Elõször is köszi a rengeteg választ!
Zorg:Én személy szerint a titántól nem vagyok annyira elalélva,bár ebben lehet,hogy a német Bike egyik cikke a ludas,mert ebben olyan "szép"hosszában szétnyílt alsóvázcsöveket lehetett látni.Bár,ha örökélet garit adnak rá,akkor csak nem lehet vészes a helyzet:)Nekem személy szerint az alu gépek a kedvenceim,nem tudom,hogy Yasec gyárt-e aluból,de ha nem az sem baj,mert a CrMo is király.Viszont nekem is a Hot Chili,a Yasec,meg Nicolai tetszik a legjobban,meg a Klein,meg a......(ja a karbont sem szeretem igazán.Lehet,hogy maradi vagyok:)),csak nem tudom,meg éri-e a Yasec-hez képest a magasabb ár+ még hozzá kell számolnom az utiköltséget is lehet,hogy németországig.
Ja és igen:Ott leszek a kiállításon!!!Megnézem a gépeket ;D
Vadkan:Nekem azzé tetszik a Trek is:)A Giant márkával nem szimpatizálok:(Na remélem nem köveznek meg majd ezért ???
Üdv:Thommey
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Spéci vázak vs Tömegtermék
Indította
thommey
, 2002. március 16. 22:06
Írta 2002. március 19. - 07:39
Írta 2002. március 19. - 03:17
Huuu!
Most jutottam csak megint ide, ezeka kepek nagyon coolak koszi ertuk!
Szerintem a Trekket felejtsd el egyszeruen ronda a tobbihez kepest, radasul meg dragabb is..
Szerintem tovabbra is Yasec!!! forever ;D
De a Hot Chilli + a Nikolai is nagyon szep (ezek aztan yoke-olnak .
Amugy a Nikolai koppintja a Yasecet, o is csinalt 1 Dh gepet ahol ugyanott van a valto, csak ok Rohloff-ot hasznalnak, a lanc maradt a job oldalon..
Zorg altal emlitett markak tenyleg arcpiritoan dragan nyomjak, Dekerf meg ilyenek pl: 1 Yasec kijon 450 dollarbol egy ilyen kulfoldi paripa 2000-nel kezdodik >
csoki
Most jutottam csak megint ide, ezeka kepek nagyon coolak koszi ertuk!
Szerintem a Trekket felejtsd el egyszeruen ronda a tobbihez kepest, radasul meg dragabb is..
Szerintem tovabbra is Yasec!!! forever ;D
De a Hot Chilli + a Nikolai is nagyon szep (ezek aztan yoke-olnak .
Amugy a Nikolai koppintja a Yasecet, o is csinalt 1 Dh gepet ahol ugyanott van a valto, csak ok Rohloff-ot hasznalnak, a lanc maradt a job oldalon..
Zorg altal emlitett markak tenyleg arcpiritoan dragan nyomjak, Dekerf meg ilyenek pl: 1 Yasec kijon 450 dollarbol egy ilyen kulfoldi paripa 2000-nel kezdodik >
csoki
Írta 2002. március 18. - 22:32
A legkönnyebb váz 875 g, és azt szeretném tudni, hogy a BikeMag standja hol lesz?
Írta 2002. március 18. - 19:34
Köszönöm a kpeket!!! Szép, szép, szép kis gépek!!!
zOrg: Nagyon nagyon fúrja már az oldalam a kíváncsiság!!! Ott leszek rám számíthatsz!!!
zOrg: Nagyon nagyon fúrja már az oldalam a kíváncsiság!!! Ott leszek rám számíthatsz!!!
Írta 2002. március 18. - 16:10
Hmmm...
A topikindító beíráshoz csak annyit: a felsoroltak közül személy szerint csak Yasec, Nicolai és a Hot Chili vázait tartom "egyedinek". Hogy a többit ki és hol gyárt(at)ja - szerintem jobb hallgatni róla. (Globalizáció, mint olyan...)
Amiket megjelöltél potenciális célként:
Nicolai vagy Yasec - szvsz. Nem tudom, mennyire hype igényeid vannak vázkialakítást, bowdenszemeket, etc. illetõen. Szóba került itt a titán is, mint alapanyag. Jómagam meglehetõsen "titánbuzi" vagyok - már ami a "álmokat" illeti -, de:
Merlin, Litespeed - vadító bringák a még vadítóbb marketingnek köszönhetõen. Már szinte azt sem tudják eldönteni melyikük legyen az aktuális legeslegekszkluzívabb...
iF, Moots, DeKerf, Spectrum és még néhány manufaktúra - leginkább az iF, csak "nehéz" hozzájutni. Ebben a kategóriában az árak már nem is karcolják a realitás határait.
Én tõlük voltam "hasraesve" - egész addig, míg ki nem mentünk a csehekhez. Azóta a non-plus-ultra: Morati. És ami most már tuti: a kiállításon a BikeMag standon lesz néhány meglepetésünk. Feltétlenül gyere ki!
üdv
zOrg
A topikindító beíráshoz csak annyit: a felsoroltak közül személy szerint csak Yasec, Nicolai és a Hot Chili vázait tartom "egyedinek". Hogy a többit ki és hol gyárt(at)ja - szerintem jobb hallgatni róla. (Globalizáció, mint olyan...)
Amiket megjelöltél potenciális célként:
Nicolai vagy Yasec - szvsz. Nem tudom, mennyire hype igényeid vannak vázkialakítást, bowdenszemeket, etc. illetõen. Szóba került itt a titán is, mint alapanyag. Jómagam meglehetõsen "titánbuzi" vagyok - már ami a "álmokat" illeti -, de:
Merlin, Litespeed - vadító bringák a még vadítóbb marketingnek köszönhetõen. Már szinte azt sem tudják eldönteni melyikük legyen az aktuális legeslegekszkluzívabb...
iF, Moots, DeKerf, Spectrum és még néhány manufaktúra - leginkább az iF, csak "nehéz" hozzájutni. Ebben a kategóriában az árak már nem is karcolják a realitás határait.
Én tõlük voltam "hasraesve" - egész addig, míg ki nem mentünk a csehekhez. Azóta a non-plus-ultra: Morati. És ami most már tuti: a kiállításon a BikeMag standon lesz néhány meglepetésünk. Feltétlenül gyere ki!
üdv
zOrg
Írta 2002. március 18. - 15:35
Szerintem egy vaz legyen jo eross elosszor ...konnyitsenek rajta ahol lehet masodszor ...ne legyen draga harmadszor ...majd en kulonlegesse teszem a vegen ;D
Komolyan... inkabb veszek egy olcsobb vazat ami megbizhato , es tuti alkatreszekkel tudok konnyiteni rajta ugy hogy nem lessz dragabb , mint ha megvettem volna egy mester altal , uvegalatt gyartott hiperszuper vaza...
Komolyan... inkabb veszek egy olcsobb vazat ami megbizhato , es tuti alkatreszekkel tudok konnyiteni rajta ugy hogy nem lessz dragabb , mint ha megvettem volna egy mester altal , uvegalatt gyartott hiperszuper vaza...
Írta 2002. március 18. - 01:47
A Trek 9.8 és a Giant MCM Team karbon, a többiek pedig nem, ha jól tudom. Az MCM 1200g és nagyon szép, tudom ajánlani, az árát megéri. Különcségnek a Nicolai pártját fogom tisztán érzelmi alapon.
Gyári és egyedi vváz között szerintem csak a feeling más, mínõségben nincs olyan sok különbség. Én úgy tudom, hogy a felsoroltak mind gyárban készülnek, csak más darabszámmal más módszerrel más célközönségnek. /Vastagpénztárca rulez!/
Gyári és egyedi vváz között szerintem csak a feeling más, mínõségben nincs olyan sok különbség. Én úgy tudom, hogy a felsoroltak mind gyárban készülnek, csak más darabszámmal más módszerrel más célközönségnek. /Vastagpénztárca rulez!/
Írta 2002. március 17. - 23:29
Írta 2002. március 17. - 23:11
Ras+a többiek:
Bocs, egy kicsit elábrándoztam.
De én csak jót akartam! ;D
Ras én neked egy Balfa BB7-est ajánlok, az pont jó neked!;D
opium
Bocs, egy kicsit elábrándoztam.
De én csak jót akartam! ;D
Ras én neked egy Balfa BB7-est ajánlok, az pont jó neked!;D
opium
Írta 2002. március 17. - 22:26
Írta 2002. március 17. - 22:24
Írta 2002. március 17. - 22:12
Major:Köszi a telszámot:)
Nem úszom lében,de nincs se feleség,sem gyerek,a lakást a cég fizeti,úgyhogy túl sok kiadásom nincs a kaján,na meg a bringán kívül:)
Nem úszom lében,de nincs se feleség,sem gyerek,a lakást a cég fizeti,úgyhogy túl sok kiadásom nincs a kaján,na meg a bringán kívül:)
Írta 2002. március 17. - 21:59
thommey:
Hát nem vagy szegény legény ha ilyeneken gondolkozol sz tuti!!!!
Naszóval Yasec száma: 06309474585
Képeket még!!! Jó látni ezeket az egyedi bringákat!!!
Hát nem vagy szegény legény ha ilyeneken gondolkozol sz tuti!!!!
Naszóval Yasec száma: 06309474585
Képeket még!!! Jó látni ezeket az egyedi bringákat!!!
Írta 2002. március 17. - 21:01
nem azér de OPa amiket te ajánlottál nem olyan stílusú vázak mint amikrõl fentebb szó volt...
az a GIANT elég cool de én inkább Yasec mesterrel készíttetnék vázat...
az a GIANT elég cool de én inkább Yasec mesterrel készíttetnék vázat...
Írta 2002. március 17. - 20:55
Egy GSR Mach 9-et vegyél, a rugóúttal nem lesz gondod, de pl. az egyik kedvencem a Karpiel Armageddon, bár nekem ezek kib@sz*tt drágák.
opium
opium
Írta 2002. március 17. - 20:27
Írta 2002. március 17. - 20:18
thommey!
nem rossz kis vázakat soroltál föl! ;D
én tovább szûkíteném a kört:
yasec, klein vs trek (a merida nagyon tömegtermék, hiába jó váz... a festése sem teccik... )
!! SZVSZ !!
nem rossz kis vázakat soroltál föl! ;D
én tovább szûkíteném a kört:
yasec, klein vs trek (a merida nagyon tömegtermék, hiába jó váz... a festése sem teccik... )
!! SZVSZ !!
Írta 2002. március 17. - 18:16
Írta 2002. március 17. - 14:51
Sziasztok!
Látom beindult a topic ;D
Na akkor asszem leszûkíteném a kört.Szóval amit vennék,azok közül ezek jöhetnének szóba:
Yasec,Hot Chili Zymotic-705EUR,Klein Attitude Race-919EUR,Tomac Buckshot-1170EUR,és a Nicolai Argon-970EUR.Namost jobbak-e ezek,mint a Trek 9.8-1533EUR,vagy a Giant Team MCM,Merida Magnesium?Bár árban a Trek kicsit még fölöttük is van.Szóval ebben kérném,hogy segítsetek!
Látom beindult a topic ;D
Na akkor asszem leszûkíteném a kört.Szóval amit vennék,azok közül ezek jöhetnének szóba:
Yasec,Hot Chili Zymotic-705EUR,Klein Attitude Race-919EUR,Tomac Buckshot-1170EUR,és a Nicolai Argon-970EUR.Namost jobbak-e ezek,mint a Trek 9.8-1533EUR,vagy a Giant Team MCM,Merida Magnesium?Bár árban a Trek kicsit még fölöttük is van.Szóval ebben kérném,hogy segítsetek!
Írta 2002. március 17. - 12:26
Són!
Rátapintottál a lényegre. Ez a két gép a legállatabb. De még megemlíteném a Cortina nevet is. / a New WD-ben ilyennel nyomná le a srác azt a három emeletnyi letörést./CSodaszép egy masina. Ha sok pízem lesz ilyent veszek. :JODA
Rátapintottál a lényegre. Ez a két gép a legállatabb. De még megemlíteném a Cortina nevet is. / a New WD-ben ilyennel nyomná le a srác azt a három emeletnyi letörést./CSodaszép egy masina. Ha sok pízem lesz ilyent veszek. :JODA