Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

milyen brinyót kéne vennem?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
239 replies to this topic

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
De akkor miért van az hogy egy GT chucker 1.0 120e Ft. Azon van minden amit elsoroltam. És ha építek egyet? Matrix airborne+ mozo rm500a, plusz olcsó alkatrészek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
epp kezdtem volna felsorolni, de elolvastam a max 100e forintig, es max annyit tudok modnani, h menj el a tescoba, vegyel egy "nagy" telos gepet, es tegyel fel ra nagy gumit, mar ha belefer.....
126korul van az alap polarx is, a legoclsobb alkatreszekkel, meg vmi kis ici pici teloval...
100e-ert SOHA senki nem fog kapni olyan bicot, amit megalmodott....
egy alap magellan crater is 8xe ft, egy r200-assal....
tarcsafek meg :-X
kis fejszamolas!!!!!

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Milyen brinyót tudtok ajánlani max 100e Ft-ig? Ami olyan nagyából mint a GT Chucker 1.0, tehát nagy elsó teló jó és szép váz, tárcsafék széles gumi....

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Jah?!

Azért nem történnek ilyen gyorsan a dolgok. Elõbb eladom a mostanit, várok a hitelt, osztán mehet a banzáj! ;D

Csak terv!

Kérdezd meg a tulajtól.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem azt írtad,h nem kellenének a kerekek,mert tfék nuku?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Milyen kerekek?

??? ??? ???

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
henger;ha megvenném tõled a kerekeket,mennyiért adnád L õket?:)
A kerón én is gondolkoztam,csak nekem a váz+a villa nem kell:D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
mázlista

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
henger: ezzel valahogy én is így vagyok... ;D Pl most van apróban e+h xt v-fék 14e-ért, talán még lenne is annyim, de sajna a rohadt telót kell megjavíttatnom... :-\

ON

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
a használt dolgok is néha nagyon jók!!
nyáron vettem egy manotou black -et féláron és teljesen jó kb.2-300 km lehetett benne. ;)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts

Használt brinyóban nem gondolkodtok, az alapból kiesik? Csak ezért mert van jópár frankó bringa az apróban a 130e-s határon belül. Pl: Magellán Pyxis '03, 18"-os kék/fehér
Magellán merev villával
XT hátsóváltóval és V-fékekkel
LX átdobóval
DEORE váltókarokkal (új)
SRAM 7.0 lánckeréksorral (új)
FSA VDrive hajtókarral (új) és kormánycsapággyal
CODA pedállal (új)
CANONDALE Fire tárcsás agyakkal (új), kormánnyal (új) és fékkarokkal (új) vagy SRAM 9.0 fékkarokkal
MAVIC XM117 felnikkel és DT Black küllõkkel (új)
PAZZAZ stucnival és nyeregrúddal
FIZIK nyereggel (új)
IRC (új) és WTB külsõkkel

és ez mind csak 120e Ft!!!!!!!

Sztem ez elég jól hangzik, és nem vészes az a 120e (szvsz). Bár ez szubjektív, de sztem ez egy gyönyörû bringa.

Gondolkodtam ezen is, bevallom. Megvenném kerekek nélkül, mert nekem nem kell tárcsafék ;)
Egy XC gépre sztem V való.
Használt gépek is jók, csak az aluváz kicsit problémásabb, meg ugye a felhozatal is esetleges. Most vannak jó cuccok, mikor le vagyok égve... Március közepén, tutira nem lesz semmi.

Egyébként az én bringám is eladó!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
hmm télleg. azért ez inkább megéri a 120at, mint akár az author vagy a serpens ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Használt brinyóban nem gondolkodtok, az alapból kiesik? Csak ezért mert van jópár frankó bringa az apróban a 130e-s határon belül. Pl: Magellán Pyxis '03, 18"-os kék/fehér
Magellán merev villával
XT hátsóváltóval és V-fékekkel
LX átdobóval
DEORE váltókarokkal (új)
SRAM 7.0 lánckeréksorral (új)
FSA VDrive hajtókarral (új) és kormánycsapággyal
CODA pedállal (új)
CANONDALE Fire tárcsás agyakkal (új), kormánnyal (új) és fékkarokkal (új) vagy SRAM 9.0 fékkarokkal
MAVIC XM117 felnikkel és DT Black küllõkkel (új)
PAZZAZ stucnival és nyeregrúddal
FIZIK nyereggel (új)
IRC (új) és WTB külsõkkel

és ez mind csak 120e Ft!!!!!!!

Sztem ez elég jól hangzik, és nem vészes az a 120e (szvsz). Bár ez szubjektív, de sztem ez egy gyönyörû bringa.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
hmm az author nem tûnik rossznak, csak az a villa ami benne van :-/ háát, szerény véleményem szerint vedd azt amelyik etszik, de azt rst -s változatot érdemes elfelejteni. ebben az idõben ugyan az mint a merevvilla...
biztos lehet kérni teló nélkül is és még olcsóbb is lesz! aztán késöbb meg teló!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Ahogy nézem, nincs belõle 18-as.
Meg kapásból kicserélném a telót, meg a kerekeket.
Kelly's Imagine is ennyiért van pl.
De egy Manitou Axel Comp villával, Kinesis vázzal, leheletnyivel jobb felszereltséggel a Majesty sem lenne rossz vétel, és ha mindent összeszámolok, reális is.
Trek 4900?
Magellan Serpens/Polaris tuningolva?

Mit lehet ma kapni 170ezer körül?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
dc: ha tudsz majd még költeni a bicóra, vedd a serpenst, egyszerûbb egy telót cserélni, mint 57 alkatrészt (bár nem feltétlenül olcsóbb) és ha olvastad a bikemag idei (passz melyik) számát a merevvillatesztrõl, akkor (szerintük) nem is olyan szar a magellán merevvilla.
Ha meg hajlandó vagy kiadni akár 130at is a bringára, akkor egyetértek az elõttemszólóval.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Author Opus. 130 000 Ft. Cakonpakk. Menetkész.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Nos, én számolgattam magamnak egy bringát.
Totál alkatrészekbõl építve, tehát ennél csak olcsóbban jön ki:
Váz: Serpens/Matrix Team/Kona Lanai (max. 40k-ért)
Kerekek: B+ XC Light
Kormcsapi: Cane Creek
Alivio: Középcsapágy, váltók
B+: Stucni, kormány, nyereg, nyeregcsõ, markolat, bovden
Fék, fékkarok, váltókarok gazdasági szempontból használtan.

Így, teló nélkül 130-140-re jön ki, és ez már elég jó, sztem XC versenyre (az én szintemen), és maratonokra elegendõ.

dchard

dchard

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Üdv!
Szerintem a Serpens vázra is 5év gari van(abból kiindulva hogy a klasszisokkal rosszabb Hydrámra annyi volt :) ) viszont a Serpensen a merev villa ellenére egy korábbi hozzászóló elmondása szerint jobb a felszereltség. Ide tartozik még : annyira nem vagyok amatõr hogy néhány dolgot ne tudjak rá megvenni/megcsinálni, csak komplett bicó összeválogatására/megépítésére nincs idõm.
Tehát a kérésem az hogyha valakinek van véleménye, esetleg tud az elvárásoknak megfelelõ bicót a 110-120as kategóriában az írja meg bátran, szükségem van ;D
Elõre is köszike:
Dc

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
dchard

Garanciális szempontból a Kona vázra 5-évet adnak ami ugyebár nem elhanyagolható. (Van Kona topic is)

Bár olvass utánna az Author topic-ban miket írnak azokról. (Elég jókat.) (Mármint az Author-okról) :D