[move]800 000 egy redves vázért?!!!![/move]
[shadow=red,left,300]Azért ez egy kicsit sok!!!!![/shadow]
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Spéci vázak vs Tömegtermék
Started by
thommey
, 2002. March 16. 22:06
Posted 2002. March 22. - 21:07
Posted 2002. March 22. - 21:03
nagy_M:
Áruldd már el, honnan vannak neked ilyen király katalógusaid??
Egyébként ha a kerék 29", biztos nagyon jó, de akkor nagyon a felni, hosszabb küllõk, ergó nagyon tömeget kell forgatni, hol van itt a logika? Biztos van rá ésszerû magyarázat, csak én nemtom. (végülis mehetnénk pár colos kerekekkel is, azok télleg könnyûek lennének, csak ahhoz egy kicsit pörögni kéne mint a nyúl).
Szóval hogy is van ez?
B.
Áruldd már el, honnan vannak neked ilyen király katalógusaid??
Egyébként ha a kerék 29", biztos nagyon jó, de akkor nagyon a felni, hosszabb küllõk, ergó nagyon tömeget kell forgatni, hol van itt a logika? Biztos van rá ésszerû magyarázat, csak én nemtom. (végülis mehetnénk pár colos kerekekkel is, azok télleg könnyûek lennének, csak ahhoz egy kicsit pörögni kéne mint a nyúl).
Szóval hogy is van ez?
B.
Posted 2002. March 22. - 20:49
ja es a DH vaz haromezer(gy.k.3000)dollar az usaban, es a Gary vazakra elttartam garancia van (ezt a katalogusban olvastam)
M
M
Posted 2002. March 22. - 19:41
Ez király nagy M! Ez a Gary váz "valószínüleg" nem fog az alsó és a felsõ csõ találkozásánál eltörni.www.marinbikes.com/2002bikes/dh/specs-teamdh.html
Posted 2002. March 22. - 18:55
‘A Gary Fisher’ akiknek teccett.
a kepen levo kero 29 incses kerekatmerovel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy a felni 700c(mint egy orszaguti vagy ciklokrossz gepen, csak az egy collal nagyobb kulso teszi huszonkilencesse. Igy nem kell teljesen uj felniketgyartani, sot szerintem a ciklokrossz kerekek tobbsege eleg eros, azt amugy is CCre szokas hsznalni.
Fisher bacsi egyik masik remeke Sugar+ nevre hallgat, es kisertetiesen hasonlit a Klein Adept-re.. Neveben a plusssz jel a tavalyi evhez kepest újonnan bevezetett allithato rugouthosszra vonatkozik, igy a Cane Creek rugoostagokat 2,8 es 4,1 incs kozott lehet izles szerint allitani. Az amcsi Mountain Bike cimu ujsagban a Sugar3+ szerepelt egy teszben a Specialized FSR, Trek Fuel Giant NRS Marin Wolf Ridge-el. A kerot joonak talaltak, egy baja volt, ugyanaz, minta Trek-nek is. Nem volt osszehangolt az elso es hatso rugozas. Persze ez nem jelen semmit ez csak egy cikk, mashol meg nem szidtak.
van itt velem egy 2001-es katakogus benne erdekes dolgok Fisher felfogasarol, ujitasirol(genesis, 29”...)Sok kep, es a bicikilk csak a felet foglaljak el.
Illusztraciokent beillesztek egy kepet Fisher elso Repack vazarol(kb harminc eve), es egyet a mairol is.
regi
uj
Bocs, ha hosszu voltam, es mar mindent tudtatok...
Ja es nem is igazan egyedi....legkozelebb megprobalok valami egyedirol irni.
M
a kepen levo kero 29 incses kerekatmerovel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy a felni 700c(mint egy orszaguti vagy ciklokrossz gepen, csak az egy collal nagyobb kulso teszi huszonkilencesse. Igy nem kell teljesen uj felniketgyartani, sot szerintem a ciklokrossz kerekek tobbsege eleg eros, azt amugy is CCre szokas hsznalni.
Fisher bacsi egyik masik remeke Sugar+ nevre hallgat, es kisertetiesen hasonlit a Klein Adept-re.. Neveben a plusssz jel a tavalyi evhez kepest újonnan bevezetett allithato rugouthosszra vonatkozik, igy a Cane Creek rugoostagokat 2,8 es 4,1 incs kozott lehet izles szerint allitani. Az amcsi Mountain Bike cimu ujsagban a Sugar3+ szerepelt egy teszben a Specialized FSR, Trek Fuel Giant NRS Marin Wolf Ridge-el. A kerot joonak talaltak, egy baja volt, ugyanaz, minta Trek-nek is. Nem volt osszehangolt az elso es hatso rugozas. Persze ez nem jelen semmit ez csak egy cikk, mashol meg nem szidtak.
van itt velem egy 2001-es katakogus benne erdekes dolgok Fisher felfogasarol, ujitasirol(genesis, 29”...)Sok kep, es a bicikilk csak a felet foglaljak el.
Illusztraciokent beillesztek egy kepet Fisher elso Repack vazarol(kb harminc eve), es egyet a mairol is.
regi
uj
Bocs, ha hosszu voltam, es mar mindent tudtatok...
Ja es nem is igazan egyedi....legkozelebb megprobalok valami egyedirol irni.
M
Posted 2002. March 22. - 03:40
Huuuu! Beindultunk...
Ahhoz kepest hogy az elejen a Trek OCLV-rol volt szo, most mar a DH-FR nyal is csorog rendesen
Ez az ocskos nem tud leallni..(a Ventana-t meg en se lattam)
Thommey: Yasec johogy gyart alugepet , nekem is olyan lesz , majd megprobalom felrakni a kepeket amit a Mester nekem kuldott
A cromo gepe olcsobb , ha jol tudom(lehet hogy nem)
Paraferee: meg nem lattal mindent a DeKerf honlapon van egy singlespeed amin gyonyoruen kidolgozott apro cannabislevelkek vannak 8) ;D majd meg haltam mikor meglattam
Leon:en nem tudok ilyen vazrol..
Az osszes Cove vaz nagyon zsir!!
csocs
Ahhoz kepest hogy az elejen a Trek OCLV-rol volt szo, most mar a DH-FR nyal is csorog rendesen
Ez az ocskos nem tud leallni..(a Ventana-t meg en se lattam)
Thommey: Yasec johogy gyart alugepet , nekem is olyan lesz , majd megprobalom felrakni a kepeket amit a Mester nekem kuldott
A cromo gepe olcsobb , ha jol tudom(lehet hogy nem)
Paraferee: meg nem lattal mindent a DeKerf honlapon van egy singlespeed amin gyonyoruen kidolgozott apro cannabislevelkek vannak 8) ;D majd meg haltam mikor meglattam
Leon:en nem tudok ilyen vazrol..
Az osszes Cove vaz nagyon zsir!!
csocs
Posted 2002. March 21. - 22:12
van a Dekerfnek vmi forgáspont nélküli ösztelós cucca asszem vmi szintézis vagy mi, esetleg tudna vki egy képet nyomni róla?
Posted 2002. March 21. - 21:51
Gyerekek, itt egy GT DHi Race. Ugyan ez is sorozat de kihagyhatatlan.
http://www.gtmountai...mid=102&ml=2001
http://www.gtmountai...mid=102&ml=2001
Posted 2002. March 21. - 21:43
hát nem tom milyn bombered... ez egy Marathon S...
nem tom itthon lehetne-e kapni... de hozzámvághatnák...
nem tom itthon lehetne-e kapni... de hozzámvághatnák...
Posted 2002. March 21. - 21:11
Posted 2002. March 21. - 20:55
Ras: látod ezen a gary gépen is a bomber(em ) figyel!!
mondjuk ez már kicsit másik topic...
de mégis, szted mi a rossz ebben a bomberben és ennyi pénzért mi a jobb?
mondjuk ez már kicsit másik topic...
de mégis, szted mi a rossz ebben a bomberben és ennyi pénzért mi a jobb?
Posted 2002. March 21. - 19:51
ezt meg nem tudom kihagyni.. másik topikban már volt szó rólla...
hát nem gyönyörû?
igaz ez "tömeggyártott" de hát egyszerûen csodálatos...
ez az egy CCsnek ami egy 6 collos rugóútú gép egy DH-FRosnak
hát nem gyönyörû?
igaz ez "tömeggyártott" de hát egyszerûen csodálatos...
ez az egy CCsnek ami egy 6 collos rugóútú gép egy DH-FRosnak
Posted 2002. March 21. - 19:37
Posted 2002. March 21. - 19:12
Posted 2002. March 21. - 19:06
nem allok le,van itt ossztelos is
kb ot incs ut, Easton RAD, vmivelezer dollar felett
szerintem tokre hasonlit egy Kona Stinky-re
asszem ennyi,ja itt a DH gepuk
M
lattatok
kb ot incs ut, Easton RAD, vmivelezer dollar felett
szerintem tokre hasonlit egy Kona Stinky-re
asszem ennyi,ja itt a DH gepuk
M
lattatok
Posted 2002. March 21. - 19:01
folytatom
a multkori DEKERF Implant vaz tulajdonkeppeni testvere,ez is Kanadai es ez is kibir mindent, valamivel olcsobb(valahol 600 dollar korul nemtom pontosan)
a kep pedig:
a multkori DEKERF Implant vaz tulajdonkeppeni testvere,ez is Kanadai es ez is kibir mindent, valamivel olcsobb(valahol 600 dollar korul nemtom pontosan)
a kep pedig:
Posted 2002. March 21. - 18:41
ez az utolso Nicolai vaz(bar ha ennyit nyogtog meg barmi lehet )
110-150 kozt allithato az utja
3 collos,24es kerekkel is mukodik
a jotallas itt is ervenyes
M
110-150 kozt allithato az utja
3 collos,24es kerekkel is mukodik
a jotallas itt is ervenyes
M
Posted 2002. March 21. - 18:36
Posted 2002. March 21. - 10:21
lökjétek a vázakat... öröm lesni a képeket... meg felmosni itt a gép alatt a parkettát... 8)
Posted 2002. March 21. - 09:17
8) jelentem a hivatalban Nálunk megjelentek a katasztrófa védelmisek, mert annyira folyt a nyálam... ;D
Nyugodtan jöhet még egy-két ilyen szééépség...
az amerevfarú kicsike nagyon pipec festést kapott... látszik rajta, hogy az utolsó munkafázisig precízen át van gondolva minden... egyszerûen szép...
PéeF
Nyugodtan jöhet még egy-két ilyen szééépség...
az amerevfarú kicsike nagyon pipec festést kapott... látszik rajta, hogy az utolsó munkafázisig precízen át van gondolva minden... egyszerûen szép...
PéeF