Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

II. Mátra Maraton
Indította
bors
, 2003. május 06. 10:47
Írta 2003. augusztus 31. - 10:34

Miért?Nekem a t*köm tele van már a hõséggel.EZER jó lenne úgy 23-25 fok (h ne az izzadságomba fürödjek az elismerõ tekintetek helyett ),alig szemerkélõ esõvel (h ne legyen por) és alig érezhetõ szellõvel.NYAMM ;D (pont amilyen idõ most van odakint-megyek is tekerni 1 jót
)

Írta 2003. augusztus 31. - 09:39

Szélbõl csakis a hátszél jöhet szóba, esõ az azt hiszem senkinek sem hiányzik.
Írta 2003. augusztus 31. - 08:19

Írta 2003. augusztus 31. - 08:17

vendég__*
Írta 2003. augusztus 30. - 19:24

ÜDV elvtársak
Ma voltam pályabejárni (classic). Nem lett rossz, csak kicsit sok a beton
.
Az elöttem íróhoz csatlakozva, tényleg csak a sípályán lehet igazán elfáradni, DE aki jobb kondiban érzi magát, az nyomja ott is nyugodtan, mert a többi már csak túrázás ;D.
SOKK szerencsét mindenkinek!!!
Találkozunk a versenyen! 8) 8) 8)
Marci
Ma voltam pályabejárni (classic). Nem lett rossz, csak kicsit sok a beton

Az elöttem íróhoz csatlakozva, tényleg csak a sípályán lehet igazán elfáradni, DE aki jobb kondiban érzi magát, az nyomja ott is nyugodtan, mert a többi már csak túrázás ;D.
SOKK szerencsét mindenkinek!!!
Találkozunk a versenyen! 8) 8) 8)
Marci
Írta 2003. augusztus 30. - 17:39

nálunk van még 1 hely üresen faházban!!!
akit érdekel irjon ide vagy telefon: 30-563-5087
ors
Írta 2003. augusztus 30. - 00:52

egyetertek. de akkor foglaljad legyszi! te ugyis sokkal többet nézed ezt, hátha tudod hogy olddd meg ;D
kössz ;D
Írta 2003. augusztus 30. - 00:48

faházat pályázzuk meg,nincs olyan meleg akkor már éjszaka,no meg abban könnyebb a dínom-dánom,és kellemesebb a pihi.
Írta 2003. augusztus 30. - 00:12

jaa:) már van 2 C6-forumtím is:D
mi vagyunk mbrp-vel és mbrp_öccsel a krikkTEAM ;D
jajj de jó kis összeröffenés lesz ;D
alvás hogy lesz? sátor, vagy a bicóra fexünk?
remélem nem lesz csúnya idõ...
mi vagyunk mbrp-vel és mbrp_öccsel a krikkTEAM ;D
jajj de jó kis összeröffenés lesz ;D
alvás hogy lesz? sátor, vagy a bicóra fexünk?
remélem nem lesz csúnya idõ...
Írta 2003. augusztus 30. - 00:07

GIÁNS erezdLahajamat lesz!
ma neveztem Lorkámat is+pízt adtam fel,már tuti a csapat;
Bruce (átírva 85rõl,sok lett volna neki ;D) - Lorka -én (ide mindenki az én nevemet képzelje
)
ez lészen a SZEDD ALÁ tím
van még olyanis UNITED KRIKK tím
ez meg a Thez+Rózsi+Rózsitesó triót takarja.
Szal mi hatan írtjuk majd a Büdibogarakat és a Büdibogárírtókat.
ÉS PERSZE ZOMBATON PARTY!
ma neveztem Lorkámat is+pízt adtam fel,már tuti a csapat;
Bruce (átírva 85rõl,sok lett volna neki ;D) - Lorka -én (ide mindenki az én nevemet képzelje

ez lészen a SZEDD ALÁ tím
van még olyanis UNITED KRIKK tím
ez meg a Thez+Rózsi+Rózsitesó triót takarja.
Szal mi hatan írtjuk majd a Büdibogarakat és a Büdibogárírtókat.
ÉS PERSZE ZOMBATON PARTY!
Írta 2003. augusztus 29. - 22:34

Egyébként a Szén-patak aljában forgatták a Farm cimû valooságsót a Viasat 3-on..... egyszer mentünk arra bringázni és akkor forgattak, ott vágták a fát a srácok.....
Írta 2003. augusztus 29. - 16:15

Drága sporttársak! 
Szvsz. ez alkalommal is csinálhatnánk összeröffenést pl. Egerszalókon, mondjuk szombat este... (mint múltkor: pezsgõ-Bomba) ;D ;D
Ugy Tyito,Thommey és a többiek?

Szvsz. ez alkalommal is csinálhatnánk összeröffenést pl. Egerszalókon, mondjuk szombat este... (mint múltkor: pezsgõ-Bomba) ;D ;D
Ugy Tyito,Thommey és a többiek?
Írta 2003. augusztus 29. - 16:09

A kéksig ugyanolyan lessz mint tavaly ;D
onnan a többi pedig csak egy kis túrázás ;D
onnan a többi pedig csak egy kis túrázás ;D
Írta 2003. augusztus 29. - 15:43

Szijasztok!!!
Azért nem kell bekeklini....minden maraton ilyen...sõt
ez az egyik legeslegjobb, mert pont annyi kemény van benne amennyi kell...az a lényeg hogy a sípályán ne lõdd el az össze patront mert akkor a veseny végig nem találod meg....legalábbis nekem ez a tapasztalatom...inkább told egy kicsit de ne dölgöld ki magad rögtön az elején...
Amúgy tavalyhoz képest változott valami...mert én úgy vettem észre, hogy ameddig elõször vissza nem megyünk Mátraházára addig minden a tavalyi....
Most jöttem haza onnan, már láttam szalagozásokat, szép fehér szalag a fán azt kell majd figyelni, vagyi szerintem....Kiskõnél igencsak faja az út, kicsit köves, de jó a kilátás, és a vesekövedet is garantáltan apírtja...de viszont aki bírja annak lehet száguldani, és annyit még hogy figyeljétek a hegyen a libasort, meg a legjobb volt az egészben....de ezt majd megtudja az aki eljön
)
Üdv...Sianis
Azért nem kell bekeklini....minden maraton ilyen...sõt
ez az egyik legeslegjobb, mert pont annyi kemény van benne amennyi kell...az a lényeg hogy a sípályán ne lõdd el az össze patront mert akkor a veseny végig nem találod meg....legalábbis nekem ez a tapasztalatom...inkább told egy kicsit de ne dölgöld ki magad rögtön az elején...
Amúgy tavalyhoz képest változott valami...mert én úgy vettem észre, hogy ameddig elõször vissza nem megyünk Mátraházára addig minden a tavalyi....
Most jöttem haza onnan, már láttam szalagozásokat, szép fehér szalag a fán azt kell majd figyelni, vagyi szerintem....Kiskõnél igencsak faja az út, kicsit köves, de jó a kilátás, és a vesekövedet is garantáltan apírtja...de viszont aki bírja annak lehet száguldani, és annyit még hogy figyeljétek a hegyen a libasort, meg a legjobb volt az egészben....de ezt majd megtudja az aki eljön

Üdv...Sianis
Írta 2003. augusztus 29. - 08:23

Írta 2003. augusztus 29. - 07:56

na szoval:
a contim tényleg 750 grammos és lapátmintás...
a térképtõl kirázott a hideg...
valamiért nem akarják megkapni a zsé-t ... pedig utaltam
ja ha valaki a rendezõkkel akar dumálni vuelta@axelero.hu
a contim tényleg 750 grammos és lapátmintás...
a térképtõl kirázott a hideg...
valamiért nem akarják megkapni a zsé-t ... pedig utaltam
ja ha valaki a rendezõkkel akar dumálni vuelta@axelero.hu
Írta 2003. augusztus 28. - 23:58

Bruce! 
Kösz, hogy szóltál!
Már írtam mélt, hogy elírás-e vagy tényleg van aki ezt a nevet használja?

Kösz, hogy szóltál!
Már írtam mélt, hogy elírás-e vagy tényleg van aki ezt a nevet használja?
Írta 2003. augusztus 28. - 23:00

cewasztok! 
Ez lesz a 2. maratonom. Az elsõ a szegedi volt. Ott majdnem végkimerülésben elpatkoltam.
(ezt hívják szép halálnak
)
Mivel oda vasárnap reggel érkeztünk meg ,így nem adódott lehetõség semmilyen összejövetelre részemrõl..... szóval azt szeretném kérdezni ,hogy miféle buliszerûséget szoktatok csapni abban az esetben ha az apraja-nagyja már összegyülik a tett helyszínén a maratoni megmérettetés elõestéjén?
Köszi elõre is a sok-sok választ!!!!
bye: kergeegér

Ez lesz a 2. maratonom. Az elsõ a szegedi volt. Ott majdnem végkimerülésben elpatkoltam.

Mivel oda vasárnap reggel érkeztünk meg ,így nem adódott lehetõség semmilyen összejövetelre részemrõl..... szóval azt szeretném kérdezni ,hogy miféle buliszerûséget szoktatok csapni abban az esetben ha az apraja-nagyja már összegyülik a tett helyszínén a maratoni megmérettetés elõestéjén?
Köszi elõre is a sok-sok választ!!!!

bye: kergeegér
Írta 2003. augusztus 28. - 19:37

Hát remélem rendesen ki lesz jelölve a pálya! Nagyfiammal ez lesz az elsõ maratonunk, aztán fasza vóna rögtön eltévedni! Én szerintem nyugodtan lehetne a lájtot külön rajtoltatni, amikor a kemény csávók, meg csajok mán elhúztak!Na majcsak lesz valahogy!
Üdv:G.Pityu
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. augusztus 28. - 19:09

A rövidtáv szerintem úgy megy, hogy kihagyja a sípályát... azaz egybõl lefelé indul el és onnan jön vissza is...
persze ez csak tipp