akkor legyen ma megint szo a bicokrol.
tud valaki, valamit az össztelos UMF ararol!?
az hogy majusban erkezik, az mar tiszta. meg az is, hogy mikor gizmo tesztelte spanyolba, utanna nem is akarta kiadni a kezeböl.
....csak how much!?
amugy meg a nemet bike-ban olvastam, hogy a merida team csinal europai road show-t, ahol van ugra-bugra, meg gepmegtekintes nyalcsorgatasi lehetöseggel!
vajon eljönnek hazankba is?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Started by
yalaman
, 2003. April 07. 18:16
Posted 2003. April 08. - 17:57
Posted 2003. April 08. - 17:53
Posted 2003. April 08. - 17:51
Posted 2003. April 08. - 17:49
Posted 2003. April 08. - 17:34
Posted 2003. April 08. - 17:17
szerintem ha csak egy feketet vagnanak hozzad, avval is meg lennel elegedve!? vagy nem???
Posted 2003. April 08. - 17:03
nem tudom jól mutatna e 2002- es drifterben egy black elite (vörös) 8) ???
ûnagyon szeretném aztat !!!!
ûnagyon szeretném aztat !!!!
Posted 2003. April 08. - 16:57
jo is az! 2 haveromnak is az van! szep pirosban!
asszem 110!?
talan pesten be lehet szerezni olcsobban!
vagy ebay!
asszem 110!?
talan pesten be lehet szerezni olcsobban!
vagy ebay!
Posted 2003. April 08. - 16:51
Posted 2003. April 08. - 16:50
en meg mar az össztelos UMF-re vagyok tejjessen begerjedve.
b@ssza meg, addig nyerni kene a lotton! ;D
b@ssza meg, addig nyerni kene a lotton! ;D
Posted 2003. April 08. - 16:44
zo-lle jól beszélsz!
csak a mavic teheti meg hogy 6- csillagos égig adja a felnieit pedig vannak olyan jók olcsóbban is !
nem ide vágott de jó hasonalt!
az idei revenge váz nagyon szép bár a tavalyi se volt csúnya!
a meridánál a spec helyett lévõ race érdekes eléggé febr. bikkmakk.
csak a mavic teheti meg hogy 6- csillagos égig adja a felnieit pedig vannak olyan jók olcsóbban is !
nem ide vágott de jó hasonalt!
az idei revenge váz nagyon szép bár a tavalyi se volt csúnya!
a meridánál a spec helyett lévõ race érdekes eléggé febr. bikkmakk.
Posted 2003. April 08. - 16:38
bocsi eric, tudom, a caprine-nek is vannak komolyabb bicoi, de nalunk sopronban inkabb a bevasarlo-kategoriat latom.
ergo, minden gyarto csinal gagyibbat is, mert abbol jön a penz, amit a tömeg vesz meg.
ergo, minden gyarto csinal gagyibbat is, mert abbol jön a penz, amit a tömeg vesz meg.
Posted 2003. April 08. - 16:16
OK!!
nem így gondoltam!!!!!
nem akarom itt borzolni a kedéjeket!!!!
minden gyártónak vannak gyenge pontjai!!
pl. egy kalahari-t és egy cherokee-t sem lehet összehasonlítani de meridából is vannak még nál is gagyibbak persze van kinek még arr se telik :
szo szo!!
de én emlékszem még nem is olyan régen 2001 ées kék bommerom volt "A" és k. jó bike volt sajnáltam tõle megváni ! dea akkor az a váz és bicó volt a csúcs (irtó szép festése volt)
Posted 2003. April 08. - 16:08
Nana! >
Azért mint minden gyártónak vannak nagyon a béka segge alá tervezett cangái legyen az MERIDA, KONA, vagy Caprine. És ugye vannak a felsõ(bb) kategóriás cangák, amiket nem bevásárlásra szántak a nagymamának! Szóval ne beszéljünk már arról hogy valamelyik gyártó milyen alsó kategóriás cuccokat árul...a másik meg hú de szuper...!!!
Ennyi!
Azért mint minden gyártónak vannak nagyon a béka segge alá tervezett cangái legyen az MERIDA, KONA, vagy Caprine. És ugye vannak a felsõ(bb) kategóriás cangák, amiket nem bevásárlásra szántak a nagymamának! Szóval ne beszéljünk már arról hogy valamelyik gyártó milyen alsó kategóriás cuccokat árul...a másik meg hú de szuper...!!!
Ennyi!
Posted 2003. April 08. - 16:03
a kona abszólut nem alsó kategóriás inkább a magellan hydra, caprine cherokke lett elég felkapott!!
""() más helyen volt!!
a kona meg amúgy mint jó bike!!!
lett felkapottitt sz.helyen!!!!! nem az alsókateg. gépeibõl!!!
""() más helyen volt!!
a kona meg amúgy mint jó bike!!!
lett felkapottitt sz.helyen!!!!! nem az alsókateg. gépeibõl!!!
Posted 2003. April 08. - 15:57
mondjuk azert a konat nem mondanam alsokategoriasnak, a caprine-t mar igen (bocsi, de igy latom).
szerintem a kona most azert tudja mar ilyen "olcson" piacra dobni a cuccait, mert mar nem egy "ekszkluziv" marka, hanem ravetette magat a tömeg, es ugye logikus a dolog, minel többet gyartasz, annal olcsobbak a költsegeid!
ettöl függetlenül meg nagyon jo bicokat csinalnak!
de itt ugye inkabb meridakrol beszelgessünk.
szerintem a kona most azert tudja mar ilyen "olcson" piacra dobni a cuccait, mert mar nem egy "ekszkluziv" marka, hanem ravetette magat a tömeg, es ugye logikus a dolog, minel többet gyartasz, annal olcsobbak a költsegeid!
ettöl függetlenül meg nagyon jo bicokat csinalnak!
de itt ugye inkabb meridakrol beszelgessünk.
Posted 2003. April 08. - 15:50
Posted 2003. April 08. - 15:48
Posted 2003. April 08. - 15:44
mostanában inkabb a kona lett nagyon felkapott kona meg a( caprine "alsó" kategóriája miatt)!! ;D
szo szo a merida azért elég magasan van nem mindenki vesz ilyen vázat, meg biket! pl. magellanból már 42 pixis team (nem biztos hogy jól írtam nem de nem ez a lényeg)vázat kapsz a merida ott kezdõdik!
valyon miért?????
szo szo a merida azért elég magasan van nem mindenki vesz ilyen vázat, meg biket! pl. magellanból már 42 pixis team (nem biztos hogy jól írtam nem de nem ez a lényeg)vázat kapsz a merida ott kezdõdik!
valyon miért?????