nemtudja vki h mikor lesznek elérhetõk az umf hardy vázak?
lehet h elfogytak a vázak vagy én már nemtudom mivan:S
Hol kérdezted?
nemtudja vki h mikor lesznek elérhetõk az umf hardy vázak?
lehet h elfogytak a vázak vagy én már nemtudom mivan:S
passz. de ha katalógusban látod, ugyanolyan lesz élõben is . egyértelmûen PRO a kettõ közül. mindkettõ újonnan lenne ?
dave862: Nem tudsz egy olyan helyet ahol meg tudnám nézni õket élõben? A PRO-t még nem sikerült de a másikat igen ettõl függetlenül nem lenne rossz még egyszer.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a Kalahari 510-el kapcslatban? Most készülök egy ilyen gépet venni, de elõtte azért kikérném a véleményeteket is
Hello! Engem a véleményetek érdekelne két Merida géprõl, az elsõ: Merida Matts 300 Disc 2006, a második pedig egy: MATTS PRO Disc black /csak elsõ telóval/.
Köszönöm!
aske neked is umf-ed van?
nem tudja vki h mekkora monoblokk megy bele az umf hard4 vázba?
most fogok venni és nemtom mekkora monoblokk megy bele:(
pls vki segítsen
thx,
Rvilikének van vmi rs /tán duke/ matts-ban, Mohus-nak meg missionban vagy transmisionban van rebája ha jól emléxem, irj nekik privit.....de sztem nek kéne beleérnieAz biztos, hogy a HeavyTools Katungámba beleverne, mert a SID Lock karja is belever. Meridát csak akkor veszek, ha tuti elfér benne. Hátha használ valaki ilyen kombinációt...
Az érdekelne, hogy egy 2005ös Merida HFS Matts SE vázba elfér-e egy RS Reba Race pl., szóval egy esetleges esésnél nem ver-e bele a váll vagy a kupak az alsócsõbe?
hello valaki tud segiteni nekem?
merida matts sport 100 bringa gyári stucnijának mekkora korm. befogoja és a villanyak átméröje? köszi