Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

nemtudja vki h mikor lesznek elérhetõk az umf hardy vázak?
lehet h elfogytak a vázak vagy én már nemtudom mivan:S

Hol kérdezted?

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
nemtudja vki h mikor lesznek elérhetõk az umf hardy vázak?
lehet h elfogytak a vázak vagy én már nemtudom mivan:S

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

passz. de ha katalógusban látod, ugyanolyan lesz élõben is :D . egyértelmûen PRO a kettõ közül. mindkettõ újonnan lenne ?

Igen, újonnan. Viszont nem értek egyet veled mert nem igaz, hogy a katalógusban olyan mint élõben. Vagy mondjuk a neten, én olyan szépen elsiklottam fölöttük, aztán láttam 1-et élõben és nem hittem el, hogy ezt nem vettem észre egy katalógusban sem!!! Na jó de ez csak az én véleményem :)

Nem biztos, hogy a PRO-t választom... még alszom rá. Nézegettem a Matts-ot és szerintem egy jó kis gép! Nem igazán arra kéne, hogy kemény DH-kba csapjak vele, én menni szeretek, hegyen-völgyön át:)
Amúgy kössz mindent, ha esetleg eszedb jut vmi amit tudnom kéne akkor küldj egy üzenetet.

Köszönöm!

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

dave862: Nem tudsz egy olyan helyet ahol meg tudnám nézni õket élõben? A PRO-t még nem sikerült de a másikat igen :) ettõl függetlenül nem lenne rossz még egyszer.

passz. de ha katalógusban látod, ugyanolyan lesz élõben is :D . egyértelmûen PRO a kettõ közül. mindkettõ újonnan lenne ?

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
dave862: Nem tudsz egy olyan helyet ahol meg tudnám nézni õket élõben? A PRO-t még nem sikerült de a másikat igen :) ettõl függetlenül nem lenne rossz még egyszer.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Kinek milyen tapasztalatai vannak a Kalahari 510-el kapcslatban? Most készülök egy ilyen gépet venni, de elõtte azért kikérném a véleményeteket is :)

Attól függ milyen felhasználásra lesz.
Ha a Fertõ tó körül akarsz vele tekergészni vagy vmilyen aszfalt úton, kb 10-20 km-eket akkor ok.
De ha fel akarsz vele menni mondjuk a Hármas Határ Hegyre, akkor ahhoz gyengus. Mármint erõs igénybevételnél hamar (nagyon hamar) meg fogja adni magát. pl a teleszkóp
Igaz jó árban van, ami az októberi kiszóráskor még sokkal olcsóbb lesz.

De ha megkeresed a Hotmaat nevû felhasználót priviben, akkor õ többet tud mondani, mert pont most vettek egy ilyet.

Jajj láttam másik fórumban, hogy aszfaltra keresel bringát amivel néha bemennél az erdõbe!
Hihi! Hidd el nekem nem fogod tudni türtõztetni magad! Ha az anyagiak megengedik inkább vegyél komolyabb gépet és akkor azt nem kell annyira féletni! ;)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hello! Engem a véleményetek érdekelne két Merida géprõl, az elsõ: Merida Matts 300 Disc 2006, a második pedig egy: MATTS PRO Disc black /csak elsõ telóval/.
Köszönöm!

a kettõ közül asszem egyértelmûen a pro.

apx

apx

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Kinek milyen tapasztalatai vannak a Kalahari 510-el kapcslatban? Most készülök egy ilyen gépet venni, de elõtte azért kikérném a véleményeteket is :)

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello! Engem a véleményetek érdekelne két Merida géprõl, az elsõ: Merida Matts 300 Disc 2006, a második pedig egy: MATTS PRO Disc black /csak elsõ telóval/.
Köszönöm!

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Nekem is épül a Hardy 3-asom...de nekem is soká lesz kész fõleg ha nem akarom h egy szar bringa legyen, zabálja a pénzt ami nincs...Ma megkaptam az ebike-tól a vázamhoz való fejcsapit..és mit mondjak....GAGYI!!!...mûanyag tömítõk és egyszerûen...áhhh nincs rá szó se több szóból álló kifejezés...Cane Creek de nagyon buta... akinek ugyan ez van az ossza meg velem a tapasztalatait..jah igen és félintegrált...én úgs gondolom ha már a váznak van 1 olyan kis hátulütõje h félintegrált akkor az legyen igazán baromi strapabíró..tehát valszeg ebbõl csere lesz...ti mit javasoltok..?
*

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

aske neked is umf-ed van?

Még csak épül. Soká lesz kész sajna.

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
aske neked is umf-ed van?

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
köszi

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

nem tudja vki h mekkora monoblokk megy bele az umf hard4 vázba?
most fogok venni és nemtom mekkora monoblokk megy bele:(

pls vki segítsen

thx,

73mm szélességû.

raci

raci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
nem tudja vki h mekkora monoblokk megy bele az umf hard4 vázba?
most fogok venni és nemtom mekkora monoblokk megy bele:(

pls vki segítsen

thx,

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az biztos, hogy a HeavyTools Katungámba beleverne, mert a SID Lock karja is belever. Meridát csak akkor veszek, ha tuti elfér benne. Hátha használ valaki ilyen kombinációt...

Rvilikének van vmi rs /tán duke/ matts-ban, Mohus-nak meg missionban vagy transmisionban van rebája ha jól emléxem, irj nekik privit.....de sztem nek kéne beleérnie
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az biztos, hogy a HeavyTools Katungámba beleverne, mert a SID Lock karja is belever. Meridát csak akkor veszek, ha tuti elfér benne. Hátha használ valaki ilyen kombinációt...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Az érdekelne, hogy egy 2005ös Merida HFS Matts SE vázba elfér-e egy RS Reba Race pl., szóval egy esetleges esésnél nem ver-e bele a váll vagy a kupak az alsócsõbe?

nem tartom valószínûnek, de ha kit tudod próbálni, akkor próbáld ki, mert az a biztos.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az érdekelne, hogy egy 2005ös Merida HFS Matts SE vázba elfér-e egy RS Reba Race pl., szóval egy esetleges esésnél nem ver-e bele a váll vagy a kupak az alsócsõbe?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

hello valaki tud segiteni nekem?
merida matts sport 100 bringa gyári stucnijának mekkora korm. befogoja és a villanyak átméröje? köszi

szabvány. villanyak : 1, 1/8", kom.befog.: 25,4 mm , de ha tévedek, akkor bocsi