Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Spéci vázak vs Tömegtermék

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
218 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Elõször is köszi a rengeteg választ!
Zorg:Én személy szerint a titántól nem vagyok annyira elalélva,bár ebben lehet,hogy a német Bike egyik cikke a ludas,mert ebben olyan "szép"hosszában szétnyílt alsóvázcsöveket lehetett látni.Bár,ha örökélet garit adnak rá,akkor csak nem lehet vészes a helyzet:)Nekem személy szerint az alu gépek a kedvenceim,nem tudom,hogy Yasec gyárt-e aluból,de ha nem az sem baj,mert a CrMo is király.Viszont nekem is a Hot Chili,a Yasec,meg Nicolai tetszik a legjobban,meg a Klein,meg a......:)(ja a karbont sem szeretem igazán.Lehet,hogy maradi vagyok:)),csak nem tudom,meg éri-e a Yasec-hez képest a magasabb ár+ még hozzá kell számolnom az utiköltséget is lehet,hogy németországig.
Ja és igen:Ott leszek a kiállításon!!!Megnézem a gépeket ;D
Vadkan:Nekem azzé tetszik a Trek is:)A Giant márkával nem szimpatizálok:(Na remélem nem köveznek meg majd ezért ???
Üdv:Thommey

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Huuu!
Most jutottam csak megint ide, ezeka kepek nagyon coolak :) koszi ertuk!
Szerintem a Trekket  felejtsd el egyszeruen ronda a tobbihez kepest, radasul meg dragabb is..
Szerintem tovabbra is Yasec!!! forever ;D

De a Hot Chilli + a Nikolai is nagyon szep (ezek aztan yoke-olnak :).
Amugy a Nikolai koppintja a Yasecet, o is csinalt 1 Dh gepet ahol ugyanott van a valto, csak ok Rohloff-ot hasznalnak, a lanc maradt a job oldalon..

Zorg altal emlitett markak tenyleg arcpiritoan dragan nyomjak, Dekerf meg ilyenek pl: 1 Yasec kijon 450 dollarbol egy ilyen kulfoldi paripa 2000-nel kezdodik >:(
csoki

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
A legkönnyebb váz 875 g, és azt szeretném tudni, hogy a BikeMag standja hol lesz?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Köszönöm a kpeket!!! Szép, szép, szép kis gépek!!!

zOrg: Nagyon nagyon fúrja már az oldalam a kíváncsiság!!! Ott leszek rám számíthatsz!!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Hmmm...
A topikindító beíráshoz csak annyit: a felsoroltak közül személy szerint csak Yasec, Nicolai és a Hot Chili vázait tartom "egyedinek". Hogy a többit ki és hol gyárt(at)ja - szerintem jobb hallgatni róla. (Globalizáció, mint olyan...)

Amiket megjelöltél potenciális célként:
Nicolai vagy Yasec - szvsz. Nem tudom, mennyire hype igényeid vannak vázkialakítást, bowdenszemeket, etc. illetõen. Szóba került itt a titán is, mint alapanyag. Jómagam meglehetõsen "titánbuzi" vagyok - már ami a "álmokat" illeti -, de:
Merlin, Litespeed - vadító bringák a még vadítóbb marketingnek köszönhetõen. Már szinte azt sem tudják eldönteni melyikük legyen az aktuális legeslegekszkluzívabb...
iF, Moots, DeKerf, Spectrum és még néhány manufaktúra - leginkább az iF, csak "nehéz" hozzájutni. Ebben a kategóriában az árak már nem is karcolják a realitás határait.
Én tõlük voltam "hasraesve" - egész addig, míg ki nem mentünk a csehekhez. Azóta a non-plus-ultra: Morati. És ami most már tuti: a kiállításon a BikeMag standon lesz néhány meglepetésünk. Feltétlenül gyere ki!

üdv
zOrg

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Szerintem egy vaz legyen jo eross elosszor ...konnyitsenek rajta ahol lehet masodszor ...ne legyen draga harmadszor ...majd en kulonlegesse teszem a vegen :) :D ;D

Komolyan... inkabb veszek egy olcsobb vazat ami megbizhato , es tuti alkatreszekkel tudok konnyiteni rajta ugy hogy nem lessz dragabb , mint ha megvettem volna egy mester altal , uvegalatt gyartott hiperszuper vaza...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Trek 9.8 és a Giant MCM Team karbon, a többiek pedig nem, ha jól tudom. Az MCM 1200g és nagyon szép, tudom ajánlani, az árát megéri. Különcségnek a Nicolai pártját fogom tisztán érzelmi alapon.
Gyári és egyedi vváz között szerintem csak a feeling más, mínõségben nincs olyan sok különbség. Én úgy tudom, hogy a felsoroltak mind gyárban készülnek, csak más darabszámmal más módszerrel más célközönségnek. /Vastagpénztárca rulez!/

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Opa mit kezdjek ilyen nyeregvázcsõszöggel? ez a gép felfelé hátraesik...

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Ras+a többiek:

Bocs, egy kicsit elábrándoztam.
De én csak jót akartam! ;D
Ras én neked egy Balfa BB7-est ajánlok, az pont jó neked!;D ;)

opium

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Íme a képek,ahogy kérted:)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
És végre egy ember akinek sikerült az élet !  ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Major:Köszi a telszámot:)
Nem úszom lében,de nincs se feleség,sem gyerek,a lakást a cég fizeti,úgyhogy túl sok kiadásom nincs a kaján,na meg a bringán kívül:)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
thommey:
Hát nem vagy szegény legény ha ilyeneken gondolkozol sz tuti!!!!
Naszóval Yasec száma: 06309474585  ;)

Képeket még!!! Jó látni ezeket az egyedi bringákat!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nem azér de OPa amiket te ajánlottál nem olyan stílusú vázak mint amikrõl fentebb szó volt...

az a GIANT elég cool de én inkább Yasec mesterrel készíttetnék vázat...

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Egy GSR Mach 9-et vegyél, a rugóúttal nem lesz gondod, de pl. az egyik kedvencem a Karpiel Armageddon, bár nekem ezek kib@sz*tt drágák. :)

opium

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Súlyban, árban, a Giant MCM Team a nyerõ! És nekem még a színe is bejön.  8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
thommey!

nem rossz kis vázakat soroltál föl! ;D

én tovább szûkíteném a kört:
yasec, klein vs trek (a merida nagyon tömegtermék, hiába jó váz... a festése sem teccik... :P )

!! SZVSZ !!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ja és tudja valaki Yasec telszámát?Ott lesz a kiállításon?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
Látom beindult a topic ;D
Na akkor asszem leszûkíteném a kört.Szóval amit vennék,azok közül ezek jöhetnének szóba:
Yasec,Hot Chili Zymotic-705EUR,Klein Attitude Race-919EUR,Tomac Buckshot-1170EUR,és a Nicolai Argon-970EUR.Namost jobbak-e ezek,mint a Trek 9.8-1533EUR,vagy a Giant Team MCM,Merida Magnesium?Bár árban a Trek kicsit még fölöttük is van.Szóval ebben kérném,hogy segítsetek!

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Són!

Rátapintottál a lényegre. Ez a két gép a legállatabb. De még megemlíteném a Cortina nevet is. / a New WD-ben ilyennel nyomná le a srác azt a három emeletnyi letörést./CSodaszép egy masina. :) Ha sok pízem lesz ilyent veszek. ::)Posted ImageJODA