JAJAJAJ!!!!!
NE!!!!!!
Ne áll je a léppakolással!!! Lécci lécci lécci!!!!!! ;D ;D ;D
Én nagyon élvezem!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Spéci vázak vs Tömegtermék
Started by
thommey
, 2002. March 16. 22:06
Posted 2002. March 20. - 22:40
Posted 2002. March 20. - 19:53
na joo asszen leallok a keppakolassal sok lesz ex igy.
ha vkinek kerdese van a bepakolt kerokkal kapcsolatban, tegye fel, megprobalom, megkeresnia valaszt
M
ha vkinek kerdese van a bepakolt kerokkal kapcsolatban, tegye fel, megprobalom, megkeresnia valaszt
M
Posted 2002. March 20. - 19:49
biztosan, megy kulonben nem gyartanak, es foleg nem probalnak meg eladni(ennyiert)
csak talatan egyet a Dekerf Implant, tegnap, beigert vazrol
allitolag MINDENT kibir
kanadai
Reynolds 853 (cromo)bol van
920 USD
es itt a kepe
M
csak talatan egyet a Dekerf Implant, tegnap, beigert vazrol
allitolag MINDENT kibir
kanadai
Reynolds 853 (cromo)bol van
920 USD
es itt a kepe
M
Posted 2002. March 20. - 19:32
Posted 2002. March 20. - 19:25
az igert Dekerf vazat most nem tudom foltenni, :(nem enged fel a gep a honlapra, de akat ti is megnezhetitek
www.dekerf.com
kesobb majd meg megprobalom, csereebe itt van egy masik Nicolai:
www.dekerf.com
kesobb majd meg megprobalom, csereebe itt van egy masik Nicolai:
Posted 2002. March 20. - 15:22
Posted 2002. March 20. - 13:27
Hát nem is olyan drága az!!! ;D
Piti 200e HUFból már meg lehet úszni!!! És ez még csak a váltó!!! ;D ;D ;D
Piti 200e HUFból már meg lehet úszni!!! És ez még csak a váltó!!! ;D ;D ;D
Posted 2002. March 20. - 12:05
OpiumPapa,
pont az a jó ebben a vázban és a yasecban is, hogy relative könnyû a hátulja, mert nem ott van a váltó, meg a fogaskeréksor és az emiatt szélesebb aggyal erõsebb kereket is tudnak épiteni bele.
meg a lánc állandó helyzete miatt nem kavar be a pedálozás a lengõkar mozgásába.
na meg az agyváltó... jaj de szeretnék egy ilyen Rohloff-ot... :
pont az a jó ebben a vázban és a yasecban is, hogy relative könnyû a hátulja, mert nem ott van a váltó, meg a fogaskeréksor és az emiatt szélesebb aggyal erõsebb kereket is tudnak épiteni bele.
meg a lánc állandó helyzete miatt nem kavar be a pedálozás a lengõkar mozgásába.
na meg az agyváltó... jaj de szeretnék egy ilyen Rohloff-ot... :
Posted 2002. March 20. - 02:51
Lattatok mar DeKerf Implant vazat??
Arcok az ultrabrutal!!! durvulasra tervezett cromo vaz, az egyetlen cromo vaz ami meg egy hozzam hasonlo `alubuzinak` is tetszik.
Ocsem felpattintja holnap
csoki
Arcok az ultrabrutal!!! durvulasra tervezett cromo vaz, az egyetlen cromo vaz ami meg egy hozzam hasonlo `alubuzinak` is tetszik.
Ocsem felpattintja holnap
csoki
Posted 2002. March 20. - 02:46
[glow=red,2,300]YASEC RULEZ[/glow]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2002. March 20. - 01:51
Opium
a vicc az, hogy egy amcsi ujsagban azt olvastam rola, hogy a ceg olyan freerideosoknak ajanlja, akik eloszor folmennek ahegyre, es aztan lefele durvulnak...
ja es mindossze [glow=red,2,300]3599[/glow]USA dollar, adjak a Rohloffot, a hatsoagyat, rugostagot hozza.
ennyiert megkapot a YASEC Dh gepet, teljesen felszerelve, az meg megiscsak konnyebb, meg MAGYAR
M
a vicc az, hogy egy amcsi ujsagban azt olvastam rola, hogy a ceg olyan freerideosoknak ajanlja, akik eloszor folmennek ahegyre, es aztan lefele durvulnak...
ja es mindossze [glow=red,2,300]3599[/glow]USA dollar, adjak a Rohloffot, a hatsoagyat, rugostagot hozza.
ennyiert megkapot a YASEC Dh gepet, teljesen felszerelve, az meg megiscsak konnyebb, meg MAGYAR
M
Posted 2002. March 19. - 19:14
Ezt már láttam egybe is(persze csak fotón), de azonkívül, hogy úgy néz ki a hátulja, mint egy egybeöntött acél, és kib@sz*tt erõs nem tudom mire jó, van vagy 5 kiló csak a hátulja, lehúz a mélységbe! ;D
opium
opium
Posted 2002. March 19. - 18:59
Posted 2002. March 19. - 18:58
Itt a batyam altal emlitett DH gep, erdemes a honlapon szetnezni
a rohloff ott van benn kozepen
www.nicolai.net
a rohloff ott van benn kozepen
www.nicolai.net
Posted 2002. March 19. - 17:27
Hát ide én is ugatok nagyon (fölöslegesen)
rob természetesen az egyedi termékek iránt érzett rajongása miatt azt mondja: kit érdekel, hogy jobb-e, vagy könnyebb, ha egyszer az enyém az egyetlen az országban, és csak az én igényeimnek megfelelõen készült?
Szóval egy jó Nicolai váz verhetetlen!
rob természetesen az egyedi termékek iránt érzett rajongása miatt azt mondja: kit érdekel, hogy jobb-e, vagy könnyebb, ha egyszer az enyém az egyetlen az országban, és csak az én igényeimnek megfelelõen készült?
Szóval egy jó Nicolai váz verhetetlen!
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 19. - 09:59
Emléxem a képekre. Meggyõzõ volt. Mint egy nagy tál formára olvasztott reszelt sajt. :
Lehet, hogy éhes vagyok? ;D
Lehet, hogy éhes vagyok? ;D
Posted 2002. March 19. - 09:37
Amikor tavaly Tom szétboncolta azt a GT Lobo gépet - na azóta elhiszem, hogy karbonból lehet jót csinálni...
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 19. - 09:34
Karbon fanként hozzáfûzöm: kopogtattatok már meg igazi, nagy átmérõjû karbon vázat? Isteni az a hang!! Mondjuk a Cannondale óriás keresztmetszetei sem rosszak...