rajta ...
erre nézem, hogy itt az a "jeled" !! ::) ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Ki tudja, lehet Charon a félhomályba Ors-it sem ismeri fel.... :-*

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

charon :milyen az a furcsaformáju váz?? ??

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Mi van skacok hol vannak azok a sok képek?
már én tölteném a képeket ha tudnám!!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Attól a kék-lila (színtévesztõ vagyok, fõleg sötétben!) furcsaformájú vázzal tekerõ lánytól elnézést kérek most is, hogy a nagy kövesen elszáguldottam mellette. :-*
Egyébként õ kicsoda volt?

Charon nagyon érdeklõdik. ;D ;D

Sajnos nem jelentkezik... ;) :D ;D Köszi Lensver! Minden jó nõt elriasztasz tõlem? >:( ;) :) :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thommey: Aztán legyek bent a Bikmakkban a nyelvlógatós képemmel! ;) :-*

Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! Képeket! ;) :-X

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Energiafogyasztásom 20900 KCal volt, 8000m szintemelkedés, 235Km. Ebbõl az utolsó adatból is látszik mennyire nem volt 24 órásnak megfeleõ a pálya.

:o :-X :-X :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
ITT végre mi is rajta vagyunk.
NO KOMMENT

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát nem semmi! Ajánlom mindenkinek, hogy menjen át elolvasni amit irt! Utolsó sora a következõ:

Energiafogyasztásom 20900 KCal volt, 8000m szintemelkedés, 235Km. Ebbõl az utolsó adatból is látszik mennyire nem volt 24 órásnak megfeleõ a pálya.

:-X

A másik: fönt vannak már kivi fotói:

http://kivisite.free...4hmtbvalto_2003

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Olivér beszámolója itt:
http://forum.index.h...9085550&uq=1470

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

a két név nem ugynazt az embert takarja ha jól figyuztam...
a te nicked -Mrc-

de van egy Mrc is!!!

Jaaaaaaaaa, most már értem! Akkor hát te nem az a Marci vagy, akivel szoktunk néha túrázni! Meg ahogy látom a reglapon te fiatalabb is vagy nála. Na akkor mégsem vagyok olyan kuka!

Byke! Nektek is hatalmas gratula. Mesélnél egy kicsit arról, hogy hogyan váltottátok egymást ketten, és folyton a pályán voltatok-e, vagy volt olyan, hogy már egyikõtök se birt tekerni?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
na most nem azért. de a képekkel mi a helyzet??? ;D

engem leginkább az a kép érdekelne (nem tudom ki csinálta), ami annál a nagy lejtõ utáni hirtelen balkanyarban készült rólam a legelsõ körömnél, amikor kissé elmértem a sebességet, távot és a fékerõt, és sikeresen hanyatdõltem a porban, a talpaimat meg szószerint feldomtam ... és annyit hallottam, hogy valaki azt mondja: Várj! Ne mozdulj! Maradj picit így! ... és a köv pillanatban száguldott felém 1 srác és fényképezett ... ;D
Érdekesen nézhetek ki rajta ...

Na nekem az a kép kellene de nagyon ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

No és miújság a képekkel ?? ? ::)
No nem sürgetés képpen mondom ... :-*

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

képek nincsenek még?

helytálló kérdés

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!Alig tudtam egy napi adagot visszaolvasni:)
Nekem a köreim 9-8-7-9-8-11,ez nem perc,hanem ennyi kör volt.A köridõk 6,5-10percig változtak.Viszont néhány csapat elgondolkozhatott volna mit is jelent az "amatõr" szó.Mi pl azért neveztünk elitbe,mert nekem egyedül volt versenyzõi igazolványom,és ugye ez a kiírás,bár csak két kupafutamon indultam az évben!Ellenben volt egy-két erdekesen amatõr csapat ??? ??? ???
Üdv:Thy

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Nagyonnagy Gratula minden résztvevõnek (lányoknak, helyezetteknek külön is), mágusok vagytok.

Tisztelettel: Mad

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahhh... ismét reggel... HÁT JÓ REGGELT!

NAti: szerintem Makijány a Votecesbácsinál a bajszos, tavaly K2vel rakétaként haladóra gondol...

ost is ott volt, de mint beszélgetésünkkor megtudtam, sajna azért nem vehetett részt idén, mert mûtötték a térdét: kivettek Neki egy ínszalagot. De azért ott volt, segítette a csapatot... 8)

FOTÓK??

::Péef::

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
képek nincsenek még?

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Jó Estét mindenkinek! :D

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, az biztos, hogy most nem fogok midnent leírni, amin átmentem, szal megnyugodhattok :)
Elõszöris: Gratula nektek, Büdibogarak, nagyon jól nyomtátok, (Nem gyõztem lehúzódni a lekörözéseknél, mindig egy BMFT-es; vagy Lens, vagy Ras .... :D :D) Tehát Grat a 2. helyért, szép volt LÁNYOK, fiúk.
2X: Respect többi 2 fõs csapatnak is akik szintén végignyomták a 24 órát.
3X: Én is szeretnék fejet hajtani, a két hõs elött, akik Single nyomták végig a 24h-t de nemis akárhogyan (12? kör :o elég VAD).

Hatalmas Buli volt, jó hangulat -mondjuk Bulizni nemigen volt idõnk, de azért jó volt ;D- ott volt nekünk, a mi Zsíííírdisznónk :), na és persze a családom, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a segítséget! :-* .

Brutál verseny, Brutál pályán, Brutális emberekkel, 24 Brutális órán át.....Ez volt a 24h-s NON-STOP bringaverseny! ;)

A Fórum 2 fõs különítménye, az ADA is befejezte a versenyt, letekertük a 24h-t, és elhoztuk a DUO Bronz érmét. ;D

1Biztos: Jövõre ugyanitt, ugyanígy!!!

Lens: :-*, és Lorka neked is :-*, köszönet a bíztatásért.